שיתוף | עוגן פליי | מאגר מאות תוכנות ואפליקציות מאושרות בנטפרי מוזמנים לעזור...
-
ש שניאור שמח נעל נושא זה
-
ש שמואל מחק נושא זה
-
ש שמואל שחזר נושא זה
-
אני לא נכנס לעניין של אמינות או לא אמינות, אבל אני חושב שהפורום מיועד לפורום עזרה הדדית שיתופית.
ככל ויש למישהוא מוצר שהוא מוכר, או מפתח, או מה שזה לא יהיה - שהוא למטרת רווח, הקידום שלו בפורום - נוגד לכללים.זה כולל אז כל סוגי השאלות כמו ״אשמח לעזרה האם העיצוב של האתר שלי (שאני מוכר בו מוצרים, וכל המטרה שלו הוא למטרת רווח) מעוצב יפה״. או כולל את השאלה של ״אשמח לעזרה מה דעתם על היישום (שאני מוכר בתשלום למי שרוצה) שאני מפתח, האם הפונציות שלו מספיק משוכללות?
אז כאמור, ובכבוד רב,
ככל ויש לכם מוצר שאתם מוכרים או משלבים בו כל רכיב שהוא למטרת רווח, יש מספיק פלטפורמות בו תוכלו לשלם כסף ולקדם את המוצרים שלכם בצורה רשמית והוגנת. לעשות את זה בפורום תוך כדי מצג של ניסיון לשתף את המשתמשים ב״מיזם״ שלכם, כאמור, זה לא הוגן, לא מטרת הפורום, והפורום לא נותן במה לזה, גם לא בתשלום.הדברים לא נאמרו באופן ספציפי לשרשור הזה ואינם מכוונים למוצר/משתמש ספציפי, והם דוגמא לכמה שרשורים בנושא - עם סגנון דומה של התנהגות.
גוט מועייד.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות