שיתוף | עוגן פליי | מאגר תוכנות ואפליקציות מאושרות בנטפרי (בפיתוח) מוזמנים לעזור...
-
אני מתקין מולטימדיות וחוסם עם MDM של אפרים ואם לא חוסמים VPN [לאחרונה עושה בעיות] אני חוסם התקנת אפליקציות ממקומות לא ידועים ומשאיר התקנה מהחנות ומתקין את החנות אורורה לעדכונים
יש אפליקציה שכבר שאפשר להתקין במולטימדיה ומתוכה יהיה אפשר להתקין? [אפשר עם האתר של צדיק תמים וכ'ו אני יודע אבל עדיין השאלה אם עשו יותר רישמי]
איך זה מזהה את ההתקנות בתור אפליקציות לא מזוהות או התקנה מחנות וכ'ולא הבנתי את הבעיה
למה אתה לא משתמש בחנות שמובנית בחסימת MDM של אפרים??
יש שם אפשרות בהגדרות של החנות לבחור איזה אפליקציות יהיו בחנות, ואפשר גם להגדיר שם לינק מותאם אישית להורדת עדכון לאפליקציות, וככה בצורה הזאת אתה יכול לשים את הלינק מהחנות כאן, והחסימה מזהה את זה כהתקנה מהחנות של החסימהיש שם אפשרות בהגדרות של החנות לבחור איזה אפליקציות יהיו בחנות, ואפשר גם להגדיר שם לינק מותאם אישית להורדת עדכון לאפליקציות,
א. לא מכיר אני ישמח לפירוט יותר בצאט או במייל
-
וכן בוורד לאנדרואיד היה שם ציור של בת בהתחלה
אתה מתכוון לאפליקצייה שלי???
אתה מתכוון לאפליקצייה שלי???
בר"ה אני מחר היום מתחיל זמן יש"ג אני כבר לא יהיה בבית
תגיד שלום בזמן הקרוב...
-
יש שם אפשרות בהגדרות של החנות לבחור איזה אפליקציות יהיו בחנות, ואפשר גם להגדיר שם לינק מותאם אישית להורדת עדכון לאפליקציות,
א. לא מכיר אני ישמח לפירוט יותר בצאט או במייל
אני ישמח לפירוט יותר
מצו"ב הסרטת מסך
085b5279-44fc-48d2-9964-500eddbc3171-screen-20260814-012930.mp4 -
אני ישמח לפירוט יותר
מצו"ב הסרטת מסך
085b5279-44fc-48d2-9964-500eddbc3171-screen-20260814-012930.mp4@אברהם-אבינו-1 יפה מאוד
שאתה מגיע לפה מה עושים?

-
@אברהם-אבינו-1 יפה מאוד
שאתה מגיע לפה מה עושים?

שאתה מגיע לפה מה עושים?
מה עושים? בדיוק מה שכתוב!
אתה רושם בשורה הראשונה את שם החבילה של האפליקציה שאתה רוצה, ובשורה השניה את הלינק שדרכו ירד קובץ העדכון, ולוחץ למטה על על הוסף
אחרי זה האפליקציה הזאת מופיעה בחנות של החסימה, ואפשר להתקין ולעדכן דרך שם בכל פעם שיש עדכון לאפליקציה -
שאתה מגיע לפה מה עושים?
מה עושים? בדיוק מה שכתוב!
אתה רושם בשורה הראשונה את שם החבילה של האפליקציה שאתה רוצה, ובשורה השניה את הלינק שדרכו ירד קובץ העדכון, ולוחץ למטה על על הוסף
אחרי זה האפליקציה הזאת מופיעה בחנות של החסימה, ואפשר להתקין ולעדכן דרך שם בכל פעם שיש עדכון לאפליקציה@אברהם-אבינו-1 אני יכול להכניס את כל עוגן פליי ואז זה יתן לי הורדות חופשי?
איפה אני מוצא את שם החבילה ואת הלינק מתוך העוגן?
-
@אברהם-אבינו-1 אני יכול להכניס את כל עוגן פליי ואז זה יתן לי הורדות חופשי?
איפה אני מוצא את שם החבילה ואת הלינק מתוך העוגן?
@אחוות-טרמפיסטים לא נראה לי אפשרי.
א. צריך להיות מחובר כדי להוריד מעוגן פליי.
ב. אין חיפוש אפליקציה לפי שם חבילה.תצטרך לשים שם חבילה של האפליקציה המותקנת ולשים URL של אותה אפליקציה להורדה אבל ממקור פתוח.
-
@הישבשר-המלומד אם זה תוכנה שמישהו העלה לפורום איך לתת את הקרדיט?
-
@הישבשר-המלומד אם זה תוכנה שמישהו העלה לפורום איך לתת את הקרדיט?
@רואה-ואינו-נראה אז מי שהעלה צריך להעלות ואם הוא לא העלה אז מעלים עם קרדיט לשם שלו
-
@הישבשר-המלומד @חייא-שיאומי
הצעת ייעול לעוגן :
שמתי לב שהחיפוש כולל בתוצאות רק את הכותרת של האפליקציה בלבד ולא את התיאור והפירוט של האפליקציה, לענ"ד זה יהיה הרבה יותר יעיל שהחיפוש יכלול את כל המידע על האפליקציה ולא רק את השם שלה.למשל עכשיו מישהו העלה אפליקציית מצלמה, אבל השם הוא באנגלית Camera ואז חיפוש מצלמה אין שום תוצאות...
כ"כ זה יכול לעזור למנוע כפילויות באתר -
@הישבשר-המלומד @חייא-שיאומי
הצעת ייעול לעוגן :
שמתי לב שהחיפוש כולל בתוצאות רק את הכותרת של האפליקציה בלבד ולא את התיאור והפירוט של האפליקציה, לענ"ד זה יהיה הרבה יותר יעיל שהחיפוש יכלול את כל המידע על האפליקציה ולא רק את השם שלה.למשל עכשיו מישהו העלה אפליקציית מצלמה, אבל השם הוא באנגלית Camera ואז חיפוש מצלמה אין שום תוצאות...
כ"כ זה יכול לעזור למנוע כפילויות באתר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות