שיתוף | עוגן פליי | מאגר תוכנות ואפליקציות מאושרות בנטפרי (בפיתוח) מוזמנים לעזור...
-
ברכבים זה לזה פרסמת?
האמת שהזכרתי את האתר שםאשמח אם תפרסם שם או אם יש למשהו פה חשבון שם שיפרסם שם אין לי חשבון שם (ככה זכור לי ואין לי כוח לפתוח שם חשבון וכו' למי שיש שם חשבון פעיל מוזמן לעשות את זה ובכל מקרה יצאנו למשא פרסום האתר פורסם כבר ב
מתמחים טופ
פרוג
טכנוקליק
פורום בנקל
אשמח אם תוכלו לעזור בפרסום בכל מקום אפשרי גם בין החברים בקבוצות סגורות וכו' אני אשמח ככל והאתר יהיה יותר גדול כך יהיה לו יותר כוח. -
אולי אפשר לעשות שיהיה באתר קטגוריה של אפליקציות למקשים/אנדרואיד 4.4 (שיאומי מקשים).
יש בזה המון אפליקציות ואלפי אנשים שצורכים את זה.אולי אפשר לעשות שיהיה באתר קטגוריה של אפליקציות למקשים/אנדרואיד 4.4 (שיאומי מקשים).
יש בזה המון אפליקציות ואלפי אנשים שצורכים את זה.אני מוכן לפתוח עוד קטגוריה שם של שיאומי מקשים אבל אני חייב משהו שיקח על עצמו את הנושא הזה ולעלות לקטגוריה לפחות איזה 10 אפליקציות יש כאן https://mitmachim.top/topic/95493/להורדה-אפליקציות-המותאמות-למכשירי-מקשים-האשכול-הרשמי/21
אז אם יהיה משהו שמוכן לקחת על עצמו חד פעמי לעשות את זה לטובות הציבור אני יותר מאשמח.
כרגע אני עובד על מספר שדרוגים נוספים לאתר יש למה לצפות...
אגב נשאר עד יום ראשון בערב האפשרות לשלח הרשמה לצ"פ כאן ביום ראשון בערב אני יפרסם את השמות בע"ה יש לציין כי יש כמות גדולה בר"ה שלא ציפתי לה וההחלטה קשה אז אני מבקש סליחה מראש אם משהו קווה ויתאכזב באמת שרק טובות האתר עומדת לנגד עיני
.
לילה טוב ושבוע טוב -
אולי אפשר לעשות שיהיה באתר קטגוריה של אפליקציות למקשים/אנדרואיד 4.4 (שיאומי מקשים).
יש בזה המון אפליקציות ואלפי אנשים שצורכים את זה.אני מוכן לפתוח עוד קטגוריה שם של שיאומי מקשים אבל אני חייב משהו שיקח על עצמו את הנושא הזה ולעלות לקטגוריה לפחות איזה 10 אפליקציות יש כאן https://mitmachim.top/topic/95493/להורדה-אפליקציות-המותאמות-למכשירי-מקשים-האשכול-הרשמי/21
אז אם יהיה משהו שמוכן לקחת על עצמו חד פעמי לעשות את זה לטובות הציבור אני יותר מאשמח.
כרגע אני עובד על מספר שדרוגים נוספים לאתר יש למה לצפות...
אגב נשאר עד יום ראשון בערב האפשרות לשלח הרשמה לצ"פ כאן ביום ראשון בערב אני יפרסם את השמות בע"ה יש לציין כי יש כמות גדולה בר"ה שלא ציפתי לה וההחלטה קשה אז אני מבקש סליחה מראש אם משהו קווה ויתאכזב באמת שרק טובות האתר עומדת לנגד עיני
.
לילה טוב ושבוע טוב@הישבשר-המלומד אני בכיף יעלה יש לי כמויות
(זה לא משהו שאני פיתחתי אלא סתם אפליקציות שיש ברשותי זה משנה ?) -
@הישבשר-המלומד אני בכיף יעלה יש לי כמויות
(זה לא משהו שאני פיתחתי אלא סתם אפליקציות שיש ברשותי זה משנה ?) -
@גבעת-זאב לא משנה אתה לוקח על עצמך את זה?
@הישבשר-המלומד לוקח.
-
ברכבים זה לזה פרסמת?
האמת שהזכרתי את האתר שםאשמח אם תפרסם שם או אם יש למשהו פה חשבון שם שיפרסם שם אין לי חשבון שם (ככה זכור לי ואין לי כוח לפתוח שם חשבון וכו' למי שיש שם חשבון פעיל מוזמן לעשות את זה ובכל מקרה יצאנו למשא פרסום האתר פורסם כבר ב
מתמחים טופ
פרוג
טכנוקליק
פורום בנקל
אשמח אם תוכלו לעזור בפרסום בכל מקום אפשרי גם בין החברים בקבוצות סגורות וכו' אני אשמח ככל והאתר יהיה יותר גדול כך יהיה לו יותר כוח.מתמחים טופ
פרוג
טכנוקליק
פורום בנקל -
מתמחים טופ
פרוג
טכנוקליק
פורום בנקל@חייא-שיאומי מה זה קשור?
-
@חייא-שיאומי מה זה קשור?
@הישבשר-המלומד מה מה זה קשור?
שיפרסם את זה שם!
אם יצטרכו להעלות שם תוכנות או דברים אז שיהיה דרך עוגן פליי! -
@הישבשר-המלומד מה מה זה קשור?
שיפרסם את זה שם!
אם יצטרכו להעלות שם תוכנות או דברים אז שיהיה דרך עוגן פליי!@חייא-שיאומי אה, לא נראה לי שהוא יסכים כאילו מה זה קשור לAI בכל מקרה בא נתייג אותו נראה מה הוא אומר @שניאור-שמח
-
@הישבשר-המלומד אתר מטורף ושימושי מאוד
יש כל מיני אפליקציות כפולות
ואולי כדאי לשפר את הקטגוריות, כי כרגע זה ממש לא מסודר.
שאפו על האתר המדהים! -
@הישבשר-המלומד הצעה לשיפור כשנכנסים לתוכנות תוכנה להורדה
וחוזרים אחורה שיחזור למיקום האחרון
(עכשיו זה חוזר לאפליקציות ולא לתוכנות). ייש"כ.אני יסביר כשאתה נכנס לקטגוריה תוכנות ואז נכנס לתוך אחת התוכנות שקיימות שם ואז כשחוזרים אחורה בחץ(במחשב) זה חוזר לעמוד הראשי במקום לחזור לקטגריה תוכנות
תודה על כל הטירחא באמת אתר מצוין -
אני יסביר כשאתה נכנס לקטגוריה תוכנות ואז נכנס לתוך אחת התוכנות שקיימות שם ואז כשחוזרים אחורה בחץ(במחשב) זה חוזר לעמוד הראשי במקום לחזור לקטגריה תוכנות
תודה על כל הטירחא באמת אתר מצוין@האיש-הידוע אה הבנתי בטיפול...
-
מי שיכול להעלות APK ולא APKX זה יעזור יותר לאנשים
לדוגמה הוויז שם שלחתי למישהו והוא ניסה עם 3 מתקינים ולא עזר@אחוות-טרמפיסטים @הישבשר-המלומד לעלות וויז חדש APK? יש לי את הקובץ הרגיל APK
-
@אחוות-טרמפיסטים @הישבשר-המלומד לעלות וויז חדש APK? יש לי את הקובץ הרגיל APK
-
@אחוות-טרמפיסטים @הישבשר-המלומד לעלות וויז חדש APK? יש לי את הקובץ הרגיל APK
-
@yosef_h כן.
@הישבשר-המלומד אין לי אופציה למחוק או לשנות קובץ נכון?
פשוט לעלות וזהו? -
@הישבשר-המלומד אין לי אופציה למחוק או לשנות קובץ נכון?
פשוט לעלות וזהו? -
@yosef_h אבל זה גרסא חדשה?
@הישבשר-המלומד הוא אמר שיש בעיה אז הורדתי עוד פעם APK
-
@yosef_h איך העלת בציבורי או בפרטי?
@הישבשר-המלומד אני לא מפתח
-
@הישבשר-המלומד אני לא מפתח
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות