שיתוף | עוגן פליי | מאגר מאות תוכנות ואפליקציות מאושרות בנטפרי מוזמנים לעזור...
-
@סתם-משתמש להכנס למייל שממנו נרשמת מהתחלה עכשיו שוב ולבדוק עם הגיע מייל לאימות מקסימום אני יכול לעזור לך עם שליטה מרחוק (במחשב)
@הישבשר-המלומד אין לי עכשיו גישה למייל, מחר כנראה יהיה
-
@הישבשר-המלומד אין לי עכשיו גישה למייל, מחר כנראה יהיה
@סתם-משתמש אז לכאורה מחר אלא אם כן זה פיקוח נפש...
-
@הישבשר-המלומד איזה עליה מטורפת, אני זוכר את הימים הראשונים היה אפליקציה ליום וחצי והיום יש כל יום איזה 20-30.

-
@הישבשר-המלומד איזה עליה מטורפת, אני זוכר את הימים הראשונים היה אפליקציה ליום וחצי והיום יש כל יום איזה 20-30.

-
-
@סתם-משתמש כן אני מע"ר...
-
@סתם-משתמש כן אני מע"ר...
-
@סתם-משתמש כן אבל לא נספים פה...
-
חברים! האתר עובד לכם כרגע?(יש דיווח שלא)
-
-
@הישבשר-המלומד לא. יכול להיות בגלל שהחיבור שלי דפוק.
-
@לכולם האתר כרגע ירד מהרשת בגלל העליה החדה של המשתשמים בזמן האחרון עברנו ב"ה להחודש את הרוחב פס החינמי של Supabase לכן גם האתר ניהיה מאוד איטי לאחרונה עד שחרגנו ב115 אחוז
מהמותר מה שגרם להם להוריד אותנו מהאוויר למזלנו מחר 19.09 החודש מתאפס ולכן מחר האתר ב"ה יחזור לפעול ישארו מעודכנים. לילה טוב! 
-
@לכולם האתר כרגע ירד מהרשת בגלל העליה החדה של המשתשמים בזמן האחרון עברנו ב"ה להחודש את הרוחב פס החינמי של Supabase לכן גם האתר ניהיה מאוד איטי לאחרונה עד שחרגנו ב115 אחוז
מהמותר מה שגרם להם להוריד אותנו מהאוויר למזלנו מחר 19.09 החודש מתאפס ולכן מחר האתר ב"ה יחזור לפעול ישארו מעודכנים. לילה טוב! 
@הישבשר-המלומד איך אני אוהב את זה כשהודעה שלך שהיא כללית לכולם אני מקבל כתב כזה...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות