שיתוף | עוגן פליי הפיתרון למפתחים בנטפרי! מאגר תוכנות ואפליקציות מאושרות בנטפרי (בפיתוח)
-
@הישבשר-המלומד
אבל רוב מוחלט של בני האדם אפילו פה במתמחים לא יודעים לפתח אפליקציות, מה לעשות
@קראנץ-ונילה נו אז, מצויין מה הבעיה יש חשבון משתמש רגיל שבו אתה רק מוריד אפליקציה ללא שליחה לבדיקה בנטפרי זה המהות של האתר בגדול, כל השאר זה הדרך,
-
ה הישבשר המלומד סימן נושא זה כשאלה
-
@הישבשר-המלומד למה לא עשית הכל בקלאוד פלייר ?
@הישבשר-המלומד למה לא עשית הכל בקלאוד פלייר ?
לא מכיר לא יודע מה שאני מכיר איתו אני עובד נעצר כאן שלא נספים,
-
שלום רב!
אחרי עבודה רבה במישור הפולטי מול נטפרי וכו' ב"ה הצלחתי לפתח אתר בשם עוגן פליי, אתר שמאושר בנטפרי ללא סינון תמונות וללא סינון קבצים תפקידו של האתר הוא להוות בסיס אחסון לתוכנות ואפליקציות כשרות ולאפשר הורדה ללא שליחה לבדיקה של התכונה או האפליקציה,
המאגר נבנה למפתחי תוכנות ואפליקציות, וגם למשתמשים רגילים לצורך הורדה, האתר מחולק לשני חלקים כך,
חשבון מפתח, שהוא יכול לעלות תוכנות או אפליקציות לאתר, הוא יכול לעלות גרסאות חדשות לאפליקציות או התוכנות שלו, יכול לשתפ קישור הורדה שפתוח בנטפרי,
הענין הוא ליהיה אפשר לשתפ תוכן בנטפרי ללא צורך בכוכביות או לשלח לבדיקה או לשבור אלא פשוט מאגר כשר,
חשבון משתמש הורדה פשוטה של תוכנות או אפליקציות לפי קטגוריות
חשבון מפתח PRO הועיל והאתר מתחיל ואין בו כרגע כלום ואני רוצה שהוא יצמח ויעזור לכולנו, אני חייב את העזרה שלכם בעצם כדי למלות את האתר בתוכן להורדה אפליקציות שימושיות של מעל M הורדות כמו וויז ווצאפ וכו' כל העלה של אפליקציה כזאת על ידך למאגר עוזרת ותורמה משתמשים שיעזרו בזה חשבונות יזוכה אוטומטית בחשבון מפתח PRO,וכן כל הורדה של אפליקציה שלכם מהאתר מזכה אותכם גם, וכן העלה פרטית גם מזכה אותכם,
ההבדל בין PRO לרגיל הוא שברגיל מוגבל לעלות עד 10 אפליקציות פרטיות ועד 30 MB (אחרי הכול שרת עולה כספ וגם אחסון וכו')
בPRO 50 אפליקציות פרטיות ומאה MB הגבלה לאפליקציה או תוכנה,
אז יאלה אם יש לך אפליקציות או תוכנות שפיתחתם אתה מוזמנים להוסיפ את זה למאגר לטובת הציבור המנוטפרים ולטובת כולם,
אשמח לקבל תגובות או הצעות לשיפור כרגע האתר כמובן ריק ולכן אני צריך את הכוח שלכם בתור ציבור לעזור כל אחד במה שהוא פיתח מוזמן לעלות,כניסה לאתר לחץ כאן
@הישבשר-המלומד אני חושב שחשוב עד ניצרך לרשום בפרטים של כל אפליקציה את רמת הsdk המינימום והמקסימום שהיא תומכת.
אתר מעולה!
שוב תודה ראה! -
@הישבשר-המלומד אני חושב שחשוב עד ניצרך לרשום בפרטים של כל אפליקציה את רמת הsdk המינימום והמקסימום שהיא תומכת.
אתר מעולה!
שוב תודה ראה!@חייא-שיאומי יטופל בע"ה... ובכללי האתר כרגע מתעדכן ומשתפר כל רגע אני פותר עד דברים תוך כדי מוסיפ עוד וכו'
אגב @css-0 אתה מוזמן לעלות את החומר שלך ויש לך טובים
אגב אם יש כרגע למשהו בעיה עם ההרשמה שיאמר לי.
-
@חייא-שיאומי יטופל בע"ה... ובכללי האתר כרגע מתעדכן ומשתפר כל רגע אני פותר עד דברים תוך כדי מוסיפ עוד וכו'
@הישבשר-המלומד לענ"ד צריך לרשום תמיכה מAPI פלוני ועד API פלוני ולא min וmax sdk אבל זה לבחירתך...
-
@הישבשר-המלומד לענ"ד צריך לרשום תמיכה מAPI פלוני ועד API פלוני ולא min וmax sdk אבל זה לבחירתך...
-
@kernel לענ"ד צריך לכתוב פשוט לאיזה אנדרואיד מינמום זה מתאים והמקסימום לא?
@הישבשר-המלומד אולי.... אבל זה מסובך למפתחים

-
@חייא-שיאומי יטופל בע"ה... ובכללי האתר כרגע מתעדכן ומשתפר כל רגע אני פותר עד דברים תוך כדי מוסיפ עוד וכו'
למשהו בעיה עם ההרשמה שיאמר לי.
יש לי בעיה עם ההתחברות השאלה האם תהיה מעוניין לשמוע...

-
למשהו בעיה עם ההרשמה שיאמר לי.
יש לי בעיה עם ההתחברות השאלה האם תהיה מעוניין לשמוע...
פוסט זה נמחק! -
שלום רב!
אחרי עבודה רבה במישור הפולטי מול נטפרי וכו' ב"ה הצלחתי לפתח אתר בשם עוגן פליי, אתר שמאושר בנטפרי ללא סינון תמונות וללא סינון קבצים תפקידו של האתר הוא להוות בסיס אחסון לתוכנות ואפליקציות כשרות ולאפשר הורדה ללא שליחה לבדיקה של התכונה או האפליקציה,
המאגר נבנה למפתחי תוכנות ואפליקציות, וגם למשתמשים רגילים לצורך הורדה, האתר מחולק לשני חלקים כך,
חשבון מפתח, שהוא יכול לעלות תוכנות או אפליקציות לאתר, הוא יכול לעלות גרסאות חדשות לאפליקציות או התוכנות שלו, יכול לשתפ קישור הורדה שפתוח בנטפרי,
הענין הוא ליהיה אפשר לשתפ תוכן בנטפרי ללא צורך בכוכביות או לשלח לבדיקה או לשבור אלא פשוט מאגר כשר,
חשבון משתמש הורדה פשוטה של תוכנות או אפליקציות לפי קטגוריות
חשבון מפתח PRO הועיל והאתר מתחיל ואין בו כרגע כלום ואני רוצה שהוא יצמח ויעזור לכולנו, אני חייב את העזרה שלכם בעצם כדי למלות את האתר בתוכן להורדה אפליקציות שימושיות של מעל M הורדות כמו וויז ווצאפ וכו' כל העלה של אפליקציה כזאת על ידך למאגר עוזרת ותורמה משתמשים שיעזרו בזה חשבונות יזוכה אוטומטית בחשבון מפתח PRO,וכן כל הורדה של אפליקציה שלכם מהאתר מזכה אותכם גם, וכן העלה פרטית גם מזכה אותכם,
ההבדל בין PRO לרגיל הוא שברגיל מוגבל לעלות עד 10 אפליקציות פרטיות ועד 30 MB (אחרי הכול שרת עולה כספ וגם אחסון וכו')
בPRO 50 אפליקציות פרטיות ומאה MB הגבלה לאפליקציה או תוכנה,
אז יאלה אם יש לך אפליקציות או תוכנות שפיתחתם אתה מוזמנים להוסיפ את זה למאגר לטובת הציבור המנוטפרים ולטובת כולם,
אשמח לקבל תגובות או הצעות לשיפור כרגע האתר כמובן ריק ולכן אני צריך את הכוח שלכם בתור ציבור לעזור כל אחד במה שהוא פיתח מוזמן לעלות,כניסה לאתר לחץ כאן
@הישבשר-המלומד דבר ראשון תודה רבה, מדהים - סוף סוף אתה יכול להוריד אפליקציות שימושיות בלי חסימות של נטפרי..
דבר שני - חושב שכדאי שהגירסאות יהיו מקבילות לגירסאות האמיתיות של האפליקציות, כרגע כל האפליקציות על גירסה 1.0.0.
(יכול להועיל כשאתה רוצה לדעת מה יש לו כרגע במכשיר, ומה העדכני.[וגם - מה העדכני באתר..]) -
@הישבשר-המלומד איך קוראים לזה עוגנ או עוגן?
-
@הישבשר-המלומד דבר ראשון תודה רבה, מדהים - סוף סוף אתה יכול להוריד אפליקציות שימושיות בלי חסימות של נטפרי..
דבר שני - חושב שכדאי שהגירסאות יהיו מקבילות לגירסאות האמיתיות של האפליקציות, כרגע כל האפליקציות על גירסה 1.0.0.
(יכול להועיל כשאתה רוצה לדעת מה יש לו כרגע במכשיר, ומה העדכני.[וגם - מה העדכני באתר..])@הישבשר-המלומד דבר ראשון תודה רבה, מדהים - סוף סוף אתה יכול להוריד אפליקציות שימושיות בלי חסימות של נטפרי..
(יכול להועיל כשאתה רוצה לדעת מה יש לו כרגע במכשיר, ומה העדכני.[ןוגם - מה העדכני באתר..])תודה, איך אני יכול לעשות את זה ואני לא הולך עכשיו לעבור על כל אפליקציה ולדעת מה הכי אחרון, אבל אני יסיפ את זה למעלים אפליקציות שאם הם יודעים שיצינו את זה בפרסום תודה!
-
@הישבשר-המלומד
כנ"ל. אני לא מצליח להירשם כמפתח... email rate limit exceeded
-
(יכול להועיל כשאתה רוצה לדעת מה יש לו כרגע במכשיר, ומה העדכני.[ןוגם - מה העדכני באתר..])תודה, איך אני יכול לעשות את זה ואני לא הולך עכשיו לעבור על כל אפליקציה ולדעת מה הכי אחרון, אבל אני יסיפ את זה למעלים אפליקציות שאם הם יודעים שיצינו את זה בפרסום תודה!
@הישבשר-המלומד כרגע אני רואה שזה רק עשרים אפליקציות, ככה שזה לא אמור להיות כל כך קשה, או שתשלח בקשה לכל מי שהעלה, או שתפתח למישהו שקצת 'משעמם לו' את האפשרות לערוך.. [או שפשוט מישהו יביא לך רשימה של האפליקציות עם הגירסה...]
-
@הישבשר-המלומד כרגע אני רואה שזה רק עשרים אפליקציות, ככה שזה לא אמור להיות כל כך קשה, או שתשלח בקשה לכל מי שהעלה, או שתפתח למישהו שקצת 'משעמם לו' את האפשרות לערוך.. [או שפשוט מישהו יביא לך רשימה של האפליקציות עם הגירסה...]
@חובבן-מקצועי איך שכחתי מה הבעיה נשאל את GPT הכי קל
אני יבדוק את זה, -
@חובבן-מקצועי איך שכחתי מה הבעיה נשאל את GPT הכי קל
אני יבדוק את זה,@חובבן-מקצועי איך שכחתי מה הבעיה נשאל את GPT הכי קל אני יבדוק את זה,
הייתי אומר שתשאל את gemini וcloud במקביל, זה יאמת לך את העניין בוודאות אם כולם יענו אותו דבר.
-
@הישבשר-המלומד
כנ"ל. אני לא מצליח להירשם כמפתח... email rate limit exceeded
-
@הישבשר-המלומד העלתי אפליקציה ראשונה עלה בהצלחה אפליקציה שנייה קיבלתי את השגיאה הזאת Unexpected token '<', "<html><hea"... is not valid JSON
אתה יודע מה זה? -
@הישבשר-המלומד אגב, אם האתר מיועד עבור משתמשי נטפרי,
אולי כדאי שהאפליקציות כבר יהיו ערוכות לנטפרי?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות