שיתוף | עוגן פליי הפיתרון למפתחים בנטפרי! מאגר תוכנות ואפליקציות מאושרות בנטפרי (בפיתוח)
-
איך להכוף
לא בשביל להתקטנן אבל לאכוף זה עם א

@האיש-הידוע טופל,

אגב אם יש למשהו כרגע בעיה בהרשמה שידווח פה! -
@הישבשר-המלומד
רעיון ממש יפה!
כמה הצעות לשיפור:
- לחיצה על שם המפתח תעביר לדף מפתח עם כל האפליקציות שהעלה.
(2. לחיצה על הגרסה תיתן היסטוריית גרסאות עם כפתורי הורדה.) - לעשות שלא יהיה אפשר להעלות אפליקציה בלי תמונה - זה מקשה על משתמשים למצוא אפליקציות.
- שיהיה כתוב על כל אפליקציה מספר הורדות.
- להוסיף תמונות של האפליקציה מבפנים.
- שיפור עיצוב - זה כבר עניין שלך...
-
@האיש-הידוע טופל,

אגב אם יש למשהו כרגע בעיה בהרשמה שידווח פה! -
@פתרון-AI ביטלתי לעת עתה את האמנות מייל אחרי שנרשמת תכנס רגיל אתה אמור להכנס,
ביטלתי לעת עתה את האמנות מייל אחרי שנרשמת תכנס רגיל אתה אמור להכנס,
הוא אמר פה
-
@הישבשר-המלומד
רעיון ממש יפה!
כמה הצעות לשיפור:
(2. לחיצה על הגרסה תיתן היסטוריית גרסאות עם כפתורי הורדה.) - לעשות שלא יהיה אפשר להעלות אפליקציה בלי תמונה - זה מקשה על משתמשים למצוא אפליקציות.
- שיהיה כתוב על כל אפליקציה מספר הורדות.
- להוסיף תמונות של האפליקציה מבפנים.
- שיפור עיצוב - זה כבר עניין שלך...
כמה הצעות לשיפור:
לחיצה על שם המפתח תעביר לדף מפתח עם כל האפליקציות שהעלה.
כבר יש את זה,
(2. לחיצה על הגרסה תיתן היסטוריית גרסאות עם כפתורי הורדה.)
לא הבנתי איפה לוחצים?
לעשות שלא יהיה אפשר להעלות אפליקציה בלי תמונה - זה מקשה על משתמשים למצוא אפליקציות.
עני יסביר לך בעקרון שמפתח מעלה אפליקציה יש מנוע שמפרק לבד את האיקון שלה, אך יש מקרה מסויימים באמת שהמנוע לא מצליח מכל סיבה שהיא שאז באמת קופצת הודעה שהוא חייב לעלות איקון וכו'.
שיהיה כתוב על כל אפליקציה מספר הורדות
כבר יש.
להוסיף תמונות של האפליקציה מבפנים.
שיפור עיצוב - זה כבר עניין שלךבע"ה אני יוסף אפשרות לעלות צילומי מסך של האפליקציה,
לגבי העיצוב בע"ה תמיד מנסים להישתפר עוד, תודה רבה! - לחיצה על שם המפתח תעביר לדף מפתח עם כל האפליקציות שהעלה.
-
כמה הצעות לשיפור:
כבר יש את זה,
לא הבנתי איפה לוחצים?
לעשות שלא יהיה אפשר להעלות אפליקציה בלי תמונה - זה מקשה על משתמשים למצוא אפליקציות.
עני יסביר לך בעקרון שמפתח מעלה אפליקציה יש מנוע שמפרק לבד את האיקון שלה, אך יש מקרה מסויימים באמת שהמנוע לא מצליח מכל סיבה שהיא שאז באמת קופצת הודעה שהוא חייב לעלות איקון וכו'.
כבר יש.
להוסיף תמונות של האפליקציה מבפנים.
שיפור עיצוב - זה כבר עניין שלךבע"ה אני יוסף אפשרות לעלות צילומי מסך של האפליקציה,
לגבי העיצוב בע"ה תמיד מנסים להישתפר עוד, תודה רבה!לחיצה על שם המפתח תעביר לדף מפתח עם כל האפליקציות שהעלה.
כבר יש את זה,

לא לחיץ.
לא הבנתי איפה לוחצים?

כאן.
כבר יש.
במסך אפליקציות יש, לא שמתי לב.
אבל תוסיף גם בדף אפליקצייה. -
כבר יש את זה,

לא לחיץ.
לא הבנתי איפה לוחצים?

כאן.
כבר יש.
במסך אפליקציות יש, לא שמתי לב.
אבל תוסיף גם בדף אפליקצייה.אפליקציות יש, לא שמתי לב.
אבל תוסיף גם בדף אפליקצייהיש שם, תסתכל בתמונה יש סוגרים. לגבי הלחיצה על המפתח יש את זה כאשר אתה נכנס לטאה משתמשים אתה יכול ללחוץ על המפתח ולראות, אבל נוסיפ את זה גם שם כדי שיהיה יותר נוח, שכוייח
-
שלום רב!
אחרי עבודה רבה במישור הפולטי מול נטפרי וכו' ב"ה הצלחתי לפתח אתר בשם עוגן פליי, אתר שמאושר בנטפרי ללא סינון תמונות וללא סינון קבצים תפקידו של האתר הוא להוות בסיס אחסון לתוכנות ואפליקציות כשרות ולאפשר הורדה ללא שליחה לבדיקה של התכונה או האפליקציה,
המאגר נבנה למפתחי תוכנות ואפליקציות, וגם למשתמשים רגילים לצורך הורדה, האתר מחולק לשני חלקים כך,
חשבון מפתח, שהוא יכול לעלות תוכנות או אפליקציות לאתר, הוא יכול לעלות גרסאות חדשות לאפליקציות או התוכנות שלו, יכול לשתפ קישור הורדה שפתוח בנטפרי,
הענין הוא ליהיה אפשר לשתפ תוכן בנטפרי ללא צורך בכוכביות או לשלח לבדיקה או לשבור אלא פשוט מאגר כשר,
חשבון משתמש הורדה פשוטה של תוכנות או אפליקציות לפי קטגוריות
חשבון מפתח PRO הועיל והאתר מתחיל ואין בו כרגע כלום ואני רוצה שהוא יצמח ויעזור לכולנו, אני חייב את העזרה שלכם בעצם כדי למלות את האתר בתוכן להורדה אפליקציות שימושיות של מעל M הורדות כמו וויז ווצאפ וכו' כל העלה של אפליקציה כזאת על ידך למאגר עוזרת ותורמה משתמשים שיעזרו בזה חשבונות יזוכה אוטומטית בחשבון מפתח PRO,וכן כל הורדה של אפליקציה שלכם מהאתר מזכה אותכם גם, וכן העלה פרטית גם מזכה אותכם,
ההבדל בין PRO לרגיל הוא שברגיל מוגבל לעלות עד 10 אפליקציות פרטיות ועד 30 MB (אחרי הכול שרת עולה כספ וגם אחסון וכו')
בPRO 50 אפליקציות פרטיות ומאה MB הגבלה לאפליקציה או תוכנה,
אז יאלה אם יש לך אפליקציות או תוכנות שפיתחתם אתה מוזמנים להוסיפ את זה למאגר לטובת הציבור המנוטפרים ולטובת כולם,
אשמח לקבל תגובות או הצעות לשיפור כרגע האתר כמובן ריק ולכן אני צריך את הכוח שלכם בתור ציבור לעזור כל אחד במה שהוא פיתח מוזמן לעלות,כניסה לאתר לחץ כאן
@הישבשר-המלומד
תשמע האתר שפיתחת ממש במקום.
ממש שאפו ענק
סוף סוף לא צריך לטייל בין אתרים ולשלוח לבדיקה
באמת תודה רבה עזרת מאד
ושיהיה בהצלחה בהמשך
-
@הישבשר-המלומד
תשמע האתר שפיתחת ממש במקום.
ממש שאפו ענק
סוף סוף לא צריך לטייל בין אתרים ולשלוח לבדיקה
באמת תודה רבה עזרת מאד
ושיהיה בהצלחה בהמשך
@האיש-הידוע תודה, אבל מה הקשר שני קרנים

-
@האיש-הידוע תודה, אבל מה הקשר שני קרנים

@הישבשר-המלומד
אות ניצחון אצל הבני דודים
-
@Tיו_ לא קשור לנושא הזה,בכללי צריך לחפור להם מלא כדי לקבל את זה, וגם להתחייב להם לעבור בדיקה ידנית וכו' ורק על מי שהם סומכים אחרי מו"מ ארוך הם מאשרים,
-
הישבשר-המלומד כתב:
ורק על מי שהם סומכים אחרי מו"מ ארוך הם מאשרים,
נו אז אולי כבודו ירים את הכפפה
-
-
@css-0 עשה פעם כזה אתר (דומה) לא ראיתי שהיה ביקוש רציני,
עם ביטול סינון לנטפרי?
דרך אגב לא יודע מה פעם היום בעידן הAI שכל אחד מפתח אני בטוח שזה ניצרך מאוד
-
@הישבשר-המלומד מה בעניין העיצוב?
קלוד יכול לעשות עבודה לא רעה לשפר את זה להרבה יותר מודרני, גופן אחיד ומקצועי, אופציה למצב בהיר וכו' -
קלוד יכול לעשות עבודה לא רעה לשפר את זה להרבה יותר מודרני, גופן אחיד ומקצועי, אופציה למצב בהיר וכו' -
@DHOC979 צודק, מה רע בעיצוב הזה?
@הישבשר-המלומד גופן בכותרת מזעזע, זה רק כהה, וגם קצת מיושן אבל זה פחות רלוונטי
-
הוא כותב לי בהרשמה שהוא שלח לי מייל אימות, ולצערנו הוא לא שלח...
-
הוא כותב לי בהרשמה שהוא שלח לי מייל אימות, ולצערנו הוא לא שלח...
@מוקד-המערכות תנסה להכנס הכניסה כרגע זה ללא אימות מייל,
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות