שיתוף | עוגן פליי הפיתרון למפתחים בנטפרי! מאגר תוכנות ואפליקציות מאושרות בנטפרי (בפיתוח)
-
@הישבשר-המלומד למה רק האפליקציות שאני מעלה נשארות ללא תמונה?
איך בכלל מוסיפים תמונה?
וגם הקטגוריות לא עובד אצלי.
אגב למה הנושא מסומן כשאלה?
אגב כבר יש אפליקציות שהועלו פעמיים למשל לוח עברי העלתי את הגירסה החדשה ואז בא מישהו והעלה ישנה..
-
@הישבשר-המלומד למה רק האפליקציות שאני מעלה נשארות ללא תמונה?
איך בכלל מוסיפים תמונה?
וגם הקטגוריות לא עובד אצלי.
אגב כבר יש אפליקציות שהועלו פעמיים למשל לוח עברי העלתי את הגירסה החדשה ואז בא מישהו והעלה ישנה..
גם קרה לי לאחרונה שסומן לי בטעות נושא כשאלה, ולא זכור לי שלחצתי על הכפתור, יכול להיות שזה באג בפורום?..
עכ"פ שפשוט @הישבשר-המלומד יבטל את הנושא מהיותו נושא של שאלה. -
איך בכלל מוסיפים תמונה?
בעיקרון זה מחלץ לבד מהאפליקציה
-
ה הישבשר המלומד סימן נושא זה כנושא רגיל
-
@הישבשר-המלומד כדאי אולי שתיצור עמוד שבו כתוב איזו אפליקציות נבדקות כרגע, חבל שתהיינה כפילויות מיותרות.. (אולי עכשיו אתה בmode לבדוק, אבל בהמשך יכול להיות שייקח לך כמה ימים עד לאישור הבדיקה, וחבל שבפרק הזמן הזה כמה משתמשים יעלו אותו דבר..)
כדאי אולי שתיצור עמוד שבו כתוב איזו אפליקציות נבדקות כרגע, חבל שתהיינה כפילויות מיותרות.. (אולי עכשיו אתה בmode לבדוק, אבל בהמשך יכול להיות שייקח לך כמה ימים עד לאישור הבדיקה, וחבל שבפרק הזמן הזה כמה משתמשים יעלו אותו דבר..)
קודם אני רוצה לעלות לאתר מלא אפליקציות אחרי שיהיה לי כמה מאות נתחיל לסדר את זה אגב יש כרגע 68 אפליקציות שזה יפה תוך 7 שעות אודות ל @קראנץ-ונילה ו @css-0 ועוד משתמשים כולם מוזמנים!
למה רק האפליקציות שאני מעלה נשארות ללא תמונה?
זה עושה אוטמטי ויש לך בפרסום אפשרות לעלות תמונת פרסום תסתכל שם, ושלך הויעל והם APKS אז המודל לא מזהה אותם עובדים גם על זה...
טיפלתי בזה
כמו שכתבתי לעייל עכשיו זה פחות הזמן להתעסק עם זה בהמשך יהיה צוותי פיקוח בנושא,
-
כדאי אולי שתיצור עמוד שבו כתוב איזו אפליקציות נבדקות כרגע, חבל שתהיינה כפילויות מיותרות.. (אולי עכשיו אתה בmode לבדוק, אבל בהמשך יכול להיות שייקח לך כמה ימים עד לאישור הבדיקה, וחבל שבפרק הזמן הזה כמה משתמשים יעלו אותו דבר..)
קודם אני רוצה לעלות לאתר מלא אפליקציות אחרי שיהיה לי כמה מאות נתחיל לסדר את זה אגב יש כרגע 68 אפליקציות שזה יפה תוך 7 שעות אודות ל @קראנץ-ונילה ו @css-0 ועוד משתמשים כולם מוזמנים!
למה רק האפליקציות שאני מעלה נשארות ללא תמונה?
זה עושה אוטמטי ויש לך בפרסום אפשרות לעלות תמונת פרסום תסתכל שם, ושלך הויעל והם APKS אז המודל לא מזהה אותם עובדים גם על זה...
טיפלתי בזה
כמו שכתבתי לעייל עכשיו זה פחות הזמן להתעסק עם זה בהמשך יהיה צוותי פיקוח בנושא,
@הישבשר-המלומד הרבה מהאפליקציות הם APKS למה?
-
@הישבשר-המלומד הרבה מהאפליקציות הם APKS למה?
@האיש-הידוע כי ככה העלו אותם ,
-
@האיש-הידוע כי ככה העלו אותם ,
@הישבשר-המלומד איך מפעילים אותם?
-
@הישבשר-המלומד איך מפעילים אותם?
-
@כולם אני רק מזכיר שהאתר הוא גם לתוכנות בדיוק כמו שהוא לאפליקציות
-
@הישבשר-המלומד נרשמתי ולא שולח לי שום דבר למייל

-
@הישבשר-המלומד גם לי זה כותב שולח מייל ובפועל לא שולח כלום
-
כדאי אולי שתשייך את השרשור גם לקטגוריה של התוכנות
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות