שיתוף | עוגן פליי הפיתרון למפתחים בנטפרי! מאגר תוכנות ואפליקציות מאושרות בנטפרי (בפיתוח)
-
@אבינדב תנסה להרשם עכשו שוב או להכנס,
-
עבד?@אבינדב
@הישבשר-המלומד כן תודה רבה, מה הסיפור שיש מגבלת הורדות???
-
@הישבשר-המלומד כן תודה רבה, מה הסיפור שיש מגבלת הורדות???
-
@אבינדב בעקרון ללא אמור להיות בכלל מגבלה אבל בגלל שכל הורדה מזכה את מי שהעלה את האפלי' בנק' לכן כדי שלא יהיה זיופ נק' זה מוגבל ל15 הורדות, תנסה עוד כמה דק' יהיה אפשר להוריד יותר מ15 אבל לא יקבלו על זה נק',
@הישבשר-המלומד עוד לא נפתח.
איפה בדיוק מעלים הצעה לאפליקציה?, משמע בהסברים שיש אפשרות להציע בלי להעלות אותה. -
@אבינדב בעקרון ללא אמור להיות בכלל מגבלה אבל בגלל שכל הורדה מזכה את מי שהעלה את האפלי' בנק' לכן כדי שלא יהיה זיופ נק' זה מוגבל ל15 הורדות, תנסה עוד כמה דק' יהיה אפשר להוריד יותר מ15 אבל לא יקבלו על זה נק',
@הישבשר-המלומד וזה גם יהי נחמד אם כשאתה נכנס לאפליקציה שהורדת כבר תהיה אזהרה.
-
@הישבשר-המלומד עוד לא נפתח.
איפה בדיוק מעלים הצעה לאפליקציה?, משמע בהסברים שיש אפשרות להציע בלי להעלות אותה.@אבינדב לא משמע, יש לך אפשרות לעלות אפליקציות בצורה מסודרת כך, אם זה אפליקציה שאתה פיתחת כנס לפרופיל שלך בלחיצה עליו תגלול למעטה תראה שם אפשרות לעלות אפליקציות, אם זה אפליקציה ציבורית דהיינו שהיא שימושית ליום יום או מעל M הורדות בעולם כגון ווצאפ וכו' מעלים את זה משם

יש כפתור הוספה למאר וצבירות נק'
(משם אין הגבלת גודל ואין הגבלות בכללי,)
לגבי העדכון אני מעדכן אתנ מהיר מידי זה יקח עוד 5 דק'
-
@הישבשר-המלומד וזה גם יהי נחמד אם כשאתה נכנס לאפליקציה שהורדת כבר תהיה אזהרה.
-
@אבינדב לא משמע, יש לך אפשרות לעלות אפליקציות בצורה מסודרת כך, אם זה אפליקציה שאתה פיתחת כנס לפרופיל שלך בלחיצה עליו תגלול למעטה תראה שם אפשרות לעלות אפליקציות, אם זה אפליקציה ציבורית דהיינו שהיא שימושית ליום יום או מעל M הורדות בעולם כגון ווצאפ וכו' מעלים את זה משם

@הישבשר-המלומד עוד שתי הצעות [סליחה שאני משגע]
שיהיה אפשר לחפש משתמשים
שיהיו מסודרים לפי אלף ביתנב תעדכן כשאתה מסיים
נב מאוד אהבתי את העיצוב
-
שיהיה אפשר לחפש משתמשים
נב מאוד אהבתי את העיצוב
שיהיה אפשר לחפש משתמשים
יטופל אתה לא משגע אתה עוזר לי לשפר... תודה !
-
שיהיה אפשר לחפש משתמשים
יטופל אתה לא משגע אתה עוזר לי לשפר... תודה !
-
@אבינדב כרגע אפשר להוריד ללא הגבלה, ולכאורה טיפלתי בנושא של הכרטיסיות העקומות,
@הישבשר-המלומד אולי תשים מקום לבקשת אפליקציות לנטפריים
מקום לשאול שאלות על אפליקציה [דוגמא: "לאונצר אפל" זה משהו לאנדרואיד לדמות מסך של אפל? (ניחוש)] -
@הישבשר-המלומד אולי תשים מקום לבקשת אפליקציות לנטפריים
מקום לשאול שאלות על אפליקציה [דוגמא: "לאונצר אפל" זה משהו לאנדרואיד לדמות מסך של אפל? (ניחוש)] -
@אבינדב בשביל זה יש את מתמחים טופ, הכי מקצועי שיש,
-
@אבינדב עדכנתי כרגע את מה שהצעת בדפ המשתמשים זה יהיה לפי אלפ בית וכן יש כפתור שמציג מחוברים כרגע, וכן מתי שאתה מנסה להוריד אפליקציה שכבר הורדת מוצג מסך הזהרה.
@הישבשר-המלומד אולי תוסיף שבכרטיסיות של כל אפליקציה/תוכנה שבחנות ייראו את השם של המפתח:

-
@הישבשר-המלומד
השידרוג הכי חשוב לדעתי באפליקציות כפי שגם כתבו כאן למעלה שיהיה חייב למלא לפני העלאה של אפליקציה מה האנדרואיד מינמום של היישום כדי לא להוריד סתם, יש"כ. -
@הישבשר-המלומד
השידרוג הכי חשוב לדעתי באפליקציות כפי שגם כתבו כאן למעלה שיהיה חייב למלא לפני העלאה של אפליקציה מה האנדרואיד מינמום של היישום כדי לא להוריד סתם, יש"כ. -
@אגסי יש כבר,
@הישבשר-המלומד
איפה זה מוצג? -
@הישבשר-המלומד
איפה זה מוצג? -
@אבינדב לא משמע, יש לך אפשרות לעלות אפליקציות בצורה מסודרת כך, אם זה אפליקציה שאתה פיתחת כנס לפרופיל שלך בלחיצה עליו תגלול למעטה תראה שם אפשרות לעלות אפליקציות, אם זה אפליקציה ציבורית דהיינו שהיא שימושית ליום יום או מעל M הורדות בעולם כגון ווצאפ וכו' מעלים את זה משם

בלחיצה עליו תגלול למעטה תראה שם אפשרות לעלות אפליקציות, אם זה אפליקציה ציבורית דהיינו שהיא שימושית ליום יום או מעל M הורדות בעולם כגון ווצאפ וכו' מעלים את זה משם
לגבי העדכון אני מעדכן אתנ מהיר מידי זה יקח עוד 5 דק'יש שם הגבלת גודל
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות