בקשת מידע | המנגן קאמרה פרו 3
-
@massias לא שווה.
אפשר לקנות M36 מעלי אקספרס ולהכשיר אותו ב50 ש"ח ויש את אותו נגן ופחות מחצי מחיר.@שלמה-רביב אבל הבעיה ששמעתי מכמה שהם עשו את זה וזה נפרץ בקלות
-
@שלמה-רביב אבל אם יש אפשרות להתקנות אני מתכין אפליקציה שאפשר לראות בה וידאו ואני יכול או שזה יגיד לי שהנגן לא תומך
-
@שלמה-רביב אבל אם יש אפשרות להתקנות אני מתכין אפליקציה שאפשר לראות בה וידאו ואני יכול או שזה יגיד לי שהנגן לא תומך
-
@massias יש מודול מיוחד חינמי בפורום שחוסם ווידיאו גם שמתקינים אפ' עם ווידיאו, בשביל זה צריך רוט.
@שלמה-רביב באתר שראיתי את הנגן הזה כתבו שיש אפשרות שלא יהיה וידאו אבל ההתקנות ישארו פתוחות ככה כתבו בכמה אתרים של חנויות שמוכרות את הנגן הזה
-
@שלמה-רביב באתר שראיתי את הנגן הזה כתבו שיש אפשרות שלא יהיה וידאו אבל ההתקנות ישארו פתוחות ככה כתבו בכמה אתרים של חנויות שמוכרות את הנגן הזה
-
@שלמה-רביב זה אותו נגן פשוט המנגן שינו את השם
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות