להורדה | ✨ מנהל מערכות ימות המשיח — תוכנה חינמית למחשב משולבת AI (עם המון פיצ'רים)
-
זה מתאים גם לחברות אחרות של קווים או רק לימות המשיח?
@h0533155663 זה עובד על הapi הרשמי של ימות המשיח.
-
@h0533155663 זה עובד על הapi הרשמי של ימות המשיח.
(זה עובד על הapi הרשמי של ימות המשיח.)
@יודע-בינה ואתה לא יכול לבנות את זה גם על שאר החברות?
-
(זה עובד על הapi הרשמי של ימות המשיח.)
@יודע-בינה ואתה לא יכול לבנות את זה גם על שאר החברות?
@h0533155663 תיאורטית כן, אבל זה לא "להוסיף ספק" — זה בערך לכתוב את התוכנה מחדש.
החלק שמכיר את ימות הוא רוב הקוד: מבנה השלוחות, ext.ini, 116 המודולים, הודעות המערכת, וקובצי הלוג שמהם מגיעות הסטטיסטיקות. לחברה אחרת אין את כל אלה, ויש לה מבנה משלה.
מה שכן היה עובר: הביטול, עורך השמע, כלי הטקסט ויצירת הקול.
אז זה אפשרי, אבל זה פרויקט בפני עצמו ולא גרסה נוספת. כרגע אני מעדיף להעמיק בימות ולתקן את מה שעולה כאן. אם יתברר שיש ביקוש אמיתי לספק מסוים — נדבר.
-
אם אפשרי, אני אשמח שתעשה לחברת קול כשר,
תודה רבה!נ..ב. כל מי שמעוניין בחברות נוספות שיכתוב פה וכך @יודע-בינה ידע מה לפתח בעתיד (וכמובן תודה מראש).
-
פ פתרון AI התייחס לנושא זה
-
י יודע בינה התייחס לנושא זה
-
@צבי-דורש-ציון כרגע לא, אם יהיה ביקוש אולי אבנה. (המעלה הגדולה של התוכנה היא שכל הקו יושב אצלך על המחשב והמחשב מתקשר ישירות עם ימות המשיח, אם אבנה גרסה לנייד ככל הנראה אבנה אתר ואז הנתונים יעברו דרכו).
@צבי-דורש-ציון כרגע לא, אם יהיה ביקוש אולי אבנה. (המעלה הגדולה של התוכנה היא שכל הקו יושב אצלך על המחשב והמחשב מתקשר ישירות עם ימות המשיח, אם אבנה גרסה לנייד ככל הנראה אבנה אתר ואז הנתונים יעברו דרכו).
אתה יכול לשים את זה פשוט בקובץ נתונים בצמוד לתוכנה
-
@h0533155663 תיאורטית כן, אבל זה לא "להוסיף ספק" — זה בערך לכתוב את התוכנה מחדש.
החלק שמכיר את ימות הוא רוב הקוד: מבנה השלוחות, ext.ini, 116 המודולים, הודעות המערכת, וקובצי הלוג שמהם מגיעות הסטטיסטיקות. לחברה אחרת אין את כל אלה, ויש לה מבנה משלה.
מה שכן היה עובר: הביטול, עורך השמע, כלי הטקסט ויצירת הקול.
אז זה אפשרי, אבל זה פרויקט בפני עצמו ולא גרסה נוספת. כרגע אני מעדיף להעמיק בימות ולתקן את מה שעולה כאן. אם יתברר שיש ביקוש אמיתי לספק מסוים — נדבר.
@יודע-בינה
ממש יפה! יישר כח! -
מפתח של Google מתחיל ב-AIza. ודאו שהעתקתם את המפתח עצמו ולא את שם הפרויקט או כתובת.
בנוסף למה שלא יהיה אפשר לעשות אפשרות שכל המודלים יהיו זמינים ולא משנה מי יהיהי -
לתשומת ליבכם, ב"ה ימות המשיח משיקים אתר ניהול חדש - מה שככל הנראה ייתר את הצורך בתוכנה. לעת עתה אני לא עובד על גרסאות חדשות.
-
לתשומת ליבכם, ב"ה ימות המשיח משיקים אתר ניהול חדש - מה שככל הנראה ייתר את הצורך בתוכנה. לעת עתה אני לא עובד על גרסאות חדשות.
@יודע-בינה מבעס אותך?
-
@יודע-בינה מבעס אותך?
@עמי-מחשבים להיפך, אני בעד, סוף סוף! אגב, זה לא שאין יתרון לתוכנה, עדיין בתוכנה יש AI ועוד, צריך לחכות לראות את האתר.
-
@עמי-מחשבים להיפך, אני בעד, סוף סוף! אגב, זה לא שאין יתרון לתוכנה, עדיין בתוכנה יש AI ועוד, צריך לחכות לראות את האתר.
@יודע-בינה
באתר אין AI אבל יש אשף הגדרות אוטומטי -
אתה יכול לשים את זה פשוט בקובץ נתונים בצמוד לתוכנה
@צבי-דורש-ציון בהחלט אפשרי אם כי עלול לתפוס הרבה מקום, מה שבמחשבים פחות בעייתי. נראה בהמשך, כרגע אני פחות בכיוון.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות