דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • בהיר
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • כהה
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
  4. שאלה | מספר וירטואלי לsms

שאלה | מספר וירטואלי לsms

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
7 פוסטים 4 כותבים 78 צפיות 3 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ה מנותק
    ה מנותק
    המקצוען
    כתב נערך לאחרונה על ידי

שלום וברכה
    אני צריך לפתוח מספר וירטואלי כדי לקבל sms בשביל לפתוח וואטסאפ עסקי, הבנתי שלא כדאי לעשות את זה דרך האתרים של הsms חד פעמי כי אחרי חמש דקות הם יכולים למכור את המספר למישהו אחר ואז יסגר לך הוואטסאפ.
    הבנתי שיש אפשרות לקנות סים בכמה שקלים ואז לנייד לימות המשיח, ויש לי כמה שאלות:
    האם מדובר בסים טוקמן או סים רגיל?
    איפה הכי זול לקנות סים כזה?
    האם אני יוכל לקבל sms וגם לעשות שאם מתקשרים למספר הזה השיחה תגיע למספר הפרטי שלי? והאם זה בחינם?
    ולכמה זמן המספר נשאר אצלי?

O תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • ה המקצוען

שלום וברכה
      אני צריך לפתוח מספר וירטואלי כדי לקבל sms בשביל לפתוח וואטסאפ עסקי, הבנתי שלא כדאי לעשות את זה דרך האתרים של הsms חד פעמי כי אחרי חמש דקות הם יכולים למכור את המספר למישהו אחר ואז יסגר לך הוואטסאפ.
      הבנתי שיש אפשרות לקנות סים בכמה שקלים ואז לנייד לימות המשיח, ויש לי כמה שאלות:
      האם אני יוכל לקבל sms וגם לעשות שאם מתקשרים למספר הזה השיחה תגיע למספר הפרטי שלי? והאם זה בחינם?

O מחובר
      O מחובר
      oryadaniely
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@המקצוען כתב:

אין הבדל, בשניהם המספר שלך ואתה יכול לנייד לימות.

אין הבדל, ואם יש מזערי, כל חנות סלולר, מבקשים או טוקמן הכי זול, לא משנה של איזה חברה, או קו שהסים שלו חינמי/זול, ובניוד לימות החיוב לחברה שרכשת ממנה את הקו מתבטל.

ברור, זה וירטואל פלוס... גם שיחות וגם SMS, הSMS לא מועבר, רק שיחות. אתה יכול גם להמשיך להוציא שיחות מהמספר הזה (אם המספר שלך מחייג אליו זה שואל אותך לאיזה מספר לחייג)...
      לגבי חינם, יש 1000 דקות יוצאות חודשי בחינם. אבל עם השינויי מדיניות של ימות לא הייתי בונה על זה...

לעולמי עד... תאורתית אם יש פחות מ1000 דקות בחודש של שיחה הם לא מתחייבים שישאר פתוח, אבל המדיניות הפנימית שלהם זה בוירטואל פלוס, בגלל שאתה זה שהבאת את המספר, וזה לא מהמאגר מספרים שלהם, אז הם לא מבטלים...

ה תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • O oryadaniely

@המקצוען כתב:

אין הבדל, בשניהם המספר שלך ואתה יכול לנייד לימות.

אין הבדל, ואם יש מזערי, כל חנות סלולר, מבקשים או טוקמן הכי זול, לא משנה של איזה חברה, או קו שהסים שלו חינמי/זול, ובניוד לימות החיוב לחברה שרכשת ממנה את הקו מתבטל.

ברור, זה וירטואל פלוס... גם שיחות וגם SMS, הSMS לא מועבר, רק שיחות. אתה יכול גם להמשיך להוציא שיחות מהמספר הזה (אם המספר שלך מחייג אליו זה שואל אותך לאיזה מספר לחייג)...
        לגבי חינם, יש 1000 דקות יוצאות חודשי בחינם. אבל עם השינויי מדיניות של ימות לא הייתי בונה על זה...

לעולמי עד... תאורתית אם יש פחות מ1000 דקות בחודש של שיחה הם לא מתחייבים שישאר פתוח, אבל המדיניות הפנימית שלהם זה בוירטואל פלוס, בגלל שאתה זה שהבאת את המספר, וזה לא מהמאגר מספרים שלהם, אז הם לא מבטלים...

ה מנותק
        ה מנותק
        המקצוען
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@oryadaniely תודה רבה.
        עכשיו התקשרתי אליהם וענתה נציגה שלא כל כך הבינה והתקשרה כל רגע למישהו אחר לברר דברים, ואמרו לה שגם אם מניידים מספר הוא עלול להחסם אם הוא לא בשימוש, אז אני לא יודע עד כמה אפשר לסמוך עליהם למטרה הזאת, יש פתרון אחר אולי?

ע O 2 תגובות תגובה אחרונה
        0
        • ה המקצוען

@oryadaniely תודה רבה.
          עכשיו התקשרתי אליהם וענתה נציגה שלא כל כך הבינה והתקשרה כל רגע למישהו אחר לברר דברים, ואמרו לה שגם אם מניידים מספר הוא עלול להחסם אם הוא לא בשימוש, אז אני לא יודע עד כמה אפשר לסמוך עליהם למטרה הזאת, יש פתרון אחר אולי?

ע מנותק
          ע מנותק
          עמי מחשבים
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@המקצוען אם זה עסקי
          קנה סים שלם כמה שקלים כל חודש וגמרנו
          אגב אפשר גם לפתוח עם סים כשר
          תחשוב שאתה מפרסם את העסק פתאום הסים לא עובד או משהו משתבש וכל הלקוחות לא מוצאים אותך

ה תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • ע עמי מחשבים

@המקצוען אם זה עסקי
            קנה סים שלם כמה שקלים כל חודש וגמרנו
            אגב אפשר גם לפתוח עם סים כשר
            תחשוב שאתה מפרסם את העסק פתאום הסים לא עובד או משהו משתבש וכל הלקוחות לא מוצאים אותך

ה מנותק
            ה מנותק
            המקצוען
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@עמי-מחשבים אני מחפש משהו עם תשלום חד פעמי של כמה שקלים וזהו, זה לא באמת לעסק, זה רק בשביל שיהיה לי עוד ווצאפ

M תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • ה המקצוען

@עמי-מחשבים אני מחפש משהו עם תשלום חד פעמי של כמה שקלים וזהו, זה לא באמת לעסק, זה רק בשביל שיהיה לי עוד ווצאפ

M מנותק
              M מנותק
              MAKRO
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@המקצוען
              תשאל את @0772637000
              יש לו קווים כאלה למכירה
              אולי ידי להגיד יותר טוב מה המצב שלהם

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • ה המקצוען

@oryadaniely תודה רבה.

O מחובר
                O מחובר
                oryadaniely
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@המקצוען כתב:

לכאורה לא בעיה, לי יש כבר שנים ולא נחסם. במקרה הטוב 5 דק שיחה בחודש...
                גם ככה הבנתי מכמה עובדים שם שאוחזים... שזה המדיניות בוירטואל פלוס.
                מקסימום משלמים להם כמה שקלים בחודש שלא יסגר...

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.

נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.

בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗

הרשמה התחברות

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון
                0
                • חוקי הפורום
                • פופולרי
                • לא נפתר
                • משתמשים