בירור | כיכר השבת נפתח באתרוג?!
-
@חיים5299173 כיכר השבת תמיד היה פתוח באתרוג.
-
@משה-מזרחי
השאלה מתי עזבת.
לא ידוע לי שחל שינוי סטטוס לאחרונה -
@משה-מזרחי
השאלה מתי עזבת.
לא ידוע לי שחל שינוי סטטוס לאחרונה -
אני באתרוג, וכיכר השבת זה אתר שבד"כ חסום - ומשום מה ביממה האחרונה שמתי לב שהוא פתוח...
למי קרה עוד?
האם זו פשלה או שינוי מדיניות?אני באתרוג, וכיכר השבת זה אתר שבד"כ חסום - ומשום מה ביממה האחרונה שמתי לב שהוא פתוח...
למי קרה עוד?
האם זו פשלה או שינוי מדיניות?ככר השבת זה דבר שאפשר לבחור אם יהיה פתוח או סגור, לא השתנה בענין (יכול להיות שמישהו אצלכם הגיש בקשה לפתוח את זה)
-
@משה-מזרחי
ככל שידוע לי - בשנה האחרונה זה בוודאי כך -
@משה-מזרחי
ככל שידוע לי - בשנה האחרונה זה בוודאי כך -
אני באתרוג, וכיכר השבת זה אתר שבד"כ חסום - ומשום מה ביממה האחרונה שמתי לב שהוא פתוח...
למי קרה עוד?
האם זו פשלה או שינוי מדיניות? -
שיגעתי אותם לאחרונה שיפתחו לי את סונו ובסוף הם הסכימו.
יכול להיות שהם פתחו בעצם עוד כמה אתרים? כלומר הוריד קצת את רמת ההגנה כביכול?
כי כשהייתי בישיבה היה מחשב עם הגנה של אתרוג, וזה היה ידוע שאין כיכר השבת. וגם בהגדרות לא ראיתי שאפשר לפתוח... -
למי קרה עוד?
האם זו פשלה או שינוי מדיניות?@חיים5299173 חסום כרגיל...
(יש שם תמונות של נשים) -
שיגעתי אותם לאחרונה שיפתחו לי את סונו ובסוף הם הסכימו.
יכול להיות שהם פתחו בעצם עוד כמה אתרים? כלומר הוריד קצת את רמת ההגנה כביכול?
כי כשהייתי בישיבה היה מחשב עם הגנה של אתרוג, וזה היה ידוע שאין כיכר השבת. וגם בהגדרות לא ראיתי שאפשר לפתוח...@חיים5299173 כן יש להם כמה מסלולים
-
@חיים5299173 חסום כרגיל...
(יש שם תמונות של נשים)@סקרנות אני גם חושב שצריך להיות חסום...
לגבי התמונות, זה לא כזה קשור, כי גם בפריפיק למשל יש תמונות - אבל הן חסומות אחת אחת. -
@חיים5299173 כן יש להם כמה מסלולים
@חיים5299173 כן יש להם כמה מסלולים
אבל כשקניתי את התוכנה שלהם - לא הייתה אופציה למסלול עם כיכר השבת פתוח. אני הלכתי על המסלול הכי 'מיקל' שלהם - ובכל זאת לא היה כיכר
-

כנראה מישהו עשה את מה שרשום פה וזה נפתח…. -

כנראה מישהו עשה את מה שרשום פה וזה נפתח….@שניאור-שמח אני חושב שערעורים משפיעים רק על משתמש בודד לא על כלל משתמשי אתרוג.
בפרט לא על אתר שדי ברור שהרבה אנשים רצו אותו, ואם הוא היה חסום, כנראה זו הייתה מדיניות. -
@שניאור-שמח אני חושב שערעורים משפיעים רק על משתמש בודד לא על כלל משתמשי אתרוג.
בפרט לא על אתר שדי ברור שהרבה אנשים רצו אותו, ואם הוא היה חסום, כנראה זו הייתה מדיניות.@חיים5299173 ברור, לא התכוונתי שזה פותח לכולם..
אלה לפונה ספציפית.. -
@חיים5299173 ברור, לא התכוונתי שזה פותח לכולם..
אלה לפונה ספציפית..@שניאור-שמח אני לא פניתי ונפתח. זה למה שאלתי למי נפתח עוד, והאם זה שינוי במדיניות...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות