שיתוף | 🚀 חדש!! אתר חדש לניהול קוי תוכן בצורה מתקדמת ומונגשת! כולל פיתוחים חדשים!
-
@טכנוגלאט תודה ממש משמח
רק על מה התכוונת כל הכבוד על ההקלטה שהעלתי מקודם?
אני פשוט לא כל כך מבין בידיש צריך חוו"ד ממי שמבין -
@פתרון-AI לא הבנתי גם אני מה כתבת הרגע. אשמח שתסביר את עצמך כדי שאדע על מה אני צריך להסביר את עצמי...

-
@צבי-דורש-ציון כרגע אני עובד על זה
אבל משהו יותר טוב מסתם גיבוי
חכו להפתעות@פתרון-AI התוכנה של יודעי בינה גם מבוססת על האתר הזה?
סתם שאלה, אתה הרבה זמן נמצא במערכות של ימות? כי לא זכור לי השם משתמש שלך, או שהיה לך ניק אחר?אולי ימות נבהלו? https://f2.freeivr.co.il/post/191160
הם כבר מזמן רצו, אבל רק עכשיו זה בכיוון -
@פתרון-AI התוכנה של יודעי בינה גם מבוססת על האתר הזה?
סתם שאלה, אתה הרבה זמן נמצא במערכות של ימות? כי לא זכור לי השם משתמש שלך, או שהיה לך ניק אחר?אולי ימות נבהלו? https://f2.freeivr.co.il/post/191160
הם כבר מזמן רצו, אבל רק עכשיו זה בכיוון@צבי-דורש-ציון לא נראה לי תראה אני עבדתי על האתר כמה חודשים מסתבר שגם התוכנה שלו כמה חודשים
ואגב בימות הוא פרסם לפני אז פשוט אנחנו שנינו חשבנו על אותו רעיון ובסוף אחד הוציא תוכנה ואחד הוציא אתר
בנוגע לימות אני לא יודע מה לומר רק שאראה -
@צבי-דורש-ציון לא נראה לי תראה אני עבדתי על האתר כמה חודשים מסתבר שגם התוכנה שלו כמה חודשים
ואגב בימות הוא פרסם לפני אז פשוט אנחנו שנינו חשבנו על אותו רעיון ובסוף אחד הוציא תוכנה ואחד הוציא אתר
בנוגע לימות אני לא יודע מה לומר רק שאראה -
@חסיד-פשוט מבדיקה שערכתי יש מלא סוגים של היגויים
אני מתלבט עם לכתוב תיעודים לכל סוג של היגוי או יותר פשוט שהמשתמש יעלה קובץ שמע עם ההקלטה וההיגוי שלו ואז המערכת תכין את זה בקול שלה מה יותר פשוט וקל לאנשים? -
@חסיד-פשוט מה אתה אומר יש תקווה?4656d2ef-d2d3-4f4b-bb02-7db6fb400f6a.wav
-
@חסיד-פשוט לקחתי את ההודעה שלך תמללתי אותה והכנסתי אותה חזרה
-
@חסיד-פשוט לקחתי את ההודעה שלך תמללתי אותה והכנסתי אותה חזרה
-
@חסיד-פשוט עוד לא הכנסתי במערכת
אתה יכול לעשות לבד עם הקלטה לתמלל ולהחזיר למודל הקלטה
תראה אם היית אומר שהתמלול המדוייק זה יוצא טוב אז הייתי משקיע
אבל אם התמלול המדוייק לא טוב אז רק הנחיות של היגוי נראה לי יהיה יותר מצחיק
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות