בקשת מידע | אינני מוצא את הווי פיי במחשב חדש שהתקנתי עליו ווינדוס, איך מוצאים לזה דרייבר?
-
התקנתי ווינדוס 11 על מחשב חדש (טינקפד e16 gen3 (Type 21SR, 21SS) Laptops (ThinkPad) - Type 21SR) ואין ווי פיי בכלל, ואין לי איך להתיקן עדכונים רשמיים בשביל זה. יש דרך להתקין את זה ידנית? אני לא מבין בזה כמעט כלום (התקנה ראשונה שלי...)
אגב, גם המשטח מגע לא עובד, ובנתיים אני עם עכבר חיצוני, אבל זה כנראה אוכל לעדכן אוטומטית אחרי שאחבר את המחשב לרשת)
תודה רבה מראש!
-
התקנתי ווינדוס 11 על מחשב חדש (טינקפד e16 gen3 (Type 21SR, 21SS) Laptops (ThinkPad) - Type 21SR) ואין ווי פיי בכלל, ואין לי איך להתיקן עדכונים רשמיים בשביל זה. יש דרך להתקין את זה ידנית? אני לא מבין בזה כמעט כלום (התקנה ראשונה שלי...)
אגב, גם המשטח מגע לא עובד, ובנתיים אני עם עכבר חיצוני, אבל זה כנראה אוכל לעדכן אוטומטית אחרי שאחבר את המחשב לרשת)
תודה רבה מראש!
@ראובן-שפירא הכי טוב שתתחבר עם כבל רשת, ואוטומטית יהיה לך הכל
אם אין לך תבקש מAI הקרוב אליך שימצא לך את הדרייבר המתאים -
תודה רבה מראש!
@ראובן-שפירא קודם כל קנית מחשב מצוין!

אם תרצה אוכל לשלוח לך את הדרייבר בזיפ
תתקין אותו ואז יהיה לך ווייפי ותוכל להתחבר להמשך עדכונים -
@ראובן-שפירא הכי טוב שתתחבר עם כבל רשת, ואוטומטית יהיה לך הכל
אם אין לך תבקש מAI הקרוב אליך שימצא לך את הדרייבר המתאים@יהודה-זקש תודה על המענה... אין לי כבל רשת, וגם אין לי גישה לבינה מלאכותית... אשמח אם יהיה מי שיוכל לעשות את הפעולונת הקטנה הזו בשבילי...
-
@ראובן-שפירא קודם כל קנית מחשב מצוין!

אם תרצה אוכל לשלוח לך את הדרייבר בזיפ
תתקין אותו ואז יהיה לך ווייפי ותוכל להתחבר להמשך עדכונים@בנימין-מחשבים אשמח מאוד, זה מה שרציתי. תודה
צריך תוכנה להתקין את זה או שזה התקנה שקטה?
-
@בנימין-מחשבים אשמח מאוד, זה מה שרציתי. תודה
@ראובן-שפירא התקנה פשוטה וקלה (לא שקטה)
כמה דקות מוצא מוריד ומעלה לך בזיפ -
@בנימין-מחשבים אשמח מאוד, זה מה שרציתי. תודה
@ראובן-שפירא תוריד את זה, תחלץ ותתקין
שמתי שם 2 גרסאות תנסה את שתיהם (לא יזיק, רק אחת היא הנכונה) -
@ראובן-שפירא תוריד את זה, תחלץ ותתקין
שמתי שם 2 גרסאות תנסה את שתיהם (לא יזיק, רק אחת היא הנכונה)@בנימין-מחשבים תודה! הקובץ הראשון (הגדול יותר) עבד מיד.
-
@בנימין-מחשבים תודה! הקובץ הראשון (הגדול יותר) עבד מיד.
@ראובן-שפירא בשלב זה יש כמה המלצות
ממליץ לך לקרוא את זה ואת זה
תהנה מהמחשב! -
@ראובן-שפירא בשלב זה יש כמה המלצות
תהנה מהמחשב!בשלב זה יש כמה המלצות
תהנה מהמחשב!ירבו מדריכים כמותך בישראל!!!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות