בירור | ווייפרי שכולל את נטפרי ואתרוג
-
זכור לי שמישהו הציע פעם רעיון כזה, מה יצא האם יש כזה למחשב?
וכמו"כ אשמח לדעת אם יש כזה לאנדרואיד -
ק קראנץ' ונילה סימן נושא זה כשאלה
-
וכמו"כ אשמח לדעת אם יש כזה לאנדרואיד@קראנץ-ונילה יש כזה למחשב אתה יכול לבחור איזה רשת תיהיה ורק היא תעבוד היא עובדת על כל סוגי הסינונים ממבלי קשר לזה יש גם מצב נטפרי בלבד כמובן כנס לכאן https://mitmachim.top/topic/99481/להורדה-ogennet-עוגנט-תוכנה-בפיתוח-דמוי-וופרי.-חינמית/77
-
וכמו"כ אשמח לדעת אם יש כזה לאנדרואידלמה שמישהו יעשה כזה דבר?
אם יש גישה לאתרוג יש גישה להכל וד"ל ואכמ"ל(!) -
למה שמישהו יעשה כזה דבר?
אם יש גישה לאתרוג יש גישה להכל וד"ל ואכמ"ל(!)@בנימין-מחשבים לא כולם יודעים לפרוץ ולא כולם מבינים בזה
וחוץ מזה לילדים וכו' זה ממש טוב, -
@בנימין-מחשבים לא כולם יודעים לפרוץ ולא כולם מבינים בזה
וחוץ מזה לילדים וכו' זה ממש טוב,@הישבשר-המלומד רק בשביל הפרוטוקול
לא כולם יודעים
זה נכון
לפרוץ
לא נכון
לילדים וכו' זה ממש טוב
זו הטעות הכי גדולה
ילד עם ai גולש מזה לאינטרנט פרוץ אחרי שיחה של 2 דקות -
@קראנץ-ונילה יש כזה למחשב אתה יכול לבחור איזה רשת תיהיה ורק היא תעבוד היא עובדת על כל סוגי הסינונים ממבלי קשר לזה יש גם מצב נטפרי בלבד כמובן כנס לכאן https://mitmachim.top/topic/99481/להורדה-ogennet-עוגנט-תוכנה-בפיתוח-דמוי-וופרי.-חינמית/77
@הישבשר-המלומד
קודם כל תוכנה מטורפת ובהחלט נצרכת!
דבר שני לי אני לא בטוח שזה יעזור, כי אם הבנתי טוב יש שם רק אופצייה לרשת ספציפית או לנטפרי בלבד אבל לא לנטפרי ואתרוג במשותף (אני צריך ששניהם ורק שניהם יהיו פתוחים...) -
@הישבשר-המלומד
קודם כל תוכנה מטורפת ובהחלט נצרכת!
דבר שני לי אני לא בטוח שזה יעזור, כי אם הבנתי טוב יש שם רק אופצייה לרשת ספציפית או לנטפרי בלבד אבל לא לנטפרי ואתרוג במשותף (אני צריך ששניהם ורק שניהם יהיו פתוחים...)@קראנץ-ונילה מה הבעיה אם תבחר רשת ספציפית של אתרוג שיש לך בבית ואז הוא יכול להתחבר רק אליה
-
@קראנץ-ונילה מה הבעיה אם תבחר רשת ספציפית של אתרוג שיש לך בבית ואז הוא יכול להתחבר רק אליה
@הישבשר-המלומד
ואז הוא יוכל להתחבר גם לנטפרי? -
@הישבשר-המלומד
ואז הוא יוכל להתחבר גם לנטפרי?@קראנץ-ונילה לא, הבנתי מה אתה רוצה אולי אני ישים את זה בעדכון הבא,
-
@קראנץ-ונילה לא, הבנתי מה אתה רוצה אולי אני ישים את זה בעדכון הבא,
הבעיה היא שאין איך לדעת האם הוא גולש על רשת של אתרוג
-
הבעיה היא שאין איך לדעת האם הוא גולש על רשת של אתרוג
@הישבשר-המלומד
מה ההבדל בזה בין נטפרי לאתרוג
-
@הישבשר-המלומד
מה ההבדל בזה בין נטפרי לאתרוג
@קראנץ-ונילה שבנטפרי אם אני נכנס ל1.2.3.4 הוא נכנס ובשאר רשתות לא ואז אני יכול לדעת על איזה רשת אתה נמצא באתרוג לא.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות