הסבר | יצירת חשבון גוגל לבעלי טלפונים כשרים!
-
@תלמידהון
הסימנייה הזאת עובדת לי גם בעיברית
כאילו אני מגיע לשלב של הסריקה ואז אני עדיין על עיברית ואז לוחץ על הסימנייה וזה פותח דף חדש של גוגל שמחכה לאימות ועםחלונית הפרטי SMS שצריך
אני לא בטוח אבל יכול להיות שהדף שנפתח הוא באנגלית -
@טכנוגלאט א' תודה על ההשקעה
ב' יש לי בעיה שלי הוא בכלל לא מציע לקבל sms אלא הוא אומר לי לסרוק ברקוד ואז אני עושה צילום מסך וסורק את זה בסורק ברקודים במחשב ואז הוא נתקע ולא מתקדם מה אפשר לעשות??@משתמש-ברמה אתה צריך ללחוץ על הכפתור שגררת לשורת המשימות או שפשוט לא שינת את השפה לאנגלית
-
למה? כאשר הדף בעברית, גוגל מסתירה את אפשרות האימות באמצעות הודעת SMS ומציגה רק את ה-QR. השפה האנגלית חושפת את האפשרות החלופית.
לא נכון
זה בגלל שהתוסף בנוי בצורה שהוא מחלץ רק מאנגלית
חשבתי פעם לשנות אותו זה כמה דקות בודדות אבל לא מצאתי את הכמה דקות האלהמי שקורא את זה מוזמן
זה ממש כמה דקות בודדות (החלפה של הטקסט זה כמה שניות, הפיכה שלו לאוניברסלי זה כמה דקות בודדות)
אם לא אולי אני אעשה את זה בימים הקרוביםלמה? כאשר הדף בעברית, גוגל מסתירה את אפשרות האימות באמצעות הודעת SMS ומציגה רק את ה-QR. השפה האנגלית חושפת את האפשרות החלופית.
לא נכון
זה בגלל שהתוסף בנוי בצורה שהוא מחלץ רק מאנגלית
חשבתי פעם לשנות אותו זה כמה דקות בודדות אבל לא מצאתי את הכמה דקות האלהכמובן שזה לא קשור שהרי האופציה לשלוח SMS כדי לאמת נמצא ב QR ולא באפשרות של SMS שאז הכוונה לקבל SMS...
לא נורא כמו שכבר הביאו זה לא משהו שהוא בנה או אפי' מבין אלא העתקה ממקום אחר....
-
לא פתרו את הסיפור של הפלאפונים הכשרים?
אני מקבל קודים בשיחה זה לא עובד בפתיחת חשבון?
-
לא פתרו את הסיפור של הפלאפונים הכשרים?
אני מקבל קודים בשיחה זה לא עובד בפתיחת חשבון?
@מנסה-לעבוד-את-ה ממש לא...
זה מיועד לאימות זהות כדי להכנס לחשבון שלך אבל בפתיחת חשבון חדש אפי' א"א לקבל SMS רק באמצעות הQR -
@משתמש-ברמה אתה צריך ללחוץ על הכפתור שגררת לשורת המשימות או שפשוט לא שינת את השפה לאנגלית
-
אצלי לא עובד הפיתרון הזה
-
אצלי לא עובד הפיתרון הזה
-
- לחיצה על הכפתור החכם
בדף עם קוד ה-QR (לאחר המעבר לאנגלית), לחצו על הקיצור Google SMS QR Extractor בשורת הסימניות שלכם.
תיפתח חלונית כהה בכותרת SMS Details Captured, ובה שני פריטים:
מספר טלפון של גוגל (לדוגמה: +972539001109)
טקסט קצר ייחודי לשליחה (לדוגמה: Send this message without editing. (RHmX69CwQFTb))
לחצו על Copy Both כדי להעתיק את שני הפריטים יחד.כשאני לוחץ על הקיצור....
זה מראה לי שהוא שולח לי sms.
ולא נפתח החלונית הכהה עם ה2 פריטים שכתוב לעיל - לחיצה על הכפתור החכם
-
אני לוחץ על Google SMS QR Extractor
ונפתח לי חלון אחר שגוגל מציע לשלוח SMS אבל אין חלון כהה וכו'
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות