בקשת מידע | מפות טיולים לנגן ללא חיבור או גי פי אס
-
@אלוף-תימן הוא צריך לא אופליין כי אין לו אנטרנט בנגן
-
@אלוף-תימן הוא צריך לא אופליין כי אין לו אנטרנט בנגן
@משתמש-ברמה הוא צריך לא "אונליין"
מה שהעלתי זה לנגנים בלי אינטרנט שזה "אופליין" -
יש אפליקציה שנקראת לוקוס, והיא מאוד טובה למסלולים, בפרט בתור מפה. היא עם סימון שבילים בצבע ובסימון של השביל, ועוד הרבה דברים טובים למסלולים, והיא פועלת אופליין. אבל החיסרון הוא שזה באנגלית, ואין לו עברית.
אם רוצים את זה, אני אנסה להעלות את האפליקציה והקבצים של המפות. -
יש אפליקציה שנקראת לוקוס, והיא מאוד טובה למסלולים, בפרט בתור מפה. היא עם סימון שבילים בצבע ובסימון של השביל, ועוד הרבה דברים טובים למסלולים, והיא פועלת אופליין. אבל החיסרון הוא שזה באנגלית, ואין לו עברית.
אם רוצים את זה, אני אנסה להעלות את האפליקציה והקבצים של המפות.@ChaT
@מחנה-ידידים
יש מצב לתרגם?
וכן כל מי שמתעסק בזה אולי יסכים תודה רבה! -
@משתמש-ברמה הוא צריך לא "אונליין"
מה שהעלתי זה לנגנים בלי אינטרנט שזה "אופליין"@אלוף-תימן לא אחזתי צודק!
-
אם רוצים את זה, אני אנסה להעלות את האפליקציה והקבצים של המפות. -
הנה מפות לוקוס.
https://drive.google.com/file/d/1d4rlVVMLHfAe@@@@@@@@@iLv0eVpqj4SzBPnw9Qpx/view?usp=drive_link
(למחוק את @@@@@@@@@)שמתי שלוש קבצי APK,
- גיבוי של מה שיש לי ע"י סייר קבצים+, וצריך להתקין אותו ע"י סייר קבצים+.
- גיבוי של מה שיש לי ל-APK רגיל, אבל יש הרבה סיכוי שלא יעבוד.
- ליתר ביטחון אם הראשונים לא יעבדו, קובץ APK פחות מעודכן, אבל זכור לי שהתקנתי איתו, ועבד.
אחרי שמתקינים ופותחים את האפליקציה, צריך להכניס את התיקייה של המפות למיקום שמופיע בצילום מסך (כלומר את התיקייה של mapsVector לתוך התיקייה הקיימת כבר Locus).
או שאפשר גם לייבא את הקבצים דרך האפליקציה עצמה, אבל אז כנראה שצריך לייבא כל קובץ בנפרד.בהצלחה.
-
הנה מפות לוקוס.
https://drive.google.com/file/d/1d4rlVVMLHfAe@@@@@@@@@iLv0eVpqj4SzBPnw9Qpx/view?usp=drive_link
- ליתר ביטחון אם הראשונים לא יעבדו, קובץ APK פחות מעודכן, אבל זכור לי שהתקנתי איתו, ועבד.
אחרי שמתקינים ופותחים את האפליקציה, צריך להכניס את התיקייה של המפות למיקום שמופיע בצילום מסך (כלומר את התיקייה של mapsVector לתוך התיקייה הקיימת כבר Locus).
או שאפשר גם לייבא את הקבצים דרך האפליקציה עצמה, אבל אז כנראה שצריך לייבא כל קובץ בנפרד.בהצלחה.
-
@גבעת-זאב
זה סייר שתומך בapk+ ובxapk -
@גבעת-זאב
זה סייר שתומך בapk+ ובxapk -
@קראנץ-ונילה לא, זה תומך רק בגרסאות החדשות, בגרסה לאנדרואיד 4 זה לא מתקין, האופצייה היחידה זה מנהל MT.
@שלוםפ
מאה אחוז, רק הסברתי לו מה הוא התכוון. -
@אלוף-תימן מה המפות הכי טובות שם?
-
הנה מפות לוקוס.
@ChaT תודה רבה!
עשיתי מה שאמרת בדיוק.
הקובץ גיבוי apk+ הותקן אצלי מצויין עם סייר קבצים+
שמתי את המפות עם סייר MT בנתיב שאמרת הבעיה היא שהאפליקצייה קוראת את המפות (כך רואים בהגדרות אפליקצייה) אבל בתכלס' המפה לא רצה
גם עדכון ידני אחד אחד לא עזר...
צילו"מ

-
@ChaT תודה רבה!
עשיתי מה שאמרת בדיוק.
הקובץ גיבוי apk+ הותקן אצלי מצויין עם סייר קבצים+
שמתי את המפות עם סייר MT בנתיב שאמרת הבעיה היא שהאפליקצייה קוראת את המפות (כך רואים בהגדרות אפליקצייה) אבל בתכלס' המפה לא רצה
גם עדכון ידני אחד אחד לא עזר...
צילו"מ

-
@קראנץ-ונילה תשתמש באוסמנד.
@שלוםפ
אני משתמש באוסמנד אבל נראה לי שזה פחות מתאים לטיולים -
@שלוםפ
אני משתמש באוסמנד אבל נראה לי שזה פחות מתאים לטיולים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות