בקשת מידע | נכנסתי למערכת עם חשבון גוגל של מישהו אחר ואני לא יודע את הסיסמה שלי של מתמחים טופ, איך אוכל להיכנס למערכת בלי החשבון שלו או להגדיר שזה יהיה חשבון גוגל שלי?
-
נכנסתי למערכת עם חשבון גוגל של מישהו אחר ואני לא יודע את הסיסמה שלי של מתמחים טופ, איך אוכל להיכנס למערכת בלי החשבון שלו או להגדיר שזה יהיה חשבון גוגל שלי?
-
נכנסתי למערכת עם חשבון גוגל של מישהו אחר ואני לא יודע את הסיסמה שלי של מתמחים טופ, איך אוכל להיכנס למערכת בלי החשבון שלו או להגדיר שזה יהיה חשבון גוגל שלי?
@אקר-העתידני-2099 אם אתה בתוך החשבון בהגדרות החשבון שיוך לחשבון גוגל
-
דבר ראשון אפשר לאפס את הסיסמה.
דבר שני אפשר לשנות את השיוך כאן https://mitmachim.top/me/edit
-
@אקר-העתידני-2099 אם אתה בתוך החשבון בהגדרות החשבון שיוך לחשבון גוגל
@ע-ה-דכו-ע
זה לא עוזר לאפס את הסיסמה
אם הוא שכח את הסיסמה שלו ואין לו את המייל שאיתו הוא פתח את החשבון אז הוא צריך לפנות למנהל הפורום
עריכה: זה רק יכול לעזור שהוא יוכל להיכנס בלי סיסמה
@אקר-העתידני-2099 תלחץ על 'צור קשר' בכפתור שיש בסרגל כלים הימיני ותכתוב את הבקשה שלך וזה יגיע למנהל הפורום -
@ע-ה-דכו-ע
זה לא עוזר לאפס את הסיסמה
אם הוא שכח את הסיסמה שלו ואין לו את המייל שאיתו הוא פתח את החשבון אז הוא צריך לפנות למנהל הפורום
עריכה: זה רק יכול לעזור שהוא יוכל להיכנס בלי סיסמה
@אקר-העתידני-2099 תלחץ על 'צור קשר' בכפתור שיש בסרגל כלים הימיני ותכתוב את הבקשה שלך וזה יגיע למנהל הפורום -
@דוד-משה-1
כן אחזתי את זה אחרי שכתבתי את הפוסט כתבתי את זה בעריכה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות