בקשת מידע | למלאות רק אם הערך ריק
-
אני מעוניין למלאות נוסחה לכל התאים הריקים שיש לי בטור, אך אני לא רוצה שישפיע על התאים שכבר יש בהם נתונים,
האם יש אפשרות לגרור את הנוסחא לכל הטור, ולהגדיר שיחול רק על התאים הריקים@מם-הה אתה מתכוון ל Excel?
-
אני מעוניין למלאות נוסחה לכל התאים הריקים שיש לי בטור, אך אני לא רוצה שישפיע על התאים שכבר יש בהם נתונים,
האם יש אפשרות לגרור את הנוסחא לכל הטור, ולהגדיר שיחול רק על התאים הריקים -
האם יש אפשרות לגרור את הנוסחא לכל הטור, ולהגדיר שיחול רק על התאים הריקים@מם-הה בחירת התאים הריקים בלבד והזנה במקביל (הכי מהירה)
סימון הטווח: סמן את הטווח בטור שבו תרצה למלא את הנתון או הנוסחה.פתיחת "מעבר למיוחד": לחץ על המקש F5 במקלדת (או Ctrl + G).
בחלון שנפתח לחץ על הכפתור "מיוחד..." (Special).
בחר באפשרות "ריקים" (Blanks) ולחץ אישור.
כעת רק התאים הריקים בטור יישארו מסומנים.
הזנת הנתון/הנוסחה:
הקלד את מה שברצונך למלא (נוסחה או ערך).
חשוב: אל תלחץ על Enter רגיל, אלא לחץ על Ctrl + Enter.
פעולה זו תכניס את מה שהקלדת לכל התאים הריקים שמסומנים בבת אחת, בלי לגעת בתאים שכבר יש בהם נתונים.
מקור ג'מיני
, בדקתי זה עובד
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות