בירור | איך מתחברים לבלוטוס בקורקינט חשמלי?
-
שבוע טוב לכולם, יש לי 2 קורקינט חשמליים ובשניהם אמור להיות רמקול בלוטוס, השאלה איך מדליקים אותו?
(את שניהם קנינו באושר עד, אחד של ילדים דגם LEXON K7 והשני של BERTON POWER) -
ק קראנץ' ונילה סימן נושא זה כשאלה
-
שבוע טוב לכולם, יש לי 2 קורקינט חשמליים ובשניהם אמור להיות רמקול בלוטוס, השאלה איך מדליקים אותו?
(את שניהם קנינו באושר עד, אחד של ילדים דגם LEXON K7 והשני של BERTON POWER)@קראנץ-ונילה יש קורקינטים שהבלוטוס הוא רק בשביל החיבור לאפליקציה, אתה בטוח שיש רמקולים?
-
@קראנץ-ונילה יש קורקינטים שהבלוטוס הוא רק בשביל החיבור לאפליקציה, אתה בטוח שיש רמקולים?
@טופ-שבמתמחים
בקורקינט של הילדים אני רואה רמקול מלמטה -
@טופ-שבמתמחים
בקורקינט של הילדים אני רואה רמקול מלמטה@קראנץ-ונילה אני לא מכיר את הדגמים האלה, אבל אם יש אפליקציה תנסה דרכה
-
(את שניהם קנינו באושר עד, אחד של ילדים דגם LEXON K7 והשני של BERTON POWER)@קראנץ-ונילה בדרך כלל זה לחיצה ארוכה על הכפתור הדלקה כמו בשואב שוטף ואז רואים על המסך שנדלק על הבלוטוס
-
@קראנץ-ונילה אני לא מכיר את הדגמים האלה, אבל אם יש אפליקציה תנסה דרכה
@טופ-שבמתמחים
אפשר קישור? -
@קראנץ-ונילה אני לא מכיר את הדגמים האלה, אבל אם יש אפליקציה תנסה דרכה
טופ-שבמתמחים כתב:
@קראנץ-ונילה אני לא מכיר את הדגמים האלה
-
(את שניהם קנינו באושר עד, אחד של ילדים דגם LEXON K7 והשני של BERTON POWER)@קראנץ-ונילה
נראה לי שמה שאתה רואה הוא לא בהכרח רמקול, אבל אפשר לנסות להוריד אפליקצית שליטה אוניברסלית כגון זוע"פ ג'מיני: לסוז קורקינט של ברטון פאוור (Berton Power) אין כרגע אפליקציה רשמית ייעודית מובהקת המצורפת למותג המדבקה שלהם. רוב הקורקינטים מסוג זה מתחברים באמצעות אפליקציות כלליות לשליטה בלוחות שעונים נפוצים מבוססי בלוטות' (כגון יישומי דמויי Tuya / MiniRobot או אפליקציות גנריות לניהול קורקינטים סיניים).
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות