דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • בהיר
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • כהה
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
  4. שיתוף | אפליקציה בגמיני קאנבאס שמצליחה לתמלל הקלטה של שעתיים בשתי דקות!

שיתוף | אפליקציה בגמיני קאנבאס שמצליחה לתמלל הקלטה של שעתיים בשתי דקות!

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
5 פוסטים 3 כותבים 38 צפיות 4 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • חובבן מקצועיח מנותק
    חובבן מקצועיח מנותק
    חובבן מקצועי
    כתב נערך לאחרונה על ידי חובבן מקצועי

אקדים שמשום מה יש מחשבים שזה עושה להם בעיות, אצלי בשרת זה רץ חלק, על המחשב האישי עושה קצת בעיות (אולי בגלל שאני על רשת סלולרית, ואולי בגלל שניצלתי מכסה כלשהי בגמיני קאנבאס).

יצרתי בגמיני canvas מתמלל שיודע לתמלל מאוד מהר, הוא הצליח לתמלל לי כשעתיים בתוך פחות משתי דקות ! !
    הקישור למה שיצרתי.

הברירת מחדל של התמלול זה 3 בקשות במקביל, אם יש לכם מחשב עם אינטרנט חזק, מומלץ ללכת על ה10 בקשות במקביל - זה מתמלל מהר מאוד!!

גילוי נאות - לא בדקתי עדיין הקלטה כלשהי עד הסוף לראות שהתמלול מדוייק. זה מבוסס על משהו שבניתי בעבר, וסתם עלה לי רעיון לשדרג את זה - ועל פניו זה עובד טוב.

א תגובה 1 תגובה אחרונה
    🙏
    1
    • חובבן מקצועיח חובבן מקצועי סימן נושא זה כשאלה
    • חובבן מקצועיח חובבן מקצועי

אקדים שמשום מה יש מחשבים שזה עושה להם בעיות, אצלי בשרת זה רץ חלק, על המחשב האישי עושה קצת בעיות (אולי בגלל שאני על רשת סלולרית, ואולי בגלל שניצלתי מכסה כלשהי בגמיני קאנבאס).

יצרתי בגמיני canvas מתמלל שיודע לתמלל מאוד מהר, הוא הצליח לתמלל לי כשעתיים בתוך פחות משתי דקות ! !
      הקישור למה שיצרתי.

הברירת מחדל של התמלול זה 3 בקשות במקביל, אם יש לכם מחשב עם אינטרנט חזק, מומלץ ללכת על ה10 בקשות במקביל - זה מתמלל מהר מאוד!!

גילוי נאות - לא בדקתי עדיין הקלטה כלשהי עד הסוף לראות שהתמלול מדוייק. זה מבוסס על משהו שבניתי בעבר, וסתם עלה לי רעיון לשדרג את זה - ועל פניו זה עובד טוב.

א מנותק
      א מנותק
      אחרית לעמך
      כתב נערך לאחרונה על ידי אחרית לעמך

@חובבן-מקצועי אפשר לכתוב ב'מילון מונחים / הקשר' משהו כמו "שיעור תורה, חלק מהמילים נאמרות בהברה אשכנזית"? או שיש לך הגדרה ספציפית בשביל זה?
      עריכה: העליתי שיעור של כשעה והוא חולק ל20 מקטעים, התמלול מתחיל ב"[שגיאה בתמלול מקטע 1]" אבל חוץ מזה הוא מצויין.
      תודה רבה.

חובבן מקצועיח 2 תגובות תגובה אחרונה
      0
      • א אחרית לעמך

@חובבן-מקצועי אפשר לכתוב ב'מילון מונחים / הקשר' משהו כמו "שיעור תורה, חלק מהמילים נאמרות בהברה אשכנזית"? או שיש לך הגדרה ספציפית בשביל זה?
        עריכה: העליתי שיעור של כשעה והוא חולק ל20 מקטעים, התמלול מתחיל ב"[שגיאה בתמלול מקטע 1]" אבל חוץ מזה הוא מצויין.
        תודה רבה.

חובבן מקצועיח מנותק
        חובבן מקצועיח מנותק
        חובבן מקצועי
        כתב נערך לאחרונה על ידי חובבן מקצועי

@אחרית-לעמך ממש כך.
        אם לדוגמה זה שיעור גמרא, ואתה יודע שהדובר אומר מילים שאינם בעברית כמו: קים ליה בדרבה מיניה, תיקו, מאי נפקא מינה.
        דוגמה שגמיני הביא לי בספויילר:

שיעור תורה בנושא הלכות שבת. הדובר הראשי הוא הרב לוי. חלק ניכר מהמילים נאמרות בהברה אשכנזית או משלבות מילים ביידיש, אנא תרגם את ההברה למילים בעברית תקנית (למשל אם נשמע 'שאבעס' לכתוב 'שבת'). מושגים שיעלו: מוקצה, בסיס לדבר האסור, גרמא.

אני אישית תמללתי עם זה בבדיקה שעשיתי פודקאסט - ולא כתבתי כלום בהקשר, וזה עבד דיי טוב, אם אתה רואה שיש לו בעייה במילים מסויימות - תנסה להביא לו הסבר בהקשר, אבל סתם ככה, לכאורה זה מיותר.

תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • א אחרית לעמך

תודה רבה.

חובבן מקצועיח מנותק
          חובבן מקצועיח מנותק
          חובבן מקצועי
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@אחרית-לעמך כתב:

תודה רבה.

תוכל תמיד לנסות שוב מהתחלה אם הייתה בעייה בתמלול..

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • D מנותק
            D מנותק
            DHOC979
            כתב נערך לאחרונה על ידי
            פוסט זה נמחק!
            תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • חובבן מקצועיח חובבן מקצועי סימן נושא זה כנושא רגיל

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.

נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.

בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗

הרשמה התחברות

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון
            0
            • חוקי הפורום
            • פופולרי
            • לא נפתר
            • משתמשים