להורדה | גמ"ח תוכנות (תורניות, ולא רק...)
-
@בא-נלמד אתה מוסיף את התוכנות לבד, כמובן
זה סה"כ מיועד לניהול נח של הממשק
אם מישהו יש לו כח לעשות שיהיה אפשר להוריד מתוך התוכנה את התוכנות הפופולריות תבוא עליו הברכה -
-
לאחרונה, אולי זה קשור לAI הזמין והקל ואולי לא, עולים נהרות של אפליקציות שונות ומשונות למחשב ולטלפון וחוץ מלבזבז לי את הזמן להוריד, להתקין, ולראות שזו ספאם אפליקציה אין ברובם שום בשורה
חבר'ה, אם אתם לא ביל גייטס אז תחפשו תעסוקה אחרתאף אחד לא ביקש ממך להיכנס לשרשור. התשובה שלך מתחמקת מהטעות שלך. ולהפך, אני בעד שאנשים מחוללים פה מהפכות עם התוכנות והאתרים בAI. אז נכון שיש גם פה ושם ספאם, אבל אפשר פשוט לדלג. ולא להיכנס לשרשור ולבלבל את המח.
-
לאחרונה, אולי זה קשור לAI הזמין והקל ואולי לא, עולים נהרות של אפליקציות שונות ומשונות למחשב ולטלפון וחוץ מלבזבז לי את הזמן להוריד, להתקין, ולראות שזו ספאם אפליקציה אין ברובם שום בשורה
חבר'ה, אם אתם לא ביל גייטס אז תחפשו תעסוקה אחרתאף אחד לא ביקש ממך להיכנס לשרשור. התשובה שלך מתחמקת מהטעות שלך. ולהפך, אני בעד שאנשים מחוללים פה מהפכות עם התוכנות והאתרים בAI. אז נכון שיש גם פה ושם ספאם, אבל אפשר פשוט לדלג. ולא להיכנס לשרשור ולבלבל את המח.
-
מזה תקופה אני מחזיק בכולל גמ"ח לתוכנות התורניות
הגמ"ח כולל את כל התוכנות התורניות הנצרכות לאברך ממוצע, אוצריא, זית, כלי הקודש, ועוד [אם חשוב לכם מאוד אני יכול לתת את הפירוט המלא של הגמ"ח...]זה מה שהוביל אותי ליצור את חנות התוספים אופליין של אוצריא שמאפשרת לכל אחד להתקין את התוספים שהוא מעוניין בהם
ועכשיו יצרתי תוכנה פשוטה מאוד להפעלה, שתכלול את כל התוכנות בצורה יפה וברורה, עם הסבר ברור לכל תוכנה מה בדיוק צריך לעשות ואיך להתקין, (אני מאמין שכל אחד נתקל באלו שלא יודעים להפעיל כלום במחשב מלבד וורד)
אשמח מאוד אם תבדקו איך זה עובד ואם צריך תיקונים
מניחים את התוכנה על האונקי, ומשם והלאה הכל אמור לרוץ, כמובן שהיא יכולה לרוץ לא רק על אונקי..., אבל זה הרעיון אחרי הכל
הורדה@יהודה-זקש זה רעיון מעולה ויעיל, יש לי מעיין גמ"ח בכולל אבל אני ישמח להשתמש בתוכנה שלך, רק יש לי עצעת ייעול, כדי שיהיה נוח לפתוח גמחי"ם אולי תעשה שלתוכנה יהיו כבל את כלל התוכנות התורניות [אוצריא עם כלל התוספים, זית כלי קודש וכו' וכו'] כדי שלא יצטרכו להוריד ולהכניס לבד, ויהיה כפתור עדכון שכשמתחברים אונליין יהיה אפשר לעדכן הכל בלחיצת כפתור אחת
-
@יהודה-זקש זה רעיון מעולה ויעיל, יש לי מעיין גמ"ח בכולל אבל אני ישמח להשתמש בתוכנה שלך, רק יש לי עצעת ייעול, כדי שיהיה נוח לפתוח גמחי"ם אולי תעשה שלתוכנה יהיו כבל את כלל התוכנות התורניות [אוצריא עם כלל התוספים, זית כלי קודש וכו' וכו'] כדי שלא יצטרכו להוריד ולהכניס לבד, ויהיה כפתור עדכון שכשמתחברים אונליין יהיה אפשר לעדכן הכל בלחיצת כפתור אחת
ויהיה כפתור עדכון שכשמתחברים אונליין יהיה אפשר לעדכן הכל בלחיצת כפתור אחת
דו"ק במה שכתב:
אם מישהו יש לו כח לעשות שיהיה אפשר להוריד מתוך התוכנה את התוכנות הפופולריות תבוא עליו הברכה
-
ויהיה כפתור עדכון שכשמתחברים אונליין יהיה אפשר לעדכן הכל בלחיצת כפתור אחת
דו"ק במה שכתב:
אם מישהו יש לו כח לעשות שיהיה אפשר להוריד מתוך התוכנה את התוכנות הפופולריות תבוא עליו הברכה
@צדיק-וטוב-לו-0 אבל אני איש פשוט... אין שום הבנה בתכנות... אולי אפשרי לעשות בקלוד? איך עובדים איתו? צ'אט רגיל? אומרים לו מה רוצים והוא עושה?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות