עזרה | עקיפת דרישת המפתח של וינדוס ואופיס
-
@חובבן-מקצועי אני די תמים מתכתב עם ג'מיני וקונה את הלוקשים שלו לרוב עד שאני מגלה ששוטה זה לא מילה עליו
-
@חובבן-מקצועי אני די תמים מתכתב עם ג'מיני וקונה את הלוקשים שלו לרוב עד שאני מגלה ששוטה זה לא מילה עליו
@חד-צורבא טוב, אתה מבין שהוא לא באמת התכוון ספציפית לסקריפט הזה, אם הוא מחר יאשר לך כל תוכנה שהאנטי וירוס חוסם - בסוף באמת אתה תיפול על וירוס אמיתי - וזה עלול להזיק לך למחשב.
והוא לא יכול 'לקחת אחריות'..
ולכן שואלים אנשים אמינים (כמו החבר'ה בפורום פה) - האם אפשר להשבית את האנטי וירוס בשביל התוכנה הזו, או שזה באמת וירוס.. -
@חד-צורבא טוב, אתה מבין שהוא לא באמת התכוון ספציפית לסקריפט הזה, אם הוא מחר יאשר לך כל תוכנה שהאנטי וירוס חוסם - בסוף באמת אתה תיפול על וירוס אמיתי - וזה עלול להזיק לך למחשב.
והוא לא יכול 'לקחת אחריות'..
ולכן שואלים אנשים אמינים (כמו החבר'ה בפורום פה) - האם אפשר להשבית את האנטי וירוס בשביל התוכנה הזו, או שזה באמת וירוס..@חובבן-מקצועי לא, הוא טען לי שגם אם זה לא וירוס זה יכול לדפוק לי כל מיני דברים
אבל בסדר הבנתי את הענין -
@חובבן-מקצועי לא, הוא טען לי שגם אם זה לא וירוס זה יכול לדפוק לי כל מיני דברים
אבל בסדר הבנתי את הענין -
@דאבל @אוריי @חובבן-מקצועי או כל מי שמבין
מה אני אמור לעשות אחרי זה ? זה הסתיים ? צריך ללחוץ על משהו ?

@חד-צורבא תבדוק שאכן זה הופעל.
ותעשה איקס, או אנטר. -
@דאבל @אוריי @חובבן-מקצועי או כל מי שמבין
מה אני אמור לעשות אחרי זה ? זה הסתיים ? צריך ללחוץ על משהו ?

@חד-צורבא הופעל ל180 יום
חוץ מאופיס 2010
שאני מאמין שלא התקנת@חובבן-מקצועי כתב בעזרה | עקיפת דרישת המפתח של וינדוס ואופיס:
אנטר.
סוגר
כן אתה צודק -
@חד-צורבא הופעל ל180 יום
חוץ מאופיס 2010
שאני מאמין שלא התקנת@חובבן-מקצועי כתב בעזרה | עקיפת דרישת המפתח של וינדוס ואופיס:
אנטר.
סוגר
כן אתה צודק -
@חד-צורבא עוד 6 חודש תעשה את שוב
או שתפתח את הKMS הקבוע
קצת יותר מאתגר (האנגלית שיש בדרך) -
@לנציצ שאלתי את הבינה קצת על מה שהוא עשה הוא טען לי שהוא החריג את עצמו מהאנטי וירוס זה אומר שאני כבר לא יצרך לכבות אותו שוב בפעם הבאה ? (לא שאיכפת לי לכבות, סתם מתעניין)
-
@חד-צורבא בדרך כלל יש זכרון להחרגות האלה והוא זוכר את זה
להגיד שבדקתי את זה
התשובה היא לאואגב זאת הדרך השניה
להריץ בפווארשל
irm https://get.activated.win | iexואז 4 והפעם השניה אפשר 4 ואפשר 2
אין הבדל לעניין שלך
והפריצה אמורה להיות לצמיתות
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות