להורדה | תצוגת תאריך עברי במחשב
-
תגובה ל אתר הפרויקטים
ביצעתי רעיון מאתר הפרויקטים של תאריך עברי במחשב. התאריך ניתן לגרירה במסך ונשאר תמיד במיקום שלו אלא אם לוחצים יציאה, ניתן לשנות את צבע הטקסט/הצבע וכמו כן לשנות את גודל הכיתוב.

להורדה- hebrew_date.ex (להוסיף e לסיומת אחרי ההורדה)
מקווה שעניתי על הצורך
נ.ב. אם מישהו יודע על דרך להטמיע בתוכנה את זמני ההלכה (לטווח ארוך) אשמח אם יכתוב לי בפרטי. -
א אבישי גראסר התייחס לנושא זה
-
תגובה ל אתר הפרויקטים
ביצעתי רעיון מאתר הפרויקטים של תאריך עברי במחשב. התאריך ניתן לגרירה במסך ונשאר תמיד במיקום שלו אלא אם לוחצים יציאה, ניתן לשנות את צבע הטקסט/הצבע וכמו כן לשנות את גודל הכיתוב.

מקווה שעניתי על הצורך
נ.ב. אם מישהו יודע על דרך להטמיע בתוכנה את זמני ההלכה (לטווח ארוך) אשמח אם יכתוב לי בפרטי.@אבישי-גראסר למה זה לא יורד לי?
-
תגובה ל אתר הפרויקטים

מקווה שעניתי על הצורך
נ.ב. אם מישהו יודע על דרך להטמיע בתוכנה את זמני ההלכה (לטווח ארוך) אשמח אם יכתוב לי בפרטי.@אבישי-גראסר Not Found
-
תגובה ל אתר הפרויקטים

מקווה שעניתי על הצורך
נ.ב. אם מישהו יודע על דרך להטמיע בתוכנה את זמני ההלכה (לטווח ארוך) אשמח אם יכתוב לי בפרטי.אשמח אם יכתוב לי בפרטי.
אין בכלל דרך ליצור איתך קשר...
-
@אבישי-גראסר Not Found
@אבישי-גראסר כי א"א להעלות ex, תדחוס לZIP ותעלה בסיומת ZI.
-
@אבישי-גראסר כי א"א להעלות ex, תדחוס לZIP ותעלה בסיומת ZI.
-
אשמח אם יכתוב לי בפרטי.
אין בכלל דרך ליצור איתך קשר...
@טופ-שבמתמחים נכון עכשיו אפשר למייל שבפרופיל.
-
@אבישי-גראסר למה זה לא יורד לי?
@אלעזר צודק תוקן עכשיו זה יעבוד hebrew_date.zi צריך להוסיף p לסיומת אחרי ההורדה
-
@אבישי-גראסר
זה מעדכן את התאריך רק ב12:00 בלילה אולי אפשר להגדיר שזה ישתנה בשקיעה -
@אבישי-גראסר
זה מעדכן את התאריך רק ב12:00 בלילה אולי אפשר להגדיר שזה ישתנה בשקיעה@אלעזר אני עובד על זה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות