בקשת מידע | מכשיר עם אנדרואיד פרוץ יש תקנה?
-
@shishko אחרי שהתלוננתי הם הפסיקו את מכירת המוצר. אבל הג'מיני אמר לי שזה אנדרואיד פרוץ. תגיד לי מה לחפש אני אשלח
אבל הג'מיני אמר לי שזה אנדרואיד פרוץ.
ההסבר של ג'מיני למה זה אנדראיד פרוץ הוא "אנדרואיד פרוץ (הידוע גם כ-Rooted Android) הוא מכשיר שבו בוצעה פעולה המעניקה למשתמש הרשאות ניהול מלאות (Root), המקבילות להרשאות מנהל מערכת (Administrator) במחשב." ולכן תחפש אפלקציה בשם megisk, בלשונית אפלקציות בהגדרות.
מה שם המכשיר? אולי יש גירסה אחרת לזה בפורום -
קניתי מטמו מכשיר אנדרואיד בשביל הוויז, ומתברר שמדובר באנדרואיד פרוץ, כמעט שום אפליקציה לא מאושרת במכשיר הזה לוויז וה-gps בכלל לא קולט הלווינים וכל האפליקציות של גוגל לא מעודכנות, השאלה אם יש לי מה לעשות עם המכשיר הזה, אם יש לו תקנה?
@איטחוןאטלט עזוב רוט זה סתם מסובך יש פתרונות קלים ומהירים יותר.
לפני הכל האם ניתן ןהתקין אפליקציות על המכשיר? אם כן אז יש לאן לנסות להתקדם, אם לא אז תחזיר אותו מהר לפני שיעבור זמן ההחזרה
עדיף שתעלה תמונה או קישור אם המוצר עדיין זמין
-
לפני הכל האם ניתן ןהתקין אפליקציות על המכשיר? אם כן אז יש לאן לנסות להתקדם, אם לא אז תחזיר אותו מהר לפני שיעבור זמן ההחזרה
-
-
@YOLEVI אפשר להתקין.
ולא מצאתי את האפליקציה שהזכרתם -
-
אחרי שהתלוננתי הם הפסיקו את מכירת המוצר.
@yolevi תעבור רגע על הנושא לפני התגובות
-
-
@shishko לכן כתבתי אם זמין...
@איטחוןאטלט בכל מקרה אם ניתן להתקין אז מה שאתה צריך זה לעדכן את אפליקציית גוגל פליי סרוויס ואז אולי הגי פי אס יחזור לעבוד ואז תחסום עם mdm
-
-
-
אתה צודק שיש דברים שלא עובדים עם רוט אבל כאן זה לא המצב
אז אולי תסביר מה הכוונה אנדרואיד פרוץ?
גמיני אמר לו שהאנדרואיד פרוץ ולכן לא עובד ומאידךshishko כתב בבקשת מידע | מכשיר עם אנדרואיד פרוץ יש תקנה?:
ההסבר של ג'מיני מה זה אנדראיד פרוץ הוא "אנדרואיד פרוץ (הידוע גם כ-Rooted Android) הוא מכשיר שבו בוצעה פעולה המעניקה למשתמש הרשאות ניהול מלאות (Root), המקבילות להרשאות מנהל מערכת (Administrator) במחשב."
-
גמיני אמר לו שהאנדרואיד פרוץ ולכן לא עובד ומאידךshishko כתב בבקשת מידע | מכשיר עם אנדרואיד פרוץ יש תקנה?:
ההסבר של ג'מיני מה זה אנדראיד פרוץ הוא "אנדרואיד פרוץ (הידוע גם כ-Rooted Android) הוא מכשיר שבו בוצעה פעולה המעניקה למשתמש הרשאות ניהול מלאות (Root), המקבילות להרשאות מנהל מערכת (Administrator) במחשב."
-
-
@shishko מוזר מאוד המכשיר, איפסתי אותו, ויש בו אפליקציות מובנות כמו ווצאפ וכרום וכו', אבל הן לא הותקנו דרך גוגל פליי, ואת האפליקציה שאמרת לעדכן לא רואים כשנכנסים לגוגל פליי השאלה היא אם יש דרך לעדכן את האפליקציה הזו גם לא דרך גוגל פליי
-
@shishko מי אמר פרוץ, ג'מיני??
יתכן והכוונה רוט זה לא מעניין אותי מה שצריך זה לעדכן גוגל פליי סרוויס, ואם לא ניתן שיחזיר את המכשיר -
@shishko מוזר מאוד המכשיר, איפסתי אותו, ויש בו אפליקציות מובנות כמו ווצאפ וכרום וכו', אבל הן לא הותקנו דרך גוגל פליי, ואת האפליקציה שאמרת לעדכן לא רואים כשנכנסים לגוגל פליי השאלה היא אם יש דרך לעדכן את האפליקציה הזו גם לא דרך גוגל פליי
@איטחוןאטלט איזה מעבד ואיזה אנדרואיד?
תנסה להיכנס לקטגורייה של עדכון אפליקציות במרקט
אם אתה לא מסתדר תנסה אולי עם אורורה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות