המלצה | תגובות והצעות ייעול ל NodeBB Unified - ריכוז סקריפטים לפורומים
-
@טופ-שבמתמחים מה זה?

@תלת-פאזי התקנת טרמפמונקי?
-
@תלת-פאזי התקנת טרמפמונקי?
-
-
-
-
איזה גרסה? 4.14.0?
עוד לא בגרסה
@פלמנמוני אז בעדכון הבא זה יצא?
-
@פלמנמוני אז בעדכון הבא זה יצא?
-
@תלת-פאזי
זה קרה מייד כשלחצת על הקישור הזה? https://github.com/moishyf/NodeBB-Unified/raw/refs/heads/main/NodeBB-Unified.user.js -
-
@פרוזי
עברתי על רשימת הסקריפטים המותקנים אצלי, כדי למחוק את כל מה שכלול בשלך.
ראיתי שם אחד שלא כלול אצלך.
אין בגופו קרדיט, אז אין לי מושג מי יצר אותו, עכ"פ מה שהוא עושה זה להסתיר מהשרשור פוסטים מחוקים.
זה הקוד שלו, יותר מאשמח לתת קרדיט למקור.
מוזמן להוסיף.// ==UserScript== // @name Hide Deleted Posts Automatically // @namespace http://tampermonkey.net/ // @version 0.2 // @description Hide deleted posts in a forum as they load, using NodeBB events // @author You // @match https://mitmachim.top/* // @grant none // ==/UserScript== (function () { 'use strict'; // ודא ש־jQuery קיים if (typeof $ === 'undefined') return; // פונקציה שמסתירה פוסטים שנמחקו function hideDeletedPosts() { $('li.deleted .content:contains("פוסט זה נמחק")').closest('li.deleted').hide(); } // הפעלה ראשונית $(hideDeletedPosts); // מאזין לאירועים שנטענים בהם פוסטים $(window).on('action:posts.loaded action:topic.loaded', hideDeletedPosts); })();בנוסף, אשמח שלפחות בעת הקלטת הודעה קולית בצ'אט, יהיה חיווי אם למשתמש השני מותקן הסקריפט. לא יודע אם זה אפשרי, אבל אשמח מאוד.
רעיון נוסף שאני חושב כעת - הסתרה של כל הפוסטים של משתמשים מסויימים...
ובנוסף, הוספה של שיטת דירוג שתחשב גם את יחס לייקים-פוסטים-ותק בפורום. (משתמש שיש לו דירוג גבוה יחסית למספר הפוסטים שלו, והוא עשה את זה בזמן קצר יותר, אמור להיות לדעתי גבוה יותר ממשתמש שהפסיק לכתוב פה לפני שנתיים או שפשוט מספים פה באלפי פוסטים שכל אחד מהם מקבל לייק אחד.)הצעה נוספת: בלחיצה על כפתור הצ'אט כשמסומן טקסט, שיצטט אותו בצ'אט.
איזה יופי לראות שאני במאיה הראשונה...
עכשיו צריך לעבוד קשה לשמר את זה. זה ודאי יהיה קשה יותר עכשיו כשכולם יודעים... -
@שניאור-שמח כן. למה, אתה המעדכן?

@שניאור-שמח כן. למה, אתה המעדכן?

בטח, לא ידעת?
סתם..
-
מה אני אמור לראות כשזה מצליח?
אתה אמור לראות כפתורים שנוספו בסרגל כלים בשני הצדדים
אתה לא אמור להתקין את הקובץ שירד
בעיקרון אחרי שלחצת התקן זה אמור לעבוד כבר
תנסה ללחוץ על התוסף (איפה שצילמת בספוילר למעלה אבל לא על השלוש נקודות אלא על הסמל של התוסף)
ואז בחלון שיפתח לך תלחץ על לוח הבקרה ואז תעשה צילום מסך בכרטיסיה שיפתח לך -
מה אני אמור לראות כשזה מצליח?
אתה אמור לראות כפתורים שנוספו בסרגל כלים בשני הצדדים
אתה לא אמור להתקין את הקובץ שירד
בעיקרון אחרי שלחצת התקן זה אמור לעבוד כבר
תנסה ללחוץ על התוסף (איפה שצילמת בספוילר למעלה אבל לא על השלוש נקודות אלא על הסמל של התוסף)
ואז בחלון שיפתח לך תלחץ על לוח הבקרה ואז תעשה צילום מסך בכרטיסיה שיפתח לך -
@תלת-פאזי על המתשמש הספציפי בדפדפן אבל אני מניח שיש אופציה של סנכרון
-
@טופ-שבמתמחים אכן יש אופציה של סנכרון דרך גוגל דרייב
מגבים לשם ובכל מחשב שרוצים מייבאים -
תגידו שאלתםמבל

אין אופציה בעולם לשים סקריפט על אנדרואיד?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות