בעיה | ג'ימיני מעצבן בנטפרי גם על דברים מותרים!
-
@Nils-Sjoberg
לא רק לי, אלא לכולם.
בעבר (לפני כחצי שנה ויותר) כל שאלה שלישית היתה נחסמת, כיום המצב יותר טוב, אבל עדיין יש עוד הרבה פעמים שהבינה לא מצליחה להבחין ועדיין חוסמת בשאלות פשוטות@יונתן-2
תשמע אחי זה בדיוק אבל בדיוק הפוך לפני חצי שנה לא היה את הגם (שדרכו הם מסננים) היה הוראה שהוזרקה למנוע הסינון
ואחרי כמה עשרות הודעות הוא היה שוכח מיהו ומהו עכשיו בכל הודעה שנייה הפרומפט סינון נשלח
אם זה עובד לך זה טוב אבל מעניין -
חלק מההוראות שלהם זה שלא ידבר על ההנחיה שהם מזריקים לו אבל הוא לא מקשיב לזה
נתתי לו פעם לשפר בשבילי איזה פרומפט וכתבתי לו "תמצא את הבעיות שיש בהנחיה הזו" אז הוא ניתח את ההנחיה של נטפרי וכתב לי 4-5 בעיות שיש בה. שלחתי להם את התשובה שלו והם שיפרו את זה.בכל אופן אם הוא עושה בעיות וכותב אני לא יכול לעזור תשאל אותו "למה" או "מדוע" ואז בדרך כלל הוא מתנצל ומבין ש"ימות המשיח אינו נושא דתי אלא חברה לפתרונות תקשורת" וש"מגבית פורים אינו מושג המהווה הפרה של הנחיית הברזל של המשתמש"
אם בכל אופן לא עובד אין ברירה אלא להתחיל שיחה חדשה עם כל הבאסה שבדבר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות