המלצה | אב טיפוס ראשוני: תוסף דפדפן לחוות דעת על מודעות יד 2 (יותר מאשמח לשמוע את דעתכם!)
-
שלום לכולם,
יצא לי לאחרונה לחפש רכב ביד 2, וכולנו מכירים את התסכול: מתקשרים למוכר, מגיעים לראות, או אפילו בלי להגיע לראות מגלים מיד שהרכב לא שווה את הזמן או שהמודעה מטעה. חשבתי על זה שאנחנו יכולים לחסוך אחד לשני המון כאב ראש, טלפונים מיותרים ועוגמת נפש.
לכן, התחלתי לפתח תוסף לדפדפן כרום שמוסיף חלונית קטנה של "חוות דעת" לכל עמוד של מודעת רכב ביד 2. הרעיון הוא שאם מישהו מהפורום הלך לראות רכב (או אפילו רק דיבר עם המוכר ועלה על משהו מחשיד), הוא יכול לכתוב על זה כמה מילים דרך התוסף. ככה, כשהבא בתור ייכנס לאותה מודעה – הוא יראה מיד את הדיווח מהשטח.
כרגע בניתי אב-טיפוס בסיסי שכולל את התוסף עצמו ושרת פשוט ששומר את הנתונים לפי מזהה המודעה.
רציתי להתייעץ איתכם:
מה דעתכם על הרעיון בכללי? האם זה משהו שיהיה לכם שימושי?
האם יש דברים ספציפיים שהייתם רוצים לראות בכלי כזה לפני שמתחילים להשתמש בו?
אשמח מאוד לכל פידבק, גם אם אתם חושבים שזה מיותר.
השרת כרגע על המחשב שלי אני יעביר אותו לרנדור בהמשך.
התוסף להורדה לחלץ להפעיל מצב פיתוח ולטעון.תודה מראש!

@שמואל-הסיני מוזמן להעלות את התוסף ל extsync.com כדי שנוכל להנות מעדכונים אוטומטיים לתוסף
https://mitmachim.top/topic/98183/שיתוף-extsync-פלטפורמה-לשיתוף-תוספי-chrome-לא-ארוזים-עם-עדכון-אוטומטי -
@שמואל-הסיני מוזמן להעלות את התוסף ל extsync.com כדי שנוכל להנות מעדכונים אוטומטיים לתוסף
https://mitmachim.top/topic/98183/שיתוף-extsync-פלטפורמה-לשיתוף-תוספי-chrome-לא-ארוזים-עם-עדכון-אוטומטי@אברהם-גלסר גירסת טרומית ממש...
עוד לא מסודרת סופית זה רק הרעיון כרגע לראות משוב...אגב ממש אהבתי את הרעיון שלך! שפו!
-
@אברהם-גלסר גירסת טרומית ממש...
עוד לא מסודרת סופית זה רק הרעיון כרגע לראות משוב...אגב ממש אהבתי את הרעיון שלך! שפו!
-
אגב, אני רואה שבמקור זה היה לרכבים זה לזה...
כן אבל הציבור שם ישן! אין תגובות.
-
שלום לכולם,
יצא לי לאחרונה לחפש רכב ביד 2, וכולנו מכירים את התסכול: מתקשרים למוכר, מגיעים לראות, או אפילו בלי להגיע לראות מגלים מיד שהרכב לא שווה את הזמן או שהמודעה מטעה. חשבתי על זה שאנחנו יכולים לחסוך אחד לשני המון כאב ראש, טלפונים מיותרים ועוגמת נפש.
לכן, התחלתי לפתח תוסף לדפדפן כרום שמוסיף חלונית קטנה של "חוות דעת" לכל עמוד של מודעת רכב ביד 2. הרעיון הוא שאם מישהו מהפורום הלך לראות רכב (או אפילו רק דיבר עם המוכר ועלה על משהו מחשיד), הוא יכול לכתוב על זה כמה מילים דרך התוסף. ככה, כשהבא בתור ייכנס לאותה מודעה – הוא יראה מיד את הדיווח מהשטח.
כרגע בניתי אב-טיפוס בסיסי שכולל את התוסף עצמו ושרת פשוט ששומר את הנתונים לפי מזהה המודעה.
רציתי להתייעץ איתכם:
מה דעתכם על הרעיון בכללי? האם זה משהו שיהיה לכם שימושי?
האם יש דברים ספציפיים שהייתם רוצים לראות בכלי כזה לפני שמתחילים להשתמש בו?
אשמח מאוד לכל פידבק, גם אם אתם חושבים שזה מיותר.
השרת כרגע על המחשב שלי אני יעביר אותו לרנדור בהמשך.
התוסף להורדה לחלץ להפעיל מצב פיתוח ולטעון.תודה מראש!

@שמואל-הסיני איך זה יקושר עם מודעה ספציפית?
אני חושש שיד 2 יחסמו את זה מהר מאוד או שמסיבות שלהם הם ישנו משהו בסדר המודעות שלהם ואיבדת הכל ברגע, לא? -
@שמואל-הסיני איך זה יקושר עם מודעה ספציפית?
אני חושש שיד 2 יחסמו את זה מהר מאוד או שמסיבות שלהם הם ישנו משהו בסדר המודעות שלהם ואיבדת הכל ברגע, לא? -
@לב-טוב
א. למה שהם יחסמו את זה?
ב. למה שהם ישנו משהו בסדר המודעות שלהם?@שמואל-הסיני נראה תוסף מעולה, אבל כדרכם של דברים כאלה הסוד שלהם הוא תפוצה רחבה...
-
@לב-טוב
א. למה שהם יחסמו את זה?
ב. למה שהם ישנו משהו בסדר המודעות שלהם?@שמואל-הסיני נראה תוסף מעולה, אבל כדרכם של דברים כאלה הסוד שלהם הוא תפוצה רחבה...
למה שהם ישנו משהו בסדר המודעות שלהם?
אני יודע? אפשר לסמוך עליך.
@שמואל-הסיני אם כבר מדברים על תוסף ליד 2, מציע לך לשדרג - להוסיף התראות למייל לפי סינון בחיפוש, שכיום יש להם רק לנדל''ן ולא לשאר דברים, וגם התראה על ירידת מחיר וכדו' -
@שמואל-הסיני אם כבר מדברים על תוסף ליד 2, מציע לך לשדרג - להוסיף התראות למייל לפי סינון בחיפוש, שכיום יש להם רק לנדל''ן ולא לשאר דברים, וגם התראה על ירידת מחיר וכדו' -
@שמואל-הסיני אם כבר מדברים על תוסף ליד 2, מציע לך לשדרג - להוסיף התראות למייל לפי סינון בחיפוש, שכיום יש להם רק לנדל''ן ולא לשאר דברים, וגם התראה על ירידת מחיר וכדו'@שמואל-הסיני אם כבר מדברים על תוסף ליד 2, מציע לך לשדרג - להוסיף התראות למייל לפי סינון בחיפוש, שכיום יש להם רק לנדל''ן ולא לשאר דברים, וגם התראה על ירידת מחיר וכדו'
אולי פעם אחרת זה לא קשור לזה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות