בקשת מידע | עזרה בבחירת מחשב חדש
-
אני יודע שאולי יש כאלו שזה מפריע להם שיפתחו כאן שרשור על כל אחד שרוצה מחשב חדש, חיפשתי שרשור קיים מרכזי לזה ולא מצאתי. אשמח אם בכל זאת יואילו המומחים לחוות את דעתם.
אני רוצה מחשב i7, עדיף חברת דל (בגלל האחריות, אבל אם שווה את זה יכול להיות שעדיף חברה אחרת ולהאריך אחריות), 16 ראם, לפחות 500 ג"ב זיכרון פנימי, מסך 15.6 (אם יש הצעה ממש שווה למחשב 14 עם שוליים דקים - גם אופציה), וגוף מתכתי שלא נשבר מאיזו נפילה קלה.
אשמח להצעות מחיר מבעלי החנויות כאן אם מותר (אני מאזור ירושלים), או לפחות לכוון אותי לדגם ספציפי שאוכל למצוא אותו בזאפ וכדו'.
תודה רבה מראש
-
אני יודע שאולי יש כאלו שזה מפריע להם שיפתחו כאן שרשור על כל אחד שרוצה מחשב חדש, חיפשתי שרשור קיים מרכזי לזה ולא מצאתי. אשמח אם בכל זאת יואילו המומחים לחוות את דעתם.
אני רוצה מחשב i7, עדיף חברת דל (בגלל האחריות, אבל אם שווה את זה יכול להיות שעדיף חברה אחרת ולהאריך אחריות), 16 ראם, לפחות 500 ג"ב זיכרון פנימי, מסך 15.6 (אם יש הצעה ממש שווה למחשב 14 עם שוליים דקים - גם אופציה), וגוף מתכתי שלא נשבר מאיזו נפילה קלה.
אשמח להצעות מחיר מבעלי החנויות כאן אם מותר (אני מאזור ירושלים), או לפחות לכוון אותי לדגם ספציפי שאוכל למצוא אותו בזאפ וכדו'.
תודה רבה מראש
@ראובן-שפירא https://bandm.co.il/product-category/מחשבים-ניידים/ בצד ימין יש לך סינון.
אומרים שזה חנות טובה אבל בלי אחריות.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות