שאלה | סקירת פלאפון כשר וועדה KING G7
-
נשמח למי שקנה שיענה על מספר שאלות (בהשוואה לקיו 8 ולk46 כיום)
א. באיזה שפות יש הקראת מספרים וכן האם בשיחה נכנסת הוא מקריא את המספר או את השם (בדומה לנוקיה c5)
ב. מה בדיוק ה”חידוש” בהוספת אנשי קשר
ג. מה בדיוק כולל הגיבוי ושחזור מתקדם
ד. כמו"כ אלו רבנים יש ברקעים
ה. איזה אפקטי הנפשה יש (האם בדומה לצייקלון בעת המעבר מחלון לחלון וירידה למטה ברשימה)
ו. האם יהיו בעתיד עדכונים לפלאפון, ואיך מעדכנים. -
א. באיזה שפות יש הקראת מספרים וכן האם בשיחה נכנסת הוא מקריא את המספר או את השם (בדומה לנוקיה c5)
ה. איזה אפקטי הנפשה יש (האם בדומה לצייקלון בעת המעבר מחלון לחלון וירידה למטה ברשימה)
ו. האם יהיו בעתיד עדכונים לפלאפון, ואיך מעדכנים.@השטייגעניסט אם יש שם הוא מקריא את השם ואולי גם את המספר אם אין הוא מקריא את המספר
-
@השטייגעניסט אם יש שם הוא מקריא את השם ואולי גם את המספר אם אין הוא מקריא את המספר
@05832 מידיעה? אם כן אשמח למענה גם על השאלות האחרות
-
@05832 מידיעה? אם כן אשמח למענה גם על השאלות האחרות
@השטייגעניסט אני יודע מחבר לי אין את המכשיר!
-
ו. האם יהיו בעתיד עדכונים לפלאפון, ואיך מעדכנים.@השטייגעניסט אני ראיתי את זה לדקה, אנסה להגיב ממש שאני זוכר:
ג. אנש"ק ולוח שנה ויומן שיחות (לא כולל הגדרות כו')
ד. רבנים ידועים ואדמורי"ם שליט"א וזצלי"ם.
ו. לדעתי הקטנה כרגע רק לקיוליקס יש עדכונים אופציונליים, כל השאר מוצאים עדכונים רק לחנויות.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות