שאלה | סקירת פלאפון כשר וועדה KING G7
-
@ALONYM כל ההשוואות פה נעשו לקיוליקס (Q8) ששם הממשק נוח מאוד ושם אין את העומס המצוין בהערות א-ח
לגבי הערות על הרשמקול בקיוליקס יש אפשרות של מעבר מייד לתיקיות ( במקום להכנס להקלטות לצאת ואז להגיע לתיקיות) וב-ג שיהיה אפשרות במיון לפי שעה וכד' (מה שכן עובד בשאר התיקיות)
והערה נוספת אפשר לצפות רק ב500 קבצים ביחד (כשבקיוליקס אין הגבלה)כל ההשוואות פה נעשו לקיוליקס (Q8) ששם הממשק נוח מאוד ושם אין את העומס המצוין בהערות א-ח
לגבי העומס כבר עניתי שהם משקללים מה נוח "לרוב" ולא לפי החלטה של יחידים אם הם יחליטו אחרת זה ישתנה (בכל אופן הדברים הקטנים האלה יהיה מאוחר יותר יש דברים יותר חשובים)
[אגב למי שחייב את הסדר משלו קיים מקש "קיצורים" ...]
אני יכול בל"נ להעביר את לחברה וזה יהיה להחלטתםלגבי הערות על הרשמקול בקיוליקס יש אפשרות של מעבר מייד לתיקיות ( במקום להכנס להקלטות לצאת ואז להגיע לתיקיות)
{אגב למה שרשמת. זמן כניסה לנגן בפעם הראשונה לאחר הפעלת המכשיר, תבדוק איזה כרטיס יש לך [סאנדיסק מקורי...] מבדיקה שעשיתי כרגע (עכשיו פשוט בדקתי על השעון) כרטיס מלא כ-58G לקח 12 שניות בלבד}
וב-ג שיהיה אפשרות במיון לפי שעה וכד' (מה שכן עובד בשאר התיקיות)
אני רואה שזה מוגדר לפי שעה בלבד (נראה לי שזה קשור להקלטות שאפשר לגשת לזה מאנשי קשר ולכן הוא מוגדר כרגע כך מקווה שזה ישתפר בהקדם)
בזה זה שווה לקיוליקס נכנסים לנגן > אפשרויות > רשימת קבצים בהמשך גם זה ישתפר באופן בלתי ניכר.
והערה נוספת אפשר לצפות רק ב500 קבצים ביחד (כשבקיוליקס אין הגבלה)
"כרגע" (לפני השיפורים) זה 1000וכפי שציינתי אי אפשר להשוות גרסה ראשונה של מכשיר לגרסה כמעט אחרונה של מכשיר ישן מעל 1.5 שנה בשוק ואם אתה כבר כן מנסה להשוות אז תשווה לגרסה הראשונה שלהם
בקרוב [בחודשיים] יצא גרסה... {טוב אני לא יכול לדבר על זה} -
@ALONYM לא תלוי בבלוטוס (במאמר המוסגר מחמאה שהבלוטוס איכותי מאוד במוזיקה וכד' אבל בשיחה הפלאפון כאילו ניהיה אחרי על עוצמת השמע (במוזיקה יש לי אפשרות לשלוט על עוצמת השמע גם דרך האוזניות ובשיחה לא)
לא תלוי בבלוטוס (במאמר המוסגר מחמאה שהבלוטוס איכותי מאוד במוזיקה וכד' אבל בשיחה הפלאפון כאילו ניהיה אחרי על עוצמת השמע (במוזיקה יש לי אפשרות לשלוט על עוצמת השמע גם דרך האוזניות ובשיחה לא)
לא יודע על מה אתה מדבר?
בבלוטות שלי (גם ההכי זול שקיים בשוק וגם האיירפודס פרו 2) אני יכול לכוון גם במכשיר וגם בבלוטות והכל בקול.
אגב אצלי האיכות הוא גם בשיחות.
{""מבדיקה שעשיתי דברתי עם משהו ש"תמיד" הוא מעיר לי על הרגע הראשון בעם אני מדבר עם בלוטות
והפעם דיברתי עם האיירפודס... (שניסיתי אותו על עוד מכשירים) עשיתי איתו שיחה שלמה וללא שום הערה. בסיום השיחה שאלתי האם ולמה הוא לא מעיר לי? והוא לא הבין על מה. אמרתי שאני מדבר עם בלוטות... אבל הוא לא זיהה. אז זה הוא הרמה של הבלוטות של המכשיר"}
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות