שאלה | סקירת פלאפון כשר וועדה KING G7
-
@השטייגעניסט אם יש שם הוא מקריא את השם ואולי גם את המספר אם אין הוא מקריא את המספר
-
פוסט זה נמחק!
-
-
נשמח למי שקנה שיענה על מספר שאלות (בהשוואה לקיו 8 ולk46 כיום)
א. באיזה שפות יש הקראת מספרים וכן האם בשיחה נכנסת הוא מקריא את המספר או את השם (בדומה לנוקיה c5)
ב. מה בדיוק ה”חידוש” בהוספת אנשי קשר
ג. מה בדיוק כולל הגיבוי ושחזור מתקדם
ד. כמו"כ אלו רבנים יש ברקעים
ה. איזה אפקטי הנפשה יש (האם בדומה לצייקלון בעת המעבר מחלון לחלון וירידה למטה ברשימה)
ו. האם יהיו בעתיד עדכונים לפלאפון, ואיך מעדכנים. -
ד. כמו"כ אלו רבנים יש ברקעים
מרפרוף:
האדמו"רים מגור בעלזא ויזניץ צאנז בויאן מודזיץ שליט"א; הרבנים רבי יצחק יוסף, להבחל"ח רבי ישראל אבוחצירא 'סידנא בבא סאלי' ורבי יורם אברג'ל זצ"ל.
יש עוד. -
@השטייגעניסט
א. עברית בלבד (כרגע)
ב. זה דומה לנוקיה
ג. מלאה דברים חדשים
ד. מגון רבנים מכל הגונים ויוסיפו עוד.
ה. דומה למה שיש בנגנים (לא מכיר את ההנפשה של ציקלון)
ו. כאמור יהיה כל תקופה קצרה (מידי כמה שבועות) (וכנראה יוכלו גם מהבית).
לעוד שאלות אשמח להשיב בכיף. -
ה הנגבי התייחס לנושא זה
-
@mkmk בסוף הפלאפון משמש אותנו 24/6 אז כדי גם להנות מהמכשיר
האיכות הוא מטורף
האחריות הוא למשך 18 חודשים מטעם חברת BRS(מה שאין בשום חברה אחרת)
יצא תוכנה שככל הנראה כל אחד יוכל לעדכן לבד מהבית בקלי קלות.האחריות הוא למשך 18 חודשים מטעם חברת BRS(מה שאין בשום חברה אחרת)
אתה טועה לV9 הביאו פרסומת של 3 שנים אחריות
אם כי נטען שבתעודת האחריות שלהם מופיע 12 חודשים, כך שזה לא ברור האם האחריות של 3 השנים זה רק עכשיו או שמא היא תמיד והם שכחו לשנות זאת בתעודת האחריות שלהם שמן הסתם הועתקה מחברת הפלאפונים הפופולרית..אני ממליץ בחום על המכשיר הזה לכל מי שרוצה מכשיר אמין
איך זה ביחס למכשירים האחרים שלכם (אני מתכוון דווקא שלכם כמו K46) מבחינת חומרה בטריה קליטה ושמע כמה היית מדרג כל אחד מהם ואת הG7 לעומתם?
(מבחינת תוכנה הבנתי שזה חיקוי של Q7 ושמתם עוד פונקציות פיקנטיות כמו תמונות רבנים אז אם היא יציבה לכאו' זה אמור להיות טוב, אבל אתם תוכלו להכניס את זה גם למכשירים אחרים שלכם אז זה לא משנה) -
יש ההעתקה מהמכשיר לכרטיס זכרון?
לא.
בכדי שהתוכנה (שמלאה בהמון תוכן וכן תתקדם באופן מטורף ו) תעבוד כראוי ללא איטיות. עשו שלא יהיה ניתן לשמור על המכשיר כלום מלבד אנשי קשר. (הרי בכל אופן אחרי כמה הקלטות כבר אין מקום ויש צורך בכרטיס זיכרון והמכשיר איטי... [אז צריך את המשאבים לתוכנה למי שמבין] -
אם כי נטען שבתעודת האחריות שלהם מופיע 12 חודשים, כך שזה לא ברור האם האחריות של 3 השנים זה רק עכשיו או שמא היא תמיד והם שכחו לשנות זאת בתעודת האחריות שלהם שמן הסתם הועתקה מחברת הפלאפונים הפופולרית..אני ממליץ בחום על המכשיר הזה לכל מי שרוצה מכשיר אמין
איך זה ביחס למכשירים האחרים שלכם (אני מתכוון דווקא שלכם כמו K46) מבחינת חומרה בטריה קליטה ושמע כמה היית מדרג כל אחד מהם ואת הG7 לעומתם?
(מבחינת תוכנה הבנתי שזה חיקוי של Q7 ושמתם עוד פונקציות פיקנטיות כמו תמונות רבנים אז אם היא יציבה לכאו' זה אמור להיות טוב, אבל אתם תוכלו להכניס את זה גם למכשירים אחרים שלכם אז זה לא משנה)@ALONYM כתב:
אם כי נטען שבתעודת האחריות שלהם מופיע 12 חודשים, כך שזה לא ברור האם האחריות של 3 השנים זה רק עכשיו או שמא היא תמיד והם שכחו לשנות זאת בתעודת האחריות שלהם שמן הסתם הועתקה מחברת הפלאפונים הפופולרית..לא הבנתי מה באת להגיד? שאולי אולי זה לא נכון? לא הבנתי?
בכל אופן החברה הזאת נותנת 18 חודשיי אחריות [באמת מנסיון]. לי לא ידוע על עוד חברה שנותנת באמת אחריות {אגב על איזה חברה דיברת? האם זה עדיין קיימת בכלל?} -
(מבחינת תוכנה הבנתי שזה חיקוי של Q7 ושמתם עוד פונקציות פיקנטיות כמו תמונות רבנים אז אם היא יציבה לכאו' זה אמור להיות טוב, אבל אתם תוכלו להכניס את זה גם למכשירים אחרים שלכם אז זה לא משנה)@ALONYM כתב:
אני ממליץ בחום על המכשיר הזה לכל מי שרוצה מכשיר אמין
(מבחינת תוכנה הבנתי שזה חיקוי של Q7 ושמתם עוד פונקציות פיקנטיות כמו תמונות רבנים אז אם היא יציבה לכאו' זה אמור להיות טוב, אבל אתם תוכלו להכניס את זה גם למכשירים אחרים שלכם אז זה לא משנה)מי זה "שלכם"??? (אני לא K46!!) או חברה כלשהו אחרת. (לבינתיים).
סוללה = לסטנדרט + של שאר החברות (לי מחזיק יפה מאוד ליום רגיל. [לי כרגע יש "50%" מ כ-7:40 בבוקר (נכון לשעה 1:20 בלילה ללא טעינה בתווך כמובן) סה"כ קרוב ל - 18 שעות] כמובן שזה תלוי בכמות ובאופן השימוש שזה נושא לעצמו) "אז את הציון תן אתה / תנו אתם.קליטה = עובד על "כל" התדרים בארץ ורוב התדרים של העולם שזה אומר שיש לו קליטה הכי טובה בשוק {ברמה מעל כולם} יש לו קליטה במקומות שאחרים נכשלים בו. [כמובן שצריך אנטנה תקינה בסביבה (בפרט עכשיו עם המעבר ל 4G)]
שמע = מטורף שלא מצאתי בשום מכשיר אחר. שמע ברור לחלוטין עם סינון רעשים מדהים. מהניסויים שלי לא שומעים שאתה נמצא באוטובוס גם עם הוא מקרטע ואתה מקבל חור בראש מהאוטובוס / וכן ברוחות וכו'
זה לא חיקוי
פשוט עבדו על המכשיר הזה המון זמן ולקחו את "כל" המעלות של "כל" המכשירים הקיימים בשוק מהוותיקים ביותר עד לחדשים ביותר ואספו אותם למכשיר אחד עם כל המעלות.
[אתן דוגמה אחת. עם ב יאנג למשל באוזנית שמע במקום רשת בד (שנסתם ואז זה צריך להגיע לתיקון ולהפסד כספי) יש רשת ברזל (שאפשר לנקות לבד והא גם יותר עמיד לאורך זמן) אז זה מה ששמו בפלאפון הזה. וכן עוד הרבה דברים]התוכנה היא ההכי מתקדמת בשוק וזה עוד רחוק מהגרסה הסופית שאז לא יהיה מכשיר שמתקרב לה...
אני לא החברה וכן זה "לא" אותו חברה, שיכניס את זה בפלאפונים אחרים.
וממש לא בזה מסתכם המכשיר. תיקח את זה ל יד... וכשתגמור תיראה כמה הרבה שיפורים "כבר קיימים במכשיר"
-
@ALONYM כתב:
אני ממליץ בחום על המכשיר הזה לכל מי שרוצה מכשיר אמין
(מבחינת תוכנה הבנתי שזה חיקוי של Q7 ושמתם עוד פונקציות פיקנטיות כמו תמונות רבנים אז אם היא יציבה לכאו' זה אמור להיות טוב, אבל אתם תוכלו להכניס את זה גם למכשירים אחרים שלכם אז זה לא משנה)מי זה "שלכם"??? (אני לא K46!!) או חברה כלשהו אחרת. (לבינתיים).
סוללה = לסטנדרט + של שאר החברות (לי מחזיק יפה מאוד ליום רגיל. [לי כרגע יש "50%" מ כ-7:40 בבוקר (נכון לשעה 1:20 בלילה ללא טעינה בתווך כמובן) סה"כ קרוב ל - 18 שעות] כמובן שזה תלוי בכמות ובאופן השימוש שזה נושא לעצמו) "אז את הציון תן אתה / תנו אתם.קליטה = עובד על "כל" התדרים בארץ ורוב התדרים של העולם שזה אומר שיש לו קליטה הכי טובה בשוק {ברמה מעל כולם} יש לו קליטה במקומות שאחרים נכשלים בו. [כמובן שצריך אנטנה תקינה בסביבה (בפרט עכשיו עם המעבר ל 4G)]
שמע = מטורף שלא מצאתי בשום מכשיר אחר. שמע ברור לחלוטין עם סינון רעשים מדהים. מהניסויים שלי לא שומעים שאתה נמצא באוטובוס גם עם הוא מקרטע ואתה מקבל חור בראש מהאוטובוס / וכן ברוחות וכו'
זה לא חיקוי
פשוט עבדו על המכשיר הזה המון זמן ולקחו את "כל" המעלות של "כל" המכשירים הקיימים בשוק מהוותיקים ביותר עד לחדשים ביותר ואספו אותם למכשיר אחד עם כל המעלות.
[אתן דוגמה אחת. עם ב יאנג למשל באוזנית שמע במקום רשת בד (שנסתם ואז זה צריך להגיע לתיקון ולהפסד כספי) יש רשת ברזל (שאפשר לנקות לבד והא גם יותר עמיד לאורך זמן) אז זה מה ששמו בפלאפון הזה. וכן עוד הרבה דברים]התוכנה היא ההכי מתקדמת בשוק וזה עוד רחוק מהגרסה הסופית שאז לא יהיה מכשיר שמתקרב לה...
אני לא החברה וכן זה "לא" אותו חברה, שיכניס את זה בפלאפונים אחרים.
וממש לא בזה מסתכם המכשיר. תיקח את זה ל יד... וכשתגמור תיראה כמה הרבה שיפורים "כבר קיימים במכשיר"
-
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות