בקשה | בקשה שפה לאנדרואיד
-
@ישראליי
כנראה לא הורדת לאזור ישראל
באתר ההורדה אמור להיות לאזורים ושם צריך לבחור ישראל ואז להוריד
תוריד ותצרוב מחדש -
@ישראליי
כנראה לא הורדת לאזור ישראל
באתר ההורדה אמור להיות לאזורים ושם צריך לבחור ישראל ואז להוריד
תוריד ותצרוב מחדש@מה-זה-משנה-אה לא היה שם ישראל
-
@ישראליי
תחפש אתר אחר... -
@ישראליי
תחפש אתר אחר...@מה-זה-משנה-אה בשביל זה אני צריך את עזרתכם אין לי בדיוק ידע איך מחפשים את זה ומה בדיוק ואיך
-
שלום וברכה עשיתי באודיו גרסה לסמסוג מפרט טכני של סמסונג גלקסי J1 ⑥ SM-J120G ועכשיו אין לי שפה עברית משהו יכול להדריך אותי איך אפשר לעשות שיהיה שפה עברית?
-
@אלוף-תימן לא רואה שום דבר וגם יש לי בעיה שאני מנסה להתקין אפליקציות יש איזה שגיאה
יש מצב שתוכל להביא לי קשור לקשוחה שתומך בעברית? -
@אלוף-תימן לא רואה שום דבר וגם יש לי בעיה שאני מנסה להתקין אפליקציות יש איזה שגיאה
יש מצב שתוכל להביא לי קשור לקשוחה שתומך בעברית? -
@ישראליי לא נראה לי שיש
https://mitmachim.top/post/1131169@אלוף-תימן ראשית תודה רבה
מה איך היה בעברית קודם? -
@אלוף-תימן ראשית תודה רבה
מה איך היה בעברית קודם? -
@ישראליי יש אפליקציות שיש להם תמיכה בעברית מה שהוא נראה לי בעצם עושה הוא הופך את הגירסה לעברית ואז כל האפליקציות שיש להם קובץ שפה עברית נהפכים לעברית במקום אנגלית
@אלוף-תימן למעשה אני לא מצליח להתקין שום אפליקציה יש איזה שגיאה הגם שאני דרך גוגל פלאי אני נתקל בשגיאה .
אולי משהוא יכול להשים לי איזה קישור של מה טוב למכשיר הזה אפי שלא יהיה בעברית אני צריך רק ויז ואוטו פנגו
תודה רבה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות