יש לך לינוקס? אשמח לעזרה קטנה
-
אשמח אם מישהו שיש לו לינוקס יוכל להוריד מפה (דורש להיות מחובר לחשבון גיטהאב כדי לראות את הקבצים) גרסת אוצריא ללינוקס, ולבדוק אם היא עולה, ואם תוספים נטענים כראוי.
@פלמנמוני
ל @מישהו12 ו @לא-מתייאש יש לינוקס.. -
אשמח אם מישהו שיש לו לינוקס יוכל להוריד מפה (דורש להיות מחובר לחשבון גיטהאב כדי לראות את הקבצים) גרסת אוצריא ללינוקס, ולבדוק אם היא עולה, ואם תוספים נטענים כראוי.
@פלמנמוני אבדוק עוד מעט, יש לי נייד אאל"ט.
איפה יש גירסה ללינוקס? מצאתי רק ווינדוס, מק, אנדרואיד.
-
@פלמנמוני אבדוק עוד מעט, יש לי נייד אאל"ט.
איפה יש גירסה ללינוקס? מצאתי רק ווינדוס, מק, אנדרואיד.
-
@יאיר-דניאל בקישור שהבאתי למעלה, ייש"כ.
@פלמנמוני סליחה על הבורות, אבל אינני זוכר איך ניגשים שם להורדה מתוך הגיטאב אקש'ן.
-
@פלמנמוני סליחה על הבורות, אבל אינני זוכר איך ניגשים שם להורדה מתוך הגיטאב אקש'ן.
-
@יאיר-דניאל לחץ על הקישור, וגלול למטה.
אם תגיד איזה אתה רוצה (deb, raw או rpm) אוכל לתת לך קישור מדוייק@פלמנמוני ממש בורות...
כמה פשוט...
אני אוריד ואעדכם אותך עוד מעט, בל"נטוב... גיליתי שכנראה זה נאבד יחד עם המחשב, בכל מקרה אני מתקין עכשיו נייד (מינט קינמון, אם זה משנה) על דיסק אונקי, שיהיה לי. כך שזה יארוך קצת יותר זמן
-
@פלמנמוני ממש בורות...
כמה פשוט...
אני אוריד ואעדכם אותך עוד מעט, בל"נטוב... גיליתי שכנראה זה נאבד יחד עם המחשב, בכל מקרה אני מתקין עכשיו נייד (מינט קינמון, אם זה משנה) על דיסק אונקי, שיהיה לי. כך שזה יארוך קצת יותר זמן
> @יאיר-דניאל כתב:
אני מתקין עכשיו נייד (מינט קינמון, אם זה משנה) על דיסק אונקי, שיהיה לי. כך שזה יארוך קצת יותר זמן
אם זה רק בשביל ניסויים וכו', לא חייבים להתקין על אונקי, אפשר פשוט 'להתנסות בלינוקס'..
-
> @יאיר-דניאל כתב:
אני מתקין עכשיו נייד (מינט קינמון, אם זה משנה) על דיסק אונקי, שיהיה לי. כך שזה יארוך קצת יותר זמן
אם זה רק בשביל ניסויים וכו', לא חייבים להתקין על אונקי, אפשר פשוט 'להתנסות בלינוקס'..
> @חובבן-מקצועי כתב:
אם זה רק בשביל ניסויים וכו', לא חייבים להתקין על אונקי, אפשר פשוט 'להתנסות בלינוקס
כלומר? להתקין במקביל?
-
> @חובבן-מקצועי כתב:
אם זה רק בשביל ניסויים וכו', לא חייבים להתקין על אונקי, אפשר פשוט 'להתנסות בלינוקס
כלומר? להתקין במקביל?
> @יאיר-דניאל כתב:
כלומר? להתקין במקביל?
אני מתכוון לזה שכשאתה מעלה את הלינוקס מאונקי, יש אפשרות להתקין ויש אפשרות להתנסות בלינוקס מבלי להתקין אותו. (במינט למשל - הברירת מחדל זה התנסות, ואז אתה צריך להתקין את זה מתוך קובץ התקנה שיש על השולחן עבודה בהתנסות..)
ואגב, זה לא הורס את האונקי משימושים אחרים, אני אישית ממליץ לך לשים ventoy - זה מאפשר להריץ מאונקי אחד כמה קבצי ISO, וגם לשמור בזה עוד קבצים במקביל.. -
-
> @יאיר-דניאל כתב:
כלומר? להתקין במקביל?
אני מתכוון לזה שכשאתה מעלה את הלינוקס מאונקי, יש אפשרות להתקין ויש אפשרות להתנסות בלינוקס מבלי להתקין אותו. (במינט למשל - הברירת מחדל זה התנסות, ואז אתה צריך להתקין את זה מתוך קובץ התקנה שיש על השולחן עבודה בהתנסות..)
ואגב, זה לא הורס את האונקי משימושים אחרים, אני אישית ממליץ לך לשים ventoy - זה מאפשר להריץ מאונקי אחד כמה קבצי ISO, וגם לשמור בזה עוד קבצים במקביל..> @חובבן-מקצועי כתב:
אני אישית ממליץ לך לשים ventoy - זה מאפשר להריץ מאונקי אחד כמה קבצי ISO, וגם לשמור בזה עוד קבצים במקביל
מכיר, אף פעם לא הסתדרתי עם זה... כמה שניסיתי לא הלך לי - אף פעם בבוט זה לא זיהה לי את מערכות ההפעלה ששמתי בדיסק אונקי, ובדקתי כמה פעמים שעשיתי לפי ההוראות, וגם עם AI. לא משנה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות