בירור | שינוי מספר החיוג אצל מי שמקבל את השיחה
-
נראה לי שזה יעבוד לך
אבל תצטרך כל הזמן להגדיר את זה מחדש
https://mitmachim.top/post/1114707 -
@קופיקו אתה צוחק עלי?
א. אני השתמשתי בזה כל הזמן עד שזה התחיל להיות בתשלום.
ב. אם היית מסתכל בסוף השרשור שם לפני שכתבת את הפוסט - היית רואה שכבר כתבו שם שזה התחיל להיות בתשלום -
@קופיקו הכל טוב, פשוט תהיתי לעצמי למה לא בדקת לפני ששאלת, כי אם אתה שואל על משהו שכתבתי ללא ספק אז לכאו' אתה מטיל ספק בדברי, מסכים, לא?
-
לכל מי שמעניין אותו, יש אפשרות להוציא שיחה עם זיהוי של מספר אחר, אבל צריך את הטלפון של השני לדקה בשביל אימות, אני לא נכנסתי אף פעם לאיך לעשות את זה, אבל אני מכיר מישהו שיודע לעשות את זה, וכן צריך בשביל זה שיהיה לך יחידה בשביל לשלוח אימות, קוראים לזה אימות ספיישל.
-
לכל מי שמעניין אותו, יש אפשרות להוציא שיחה עם זיהוי של מספר אחר, אבל צריך את הטלפון של השני לדקה בשביל אימות, אני לא נכנסתי אף פעם לאיך לעשות את זה, אבל אני מכיר מישהו שיודע לעשות את זה, וכן צריך בשביל זה שיהיה לך יחידה בשביל לשלוח אימות, קוראים לזה אימות ספיישל.
@מוקד-המערכות זה די פשוט, נכנסים לניהול המערכת בלשונית "שיגור הודעות" ב"הגדרות קמפיין" יש למטה זיהוי השליחה ויש שם אפשרות להוספת זיהוי ספיישל,
אני לא נכנס לעניין האם זה חוקי לעשות דבר כזה בלא אישור החבר (גם אם זה באמצעות הטלפון שלו), אבל זו האפשרות
-
@מוקד-המערכות זה די פשוט, נכנסים לניהול המערכת בלשונית "שיגור הודעות" ב"הגדרות קמפיין" יש למטה זיהוי השליחה ויש שם אפשרות להוספת זיהוי ספיישל,
אני לא נכנס לעניין האם זה חוקי לעשות דבר כזה בלא אישור החבר (גם אם זה באמצעות הטלפון שלו), אבל זו האפשרות
י'גאון על, את זה ידעתי, אבל להוציא שיחה שאתה מדבר עם הזיהוי שלו זה יותר מסובך, אלא א"כ אתה מעוניין להוציא על יחידה על כל דקת שימוש.
-
י'גאון על, את זה ידעתי, אבל להוציא שיחה שאתה מדבר עם הזיהוי שלו זה יותר מסובך, אלא א"כ אתה מעוניין להוציא על יחידה על כל דקת שימוש.
-
@מוקד-המערכות זה לא מסובך, עם המדריך שלי הזה בתוספת הגדרה אחת בשלוחת החיוג ניתן לחייג עם זיהוי ספיישל
-
אבל גם בוורטואל פלוס אתה לא יכול לבחור כל מספר שאתה רוצה זה רק מה הקציעו לו בהתחלה לא?
כנראה זה מה שהוא מחפש, מתנצל בפני כל אלו שבנו פה על מתיחות וכדו'
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות