בקשת מידע | ניתוק רדיו ממכשיר קשר
-
אני מקווה שאני שואל במקום הנכון..
יש לבן שלי זוג מכשירי קשר מדגם BAOFANG UV-5R III
אשמח אם מישהו מכיר את המכשיר מבפנים - איך שייך לנתק את הרדיו בלי לפגוע בשאר האנטנות [מקווה שאכן שייך..].
תודה רבה@DANIEL-4 ביררת ב 0722-613-613 ?
-
אשמח אם מישהו מכיר את המכשיר מבפנים - איך שייך לנתק את הרדיו בלי לפגוע בשאר האנטנות [מקווה שאכן שייך..].
תודה רבה@DANIEL-4 עד כמה שזה מצחיק יש סיכוי שכן אפילו ששניהם רדיו, בתדרים שונים צריך לפעמים צ'יפים שונים
הייתי ממליץ קודם לבדוק בתוכנה CHIRP, זה נראה כמו שהמכשיר שלך נתמך, תבדוק אולי יש דרך להשבית בצד של התוכנה בהגדרות שם, אבל גם זה תעשה רק אם אתה בטוח בעצמך, תראה סירטונים הסבר, תלמד את זה טוב, אני לא מכיר כדי להגיד לך אם זה מסוכן וכנראה שאין לאף אחד פה עוד מכשיר כזה, ולא מאמין שיהיה מישהו שיוכל לעזור לך אם תהרוס אותו
מבחינתי לא ממליץ לך במיוחד לא לנסות שינוי פיזי, אמנם לא יודע עד כמה זה חשוב לך...
בהצלחה... -
תודה רבה -
@MAKRO יש לי את הכבל
אם כי לא הצלחתי עם התכנה
יש לך מצב לתת לי את הקישור שממנו הורדת?אני מקוה שאכן זו הייתה הבעיה ולא הכבל...
הוא מקורי של באופנג וקניתי אותו יחד עם המכשיר.
בכללי - איזה תת דגם יש לך?
וכן יש להם כל מיני אביזרים כגון בטריה עם טייפסי ישיר וכו' וכו' אם זה רלוונטי לך -
@DANIEL-4 עד כמה שזה מצחיק יש סיכוי שכן אפילו ששניהם רדיו, בתדרים שונים צריך לפעמים צ'יפים שונים
הייתי ממליץ קודם לבדוק בתוכנה CHIRP, זה נראה כמו שהמכשיר שלך נתמך, תבדוק אולי יש דרך להשבית בצד של התוכנה בהגדרות שם, אבל גם זה תעשה רק אם אתה בטוח בעצמך, תראה סירטונים הסבר, תלמד את זה טוב, אני לא מכיר כדי להגיד לך אם זה מסוכן וכנראה שאין לאף אחד פה עוד מכשיר כזה, ולא מאמין שיהיה מישהו שיוכל לעזור לך אם תהרוס אותו
מבחינתי לא ממליץ לך במיוחד לא לנסות שינוי פיזי, אמנם לא יודע עד כמה זה חשוב לך...
בהצלחה... -
תודה רבה -
@daniel-4
עדיין לא נסיתי. אין לי כעת את התוכנה על המחשב.MAKRO כתב:
בתיעוד של התוכנה
כנראה זה היה כאן
https://www.miklor.com/
זכור לי שראיתי צילום מסך של התוכנה עם אופציה לסמן/לבטל FM.אני מקוה שאכן זו הייתה הבעיה ולא הכבל...
בכללי - איזה תת דגם יש לך?לא יודע. אנסה לבדוק.
וכן יש להם כל מיני אביזרים כגון בטריה עם טייפסי ישיר וכו' וכו' אם זה רלוונטי לך
יש אצלי כמה אביזרים. בעיקר קניתי בסיס מטען שמתחבר לUSB.
יש להם גם דגם MINI שיש לו טייפ סי. לא נסיתי. -
תודה רבה -
@daniel-4
עדיין לא נסיתי. אין לי כעת את התוכנה על המחשב.MAKRO כתב:
בתיעוד של התוכנה
כנראה זה היה כאן
https://www.miklor.com/
זכור לי שראיתי צילום מסך של התוכנה עם אופציה לסמן/לבטל FM.אני מקוה שאכן זו הייתה הבעיה ולא הכבל...
בכללי - איזה תת דגם יש לך?לא יודע. אנסה לבדוק.
וכן יש להם כל מיני אביזרים כגון בטריה עם טייפסי ישיר וכו' וכו' אם זה רלוונטי לך
יש אצלי כמה אביזרים. בעיקר קניתי בסיס מטען שמתחבר לUSB.
יש להם גם דגם MINI שיש לו טייפ סי. לא נסיתי. -
@MAKRO ייש"כ!
תכל'ס הוא לא מזהה את המכשיר עם התכנה צ'ירפ ממיקרוסופט סטור
אין לי איך להתקין את הדרייבר מהדיסק...
לע"ע לא מצאתי דרייבר להורדה
אם מישהו יכול לעזור לי/יש לך צורה להעתיק מהדיסק שאצלך אשמח מאוד!
תודה רבה לכולכם!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות