בקשה | רעיונות לשדרוג הפורום
-
- אפשרות לבחור בתוך שרשור מספר פוסט לצפיה ע"י הקשת מספר הפוסט (בשרשורים ארוכים מאד קשה לעשות את זה ע"י הוזזת הסמן)
- אפשרות להסתיר את זה שאני צופה בפוסט מסויים
-
אולי כמה צפו בפוסט (ומי) ספציפי?
זה לא באמת נצרך אבל זה נחמד לדעת
(במיוחד לפני שמוחקים פוסט רוצים להיות רגועים) -
אולי כמה צפו בפוסט (ומי) ספציפי?
מי צפה לא אפשרי לחלוטין (לכאורה)
וכמה צפו גם לא הצלחתי, נראה לי זה נתון שנרשם רק על נושא ולא על פוסט...
בבדיקה עדיין, אם אני אצליח אני אעדכן... -
אפשרי אולי אם כל הצופים גם יתקינו כלומר שהמידע ישב על שרת שלך והתוסף ישלח כשציפיתי את המשתמש שלי וכולי
וזה יציג את כל הצופים שיש להם את התוסףאתה צודק, זה באמת אפשרי אם כולם יתקינו את התוסף...
אבל נראה לי זה לא ריאלי לעשות דבר כזה...
כלומר הייתי מאוד שמח אם כל ה 30K משתמשים של הפורום יתקינו את זה אבל... -
@פרוזי
אני מציע שכמו שיש בפורומים אחרים יהיה בתחתית השרשור נושאים שקשורים לנושא שדובר בשרשור או לנושא השרשור אולי אפשר לדייק את זה עם AI.
מה שיחסוך גם פתיחת שרשורים דומים וירחיב את הידע. -
טוב רבותי...
בעיקרון סיימתי הכל, אבל אני קצת הרבה מסובך...
יש לי אזור ה 30 סקריפטים נפרדים להרבה פיצ'רים פה בפורום, אבל אם אני מתקין את כולם בנפרד זה קצת מאיט את הפורום וגם לא נוח...
אני רוצה לאחד את כולם לסקריפט אחד, אבל אני לא מוצא שום דרך נורמלית לעשות את זה, ביקשתי מקודקס לעשות לי את זה, אבל קשה לומר שהוא עושה עבודה טובה...
הוא גם משנה את העיצוב, וגם מוסיף באגים שכבר עבדתי עליהם שעות כשבניתי את הסקריפטים הבודדים...
אשמח לשמוע כל רעיון איך לאחד את כולם בצורה נורמלית שהכל יעבוד תקין -
טוב רבותי...
יש לי אזור ה 30 סקריפטים נפרדים להרבה פיצ'רים פה בפורום, אבל אם אני מתקין את כולם בנפרד זה קצת מאיט את הפורום וגם לא נוח...
אני רוצה לאחד את כולם לסקריפט אחד, אבל אני לא מוצא שום דרך נורמלית לעשות את זה, ביקשתי מקודקס לעשות לי את זה, אבל קשה לומר שהוא עושה עבודה טובה...
הוא גם משנה את העיצוב, וגם מוסיף באגים שכבר עבדתי עליהם שעות כשבניתי את הסקריפטים הבודדים...
אשמח לשמוע כל רעיון איך לאחד את כולם בצורה נורמלית שהכל יעבוד תקין@פרוזי אני מציע שתחלק את זה ל5 סקריפטים לנושאים למשל עיצוב, הגדרות, פונקציות, וכו...
-
@פרוזי אני מציע שתחלק את זה ל5 סקריפטים לנושאים למשל עיצוב, הגדרות, פונקציות, וכו...
-
@חייא-שיאומי כל הרעיון שלי שיהיה הכל מאוחד עם פאנל ניהול שאפשר לכבות ולהדליק כל דבר,
הפאנל ניהול עצמו כבר מחולק לפי קטגוריות, כך ששם אפשר להדליק ולכבות כל דבר... -
@פרוזי
אתה שואל איך לעשות פאנל הגדרות?
https://github.com/Y-PLONI/Improving-AI-sites/raw/main/ChatGPT-Enhancer.user.js -
טוב רבותי...
אשמח לשמוע כל רעיון איך לאחד את כולם בצורה נורמלית שהכל יעבוד תקין -
אולי לנסות את קלוד (פייבל)
אתה יכול לשלוח לי בפרטי את הקודים ואת הפרומוטים להכנסה...או שתלך לאתר של @אברהם-גלסר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות