בירור | האם פורום חדש כמו דיסקורד זה דבר שיהיה פתוח בנטפרי
-
איך בדיוק תזהה אם המשתמש בנטפרי? בתור אתר אפשר לעבוד עליך בקלות עד כמה שידוע לי.
אלא אם כן מצאת אופציה חדשה לזיהוי
אגב הסיגנון של דיסקורד זה לא משהו שנועד להיות יותר כמו רשת חברתית? אם כן זה לא ייפתח בנטפרי.
אם תעשה רשת חברתית כמו וואצפ או פייסבוק לא יפתחו אותה גם אם היא תהיה רק לבחורי ישיבה עריקים... -
איך בדיוק תזהה אם המשתמש בנטפרי? בתור אתר אפשר לעבוד עליך בקלות עד כמה שידוע לי.
אגב הסיגנון של דיסקורד זה לא משהו שנועד להיות יותר כמו רשת חברתית? אם כן זה לא ייפתח בנטפרי.
אם תעשה רשת חברתית כמו וואצפ או פייסבוק לא יפתחו אותה גם אם היא תהיה רק לבחורי ישיבה עריקים...פוסט זה נמחק! -
אם תעשה רשת חברתית כמו וואצפ או פייסבוק לא יפתחו אותה גם אם היא תהיה רק לבחורי ישיבה עריקים...@ע-ה-דכו-ע זה לא רשת חברתית בדיוק זה יותר ממוקד להיות פתילת שיחה למשל לאיזה שהוא צורך או לא יודע ה אני יחשוב על זה קת יותר
-
פוסט זה נמחק!
@ע-ה-דכו-ע ..
וככה אתה רואה אם מי שמשתמש אם הוא מנטפרי או לא
ואני יכול להזריק את זה לדף שאני נכנס גם אם אני לא בנטפרי
-
@ע-ה-דכו-ע ..
וככה אתה רואה אם מי שמשתמש אם הוא מנטפרי או לא
ואני יכול להזריק את זה לדף שאני נכנס גם אם אני לא בנטפרי
@ע-ה-דכו-ע כן כי עכשיו גלתי לך את זה סתם ככה אף אחד שלא בנטפרי לא אמור לדעת את זה
-
@ע-ה-דכו-ע כן כי עכשיו גלתי לך את זה סתם ככה אף אחד שלא בנטפרי לא אמור לדעת את זה
-
@מוקד-המערכות מחקתי את ההודעה זה מספיק
-
@yehokarpel צריך שגם @ע-ה-דכו-ע ימחק, רואים את זה בציטוט.
-
@yehokarpel מה אתה אומר על מה ששלחתי לך?
-
בקיצור זה מתחיל לחפור הנושא הזה אני יעלה נושא חדש שאני יפרסם את זה רציתי בעבר לעשות למשל AI טלפוני וסתם אכזבתי את כולם שזה לא פורסם בגלל שהיה לזה עליות ממש יקרות אבל במקרה הזה זה לא הסיפור
-
בקיצור זה מתחיל לחפור הנושא הזה אני יעלה נושא חדש שאני יפרסם את זה רציתי בעבר לעשות למשל AI טלפוני וסתם אכזבתי את כולם שזה לא פורסם בגלל שהיה לזה עליות ממש יקרות אבל במקרה הזה זה לא הסיפור
@yehokarpel נו, מה ששלחתי לך פותר את הבעיה של הכסף.
-
על זה בדיוק התכוונתי כשכתבתי לך מראש שאפשר לעבוד עליך, וזה לא כזה מסובך לדעת את זה
-
@yehokarpel לא קראתי איך אתה עושה את זה.
אבל תיהיה סמוך ובטוח שכל מי שקצת בתוך הנושא יצליח לעקוף את זה. -
@yehokarpel לא קראתי איך אתה עושה את זה.
אבל תיהיה סמוך ובטוח שכל מי שקצת בתוך הנושא יצליח לעקוף את זה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות