בקשת מידע | OCR בעברית לכל סוגי הכתב
-
האם כבר קיים כזה דבר?
זה לפרויקט של זיהוי שמות ספרים, ולכן הכתב שלהם לרוב מאוד מגוון, ולא מצאתי עדיין שום קוד מספק.
רוב מה שקיים מאומן על פונטים מאוד ספציפיים, או לא מספיק יעיל.
אשמח לדעת אם קיים כזה דבר! -
האם כבר קיים כזה דבר?
זה לפרויקט של זיהוי שמות ספרים, ולכן הכתב שלהם לרוב מאוד מגוון, ולא מצאתי עדיין שום קוד מספק.
אשמח לדעת אם קיים כזה דבר!@אני-רוצה-משיח אני גם רוצה
-
האם כבר קיים כזה דבר?
אשמח לדעת אם קיים כזה דבר!@אני-רוצה-משיח אוצריא כרגע עובדים בדיוק על דבר כזה לכן כדאי לך לבדוק אם זה עונה על מה שאתה מחפש ואם אתה יודע שיש סוגי כתב שלא עבדו עליהם אתה מוזמן להודיע להם לתועלת כולנו
-
@אני-רוצה-משיח אוצריא כרגע עובדים בדיוק על דבר כזה לכן כדאי לך לבדוק אם זה עונה על מה שאתה מחפש ואם אתה יודע שיש סוגי כתב שלא עבדו עליהם אתה מוזמן להודיע להם לתועלת כולנו
@חד-צורבא
הם מתכוונים להעלות את זה כקוד פתוח?
ואיך אפשר לבדוק אילו כתבים יש להם? ממה שהבנתי הם מתמקדים בכתבי רשי או כתבים תלמודיים אחרים... -
@חד-צורבא
הם מתכוונים להעלות את זה כקוד פתוח?
ואיך אפשר לבדוק אילו כתבים יש להם? ממה שהבנתי הם מתמקדים בכתבי רשי או כתבים תלמודיים אחרים... -
@אני-רוצה-משיח ככל הנראה איך שהבנתי זה יהיה בקוד פתוח
בכל מקרה לגבי זה וכל מה ששאלת הכתובת היא
@פלמנמוני ו @י.-פל. -
@פלמנמוני ו @י.-פל. -
@פלמנמוני ו @י.-פל. -
האם כבר קיים כזה דבר?
אשמח לדעת אם קיים כזה דבר!זו התשובה שקיבלתי לגבי המודל של אוצריא:
הוא עדיין מתאמן...
לאחר גמר האימון יתכן והוא ישוחרר לציבור בתנאי רשיון מגבילים.
תודה רבה ל@פלמנמוני על התשובה המהירהבכל מקרה, אם מישהו מכיר משהו אחר, זה עדיין רלוונטי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות