בקשת מידע | תוכנה שדומה לוייז שעובדת בנטפרי
-
האם מישהו מכיר משהו כזה? קניתי מכשיר קטן באלי אקספרס (סוג של נגן עם אפליקציות) בעיקר בשביל וייז, ואני מגלה שאין וייז בחנות גוגל של אנדרואיד בגירסא שיש שם. האם יש אפליקציה שיכולה להועיל לי באופן דומה - ותעבוד נורמלי בנטפרי (בלא סיבוך עם תעודות וכו')?
-
האם מישהו מכיר משהו כזה? קניתי מכשיר קטן באלי אקספרס (סוג של נגן עם אפליקציות) בעיקר בשביל וייז, ואני מגלה שאין וייז בחנות גוגל של אנדרואיד בגירסא שיש שם. האם יש אפליקציה שיכולה להועיל לי באופן דומה - ותעבוד נורמלי בנטפרי (בלא סיבוך עם תעודות וכו')?
@שימי-מנהרדעא וויז אמור לעבוד בנטפרי. אתה יכול לחפש APK שלו.
אבל אם זה נגן מסתבר שאין בו GPS, ואז כמעט אין תועלת בוויז
-
@שימי-מנהרדעא וויז אמור לעבוד בנטפרי. אתה יכול לחפש APK שלו.
אבל אם זה נגן מסתבר שאין בו GPS, ואז כמעט אין תועלת בוויז
וויז אמור לעבוד בנטפרי. אתה יכול לחפש APK שלו.
הוא לא כתב שזה לא עובד, הוא כתב שאין בחנות כי זה גירסת אנדרואיד ישנה.
@שימי-מנהרדעא תנסה גירסה ישנה של ווייז (מ APKMIRROR וכד') או שתשתמש במפות גוגל או OSMAND -
@שימי-מנהרדעא תנסה גירסה ישנה של ווייז (מ APKMIRROR וכד') או שתשתמש במפות גוגל או OSMAND@יוסי-מחשבים שכחתי לציין שגוגל מאפס משום מה חסום ע"י נטפרי.
-
@שימי-מנהרדעא תנסה גירסה ישנה של ווייז (מ APKMIRROR וכד') או שתשתמש במפות גוגל או OSMANDAPKMIRRO
מה זה osmand?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות