בקשת מידע | תוכנה לתמלול בשם 'שטף' האם נחשב בטוח להורדה ???
-
להלן תוכנת תמלול שמורידים למחשב ומתמלל אוטומטית נשמח לייעוץ האם זה בטיחותי להוריד או לא ואם יש דרכים לבדוק או לצמצם את הסיכון
https://shetef.agentsela.com/
צילום מסך

-
@הערשלה אני בכלל לא מייבין בתחום להבין במי נכון לחשוד
עכ"פ קודם כל כבדהו וחשדהו עד שייוודע וכו' [בפרט בנושא ששייך אינטרסים של זיהוי קולי]
ב אחרי שהורדתי את התוכנה הוא דורש להוריד גם מנוע עיבוד בגודל 1.6 G אחרי שכמעט הושלם ההורדה פתאום זה לא מצליח להשלים את ההורדה מציע הורדה ידנית מהדפדפן -
עכ"פ קודם כל כבדהו וחשדהו עד שייוודע וכו' [בפרט בנושא ששייך אינטרסים של זיהוי קולי]
ב אחרי שהורדתי את התוכנה הוא דורש להוריד גם מנוע עיבוד בגודל 1.6 G אחרי שכמעט הושלם ההורדה פתאום זה לא מצליח להשלים את ההורדה מציע הורדה ידנית מהדפדפן@גמ-ח זה הגיוני. צריך מנוע עיבוד שיהפוך את זה לטקסט ואם רוצים שזה יהיה אופליין (כמו שכתוב שם) זה אמור לשקול הרבה.
בנוגע לזה שהוא מפנה להורדה דרך הדפדפן - זה הגיוני גם כן. בדפדפן יש כלי הורדה מובנים שעוזרים לו להתגבר על ניתוקים קטנים ובעיות ברשת. לכן הגיוני שההורדה תעבוד דווקא דרך הדפדפן.
הסתכלתי באתר שלהם גם כן - הם טוענים שזה יעבוד גם בניתוק מהאינטרנט. זה קצת מוריד מהחשש בנוגע לאבטחה -
ב אחרי שהורדתי את התוכנה הוא דורש להוריד גם מנוע עיבוד בגודל 1.6 G אחרי שכמעט הושלם ההורדה פתאום זה לא מצליח להשלים את ההורדה מציע הורדה ידנית מהדפדפן -
האמת זה קצת מטריד אותי, תוכנה כזו משוכללת ונצרכת, שאנשים היו מוכנים לשלם עליה כסף,
בחינם ?????????
אולי יש שיגידו שאני קצת מדומיין, אבל....
התוכנה הזו יושבת על המחשב כבר מההדלקה, והיא מחוברת 24/7 למיקרופון של המחשב,
וכל מה שאתה כותב, מדבר, מתמלל, עובר דרך התוכנה הזו.
לכו תדעו אם זה לא תוכנה של השב"כ שרוצה לאסוף נתונים על הציבור החרדי, דרך הדלת האחורית.
אמנם התוכנה היא אופליין, אבל השאלה אם היא לא אוספת נתונים, וכשמתחברים לרשת היא מעבירה את הנתונים......
אני רק מעלה נקודה למחשבה, אם יש מישהו ברמת מיחשוב ותיכנות גבוהה בפורום שיוכל לבדוק את התוכנה לעומק. -
האמת זה קצת מטריד אותי, תוכנה כזו משוכללת ונצרכת, שאנשים היו מוכנים לשלם עליה כסף,
בחינם ?????????
לכו תדעו אם זה לא תוכנה של השב"כ שרוצה לאסוף נתונים על הציבור החרדי, דרך הדלת האחורית.
אמנם התוכנה היא אופליין, אבל השאלה אם היא לא אוספת נתונים, וכשמתחברים לרשת היא מעבירה את הנתונים......
אני רק מעלה נקודה למחשבה, אם יש מישהו ברמת מיחשוב ותיכנות גבוהה בפורום שיוכל לבדוק את התוכנה לעומק. -
@שניאור-שמח אפשר מעט הסבר ??
-
@גמ-ח זה הגיוני. צריך מנוע עיבוד שיהפוך את זה לטקסט ואם רוצים שזה יהיה אופליין (כמו שכתוב שם) זה אמור לשקול הרבה.
בנוגע לזה שהוא מפנה להורדה דרך הדפדפן - זה הגיוני גם כן. בדפדפן יש כלי הורדה מובנים שעוזרים לו להתגבר על ניתוקים קטנים ובעיות ברשת. לכן הגיוני שההורדה תעבוד דווקא דרך הדפדפן.
הסתכלתי באתר שלהם גם כן - הם טוענים שזה יעבוד גם בניתוק מהאינטרנט. זה קצת מוריד מהחשש בנוגע לאבטחהמתוך השו"ת באתר שם:
איך זה חינם? מה הקאץ'?
המנוע רץ על המחשב שלכם ולא עולה לנו כלום. אנחנו מרוויחים מהגרסה הארגונית. אין קאץ' ואין מכירת דאטה — אין לנו בכלל דאטה.
הקול שלי מוקלט או נשמר איפשהו?
לא. הקול מעובד בזיכרון במחשב שלכם ונמחק מיד עם סיום התמלול. אין לנו שרת, ואין לנו גישה — טכנית. רוצים הוכחה? נתקו את האינטרנט — שטף ימשיך לכתוב.
-
מתוך השו"ת באתר שם:
איך זה חינם? מה הקאץ'?
המנוע רץ על המחשב שלכם ולא עולה לנו כלום. אנחנו מרוויחים מהגרסה הארגונית. אין קאץ' ואין מכירת דאטה — אין לנו בכלל דאטה.
הקול שלי מוקלט או נשמר איפשהו?
לא. הקול מעובד בזיכרון במחשב שלכם ונמחק מיד עם סיום התמלול. אין לנו שרת, ואין לנו גישה — טכנית. רוצים הוכחה? נתקו את האינטרנט — שטף ימשיך לכתוב.
-
בחינם ?????????
אני רק מעלה נקודה למחשבה, אם יש מישהו ברמת מיחשוב ותיכנות גבוהה בפורום שיוכל לבדוק את התוכנה לעומק.תוכנה כזו משוכללת ונצרכת, שאנשים היו מוכנים לשלם עליה כסף,
בחינם ?????????@דני-א יש אנשים צדיקים בעולם כמו @css-0. ועוד מלא כאן בפורום
כמובן יש גם רשעים.
בשביל זה יש לך אנטיוירוס.
ובכ"ז אם יש לך מה להסתיר עדיף שלא תשתמש.התוכנה הזו יושבת על המחשב כבר מההדלקה, והיא מחוברת 24/7 למיקרופון של המחשב
כל תוכנה יכולה לשבת לך על המיקרופון, אתה גם יכול לבטל את ההרשאה, פה ובכל תוכנה. אלא מה אתה מפחד, שהיא מריצה בנפרד גישה למיקרופון שעוקפת את ההרשאה? א"כ תחשוש בכל תוכנה, ולמה רק המיקרופון? המצלמה, ותעבורת האינטרנט, וכל המסמכים שלך, ולא צריך בשביל זה הרבה ג'יגות.
אין זה כי אם נערווים. -
בחינם ?????????
-
להלן תוכנת תמלול שמורידים למחשב ומתמלל אוטומטית נשמח לייעוץ האם זה בטיחותי להוריד או לא ואם יש דרכים לבדוק או לצמצם את הסיכון
https://shetef.agentsela.com/
צילום מסך

-
@הערשלה
ובכן, הנחתום מעיד על עיסתו שטריה היא ומַאֲפֶיהָ פריכים וטעימים.
מה זה אומר אליבא דאמת?ֹ -
לגופו של דיון,
יש שני אופציות,
1 - הפשוטה, להוריד סאנדבוקס ולהריץ את התוכנה, את הדוח להעביר לAi כלשהוא שיסביר לך, רק שים לב שחלק מהנוזקות יכולות לזהות סאנדבוקס.
2- לתת לסוכן קוד את התוכנה, להגיד לו להתקין את כלי ההנדסה לאחור הנצרכים, ולהנדס.
עיקר הבעיה,
שאני לא יודע מהי שפת התכנות שהיא נכתבה בה.
תוריד die ותבדוק,
אני לא יכול כי אני על פלאפון. -
לגופו של דיון,
יש שני אופציות,
1 - הפשוטה, להוריד סאנדבוקס ולהריץ את התוכנה, את הדוח להעביר לAi כלשהוא שיסביר לך, רק שים לב שחלק מהנוזקות יכולות לזהות סאנדבוקס.
2- לתת לסוכן קוד את התוכנה, להגיד לו להתקין את כלי ההנדסה לאחור הנצרכים, ולהנדס.
עיקר הבעיה,
שאני לא יודע מהי שפת התכנות שהיא נכתבה בה.
תוריד die ותבדוק,
אני לא יכול כי אני על פלאפון.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות