בירור | אוזניות גי בי אל - בעיות במגעים!!!
-
לפני כשנה וחצי קניתי אוזניות גי בי אל טונה בערך ב285 ש"ח (דגם שכנראה כיום שודרג ולא קיים בדיוק....)
ולאחר כחודשים הגעתי לחנות והראתי להם שלפעמים האוזניות מוטענות ולפעמים דולקות אף כשהם בקופסא (ואז נגמר הבטריה ועוד..) - בקיצור בעיה במגעים.
החנות אמרה שאין לגי בי אל מעבדה בישראל, אז הם שולחים להם את האוזניות ואני יקבל אוזניות חדשות לאחר שהם יאשרו..
בקיצור קיבלתי אוזניות חדשות אותו דבר....
וכעת אחר כשנה (שכבר פג האחריות) שוב אותו בעיה..... החנות אומרת שפג האחריות ואין מה לעשות...
משהו יודע מה אפשר לעשות???? זה בעיה מוכרת? -
לי יש JBL TUNE BEAN, כבר עבר שנה אז פג האחריות אבל כבר לפני שנה עשו בעיות במגעים, אוזניה אחת פעילה ותקינה, אוזניה ימין בגדול בסדר אוזניה שמאל בעיתית, לפעמים מצליחה להטעין. הכי גרוע שבעקבות כך הסנכרון בין האוזניות נשבר, ולכן אוזניה שמאל לא מזוהה בכלל!
-
לא מכיר את JBL, אבל (כמעט) בכל אוזניות אלחוטיות שהשתמשתי (ועברתי כמה...) לאחר כמה חודשים היו פספוסים במגעים. במקרה הטוב האוזניה מתרוקנת/לא נדלקת כשאתה מוציא אותה, במקרה הפחות נעים היא מתחברת/לא מתנתקת מהטלפון,
לאו דווקא JBL, אם כי יחסית לריבוי השימוש במותג, זו הפעם הראשונה שאני פוגש כאן תלונה כזו, אבל גם באוזניות יחסית טובות (Tronsmart, QCY, Levono) זה קורה לפעמים, כדאי לנקות את המגעים, זה עוזר ליומיים...
כדאי להיות ערוך לתרחיש כזה ולכבות את הבלוטוס בטלפון, זה גם פותר את בעיית צריכת הסוללה של האוזניה-כשאין חיבור היא תיכבה אחרי 5 דק'אחרת, השיחה תישמע: "היו בעיות קליטה?" "פתאום שמעתי אותך מעומעם" "סליחה, זה היה מחובר לבלוטוס..."
-
לא מכיר את JBL, אבל (כמעט) בכל אוזניות אלחוטיות שהשתמשתי (ועברתי כמה...) לאחר כמה חודשים היו פספוסים במגעים. במקרה הטוב האוזניה מתרוקנת/לא נדלקת כשאתה מוציא אותה, במקרה הפחות נעים היא מתחברת/לא מתנתקת מהטלפון,
לאו דווקא JBL, אם כי יחסית לריבוי השימוש במותג, זו הפעם הראשונה שאני פוגש כאן תלונה כזו, אבל גם באוזניות יחסית טובות (Tronsmart, QCY, Levono) זה קורה לפעמים, כדאי לנקות את המגעים, זה עוזר ליומיים...
כדאי להיות ערוך לתרחיש כזה ולכבות את הבלוטוס בטלפון, זה גם פותר את בעיית צריכת הסוללה של האוזניה-כשאין חיבור היא תיכבה אחרי 5 דק'אחרת, השיחה תישמע: "היו בעיות קליטה?" "פתאום שמעתי אותך מעומעם" "סליחה, זה היה מחובר לבלוטוס..."
@דוד-טרייטל אני ב- redmi ולא עושה לי בעיות
-
בכל הJBL TUNE יש את הבעיה הזו.
להבא, מי שמתעקש על JBL - מומלץ לבחור בדגמים כמו Live Pro 2 בהם האוזניות שוכבות ולא עומדות
מנסיון איתם אין בעיות. אמנם קצת יותר יקרות אבל שווה כל שקל!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות