להורדה | AnyShot AI: מצלמה חכמה כפולה
-
-
-
@yeshivisher
יש שם את זה
com.friends.anyshotaidualsmartcamera.z01
ואת זה
com.friends.anyshotaidualsmartcamera.zip -
@yeshivisher
יש שם את זה
com.friends.anyshotaidualsmartcamera.z01
ואת זה
com.friends.anyshotaidualsmartcamera.zip@מה-זה-משנה-אה
בס"דמה שם התיקיה שמעל? תביא לי את כל הניווט
-
@מה-זה-משנה-אה
בס"דמה שם התיקיה שמעל? תביא לי את כל הניווט
בס"ד
אפשרי להיכנס למחשב שלך עם ANYDESK?
-
@yeshivisher
לא ממש
אולי פשוט תעלה את הAPK לדרייב?!?! -
@yeshivisher
לא ממש
אולי פשוט תעלה את הAPK לדרייב?!?! -
תנסה אולי עם WINRAR? אצלי זה עבד עם זה
ניסיתי עם זיפ7!
-
ניסיתי עם זיפ7!
-
@yeshivisher
בסוף הצלחתי להתקין אבל לא עם מה שהעלת אלא התחברתי מגוגל פליי במחשב ויש שם אפשרות להתקין על מכשירים אחרים -
ניסיתי עם זיפ7!
בס"ד

הבנתי את הבעיה, ברגע שהוא מנסה ליצור תיקיה, הוא נתקל ב"כפול", כלומר שם הקובץ ושם התיקיה הוא זהה
עכ"פ תנסה עם WINRAR, זה יעבוד
-
@yeshivisher
בסוף הצלחתי להתקין אבל לא עם מה שהעלת אלא התחברתי מגוגל פליי במחשב ויש שם אפשרות להתקין על מכשירים אחרים@מה-זה-משנה-אה
בס"דאני צריך עוד 5 בודקים, אשמח שתעזור עם זה.
-
@yeshivisher
אאל"ט כבר נרשמתי כבודק בקישור שהובא למעלה -
@yeshivisher
אאל"ט כבר נרשמתי כבודק בקישור שהובא למעלה -
בס"ד

היי, העלתי אפליקציה חדשה, גיסרת A}K להפצה וכן לבדיקה בטא בגוגלפליי, AnyShot AI. זו אפליקציית מצלמה משולבת AI שמרכזת כמה כלים במקום אחד.
פיצ'רים מרכזיים:
צילום כפול (קדמית ואחורית בו זמנית).
סורק טקסט (OCR) עם תרגום אופליין ליותר מ-50 שפות.
זיהוי חפצים בזמן אמת (מעל 400 קטגוריות).
סורק QR וברקודים מובנה.
מצבי צילום מתקדמים: פורטרט, לילה, HDR ומצב יופי.אני כרגיל, צריך עזרה בבדיקות (12 לכל הפחות) כדי לראות שהכל עובד תקין לפני שגוגל יאשרו את זה רשמית.
איך מצטרפים?
מצטרפים לקבוצה שלנו: https://groups.google.com/g/yeshivisher777
נרשמים כבודקים כאן: https://play.google.com/apps/testing/com.Friends.AnyShotAIDualSmartCamera
מורידים את האפליקציה:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Friends.AnyShotAIDualSmartCameraאפשרי להתקין באמצעות גלאקסי סטור:
https://galaxystore.samsung.com/detail/com.Friends.AnyShotAIDualSmartCameraאשמח לכל פידבק או דיווח על באגים. תודה!
התקנת APK:
שימו לב, לקובץ הראשון להוסיף את הסיומת ZIP
com.Friends.AnyShotAIDualSmartCamera.zipcom.Friends.AnyShotAIDualSmartCamera
com.Friends.AnyShotAIDualSmartCamera.z01@yeshivisher
ביקשת בודקים, אז נרשמתי כבודק.
ויש לי כמה הערות.א. לוקח לאפליקציה זמן לעבור בין כל האופציות.
ולכן אם אני עובר הכל מהר, לוקח לו זמן לטעון את האופציות. לדוג' לטעון את התיוג, ועד שזה טוען, אני כבר עובר לתרגום, אז האפליקציה קורסת.ב. הייתי בטוח שיהיה גם טריגרים לצילום. כמו כף יד או חיוך.
דברים שאפליקציות מצלמה מתקדמות מציעים.ג. התמונה שנטענת בפתיחת האפליקציה מאוד לא נוחה.
גם כי זאת תמונה מלאה ולא אייקון ורקע נקי.
וגם כי פשוט לוקח זמן לאפליקציה לעלות, מה שלא נוח במצלמה שצריכה להיפתח מיד.... -
@yeshivisher
ולכן אם אני עובר הכל מהר, לוקח לו זמן לטעון את האופציות. לדוג' לטעון את התיוג, ועד שזה טוען, אני כבר עובר לתרגום, אז האפליקציה קורסת.ב. הייתי בטוח שיהיה גם טריגרים לצילום. כמו כף יד או חיוך.
דברים שאפליקציות מצלמה מתקדמות מציעים.ג. התמונה שנטענת בפתיחת האפליקציה מאוד לא נוחה.
וגם כי פשוט לוקח זמן לאפליקציה לעלות, מה שלא נוח במצלמה שצריכה להיפתח מיד....בס"ד
א - לא יודע, יש סירטון הדגמה, אצלי הכל עובר מהר וחלק.
ב - לא הבנתי.
ג - זה אמור לעלות מהר, זה תלוי במהירות של האינטרנט שלך, זה טוען את הפירסומות.תודה :}
-
@yeshivisher
וגם כי פשוט לוקח זמן לאפליקציה לעלות, מה שלא נוח במצלמה שצריכה להיפתח מיד.... -
@yeshivisher
אני הולך לישון עכשיו.
מחר אהיה זמין יותרטריגרים אני מתכוון בסלפי. שעם עושים שלום למצלמה מורידים את היד, אז זה מצלם. או שאם הוא מזהה חיוכים אז זה מצלם.
זה עוזר הרבה לצילומי סלפי.ואם לא הבנת את א. אני אסביר בקצרה. עם עושים כמה פעולות במהירות. האפליקציה קורסת.
-
@yeshivisher
אני הולך לישון עכשיו.
מחר אהיה זמין יותרטריגרים אני מתכוון בסלפי. שעם עושים שלום למצלמה מורידים את היד, אז זה מצלם. או שאם הוא מזהה חיוכים אז זה מצלם.
זה עוזר הרבה לצילומי סלפי.ואם לא הבנת את א. אני אסביר בקצרה. עם עושים כמה פעולות במהירות. האפליקציה קורסת.
בס"ד
גם אני :}
לגבי הרישא, נבדוק את זה, קודם נסיים עם הבסיס.
זה בתשלום האפליקציות האלה?אף פעם לא קרס לי, והכל זז במהירות וחלק, אם תוכל להסביר לי במדוייק מה אתה עושה, אני אעשה גם כן, ואז אראה בLOGCAT למה זה קורס, ואז נוכל בע"ה לטפל בזה (לפי הלוג)
ליל"ט...
-
@טשיקאוור-ניוז
יכול לעזור לו להתקין כבודק?
במידה ולא אהיה זמין כאן.ניסיתי במכשיר של חבר לעשות את כל השלבים ( @yeshivisher אני מבין בזה ויודע שעשיתי נכון
),
אבל זה לא עבד?!
ניסיתי מספר פעמים בהתחלה זה כתב משהו כמו ''שגיאה, יש תקלה בצד שלנו'' ואז-

כרגע אין לי גישה למכשיר אנדרואיד עם רשת...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות