בירור | משהו מוזר בשירות העברת הודעה של ג'ימייל אני רואה את המייל שאליו עברה ההודעה
-
@לשכת-הרב לצערי אני לא יכול.
אגב מייל אחד הועבר לקבוצת גרופס שאני חבר בה, וכאילו המייל נכנס לשרשור בו התכתבתי.
הזיה.אם כל ההתכתבות היתה במייל כשהמקור הוא קבוצת גוגל גרופ, זה מובן, כי העברה שלו סומנה כנראה כ "השב לכולם"
@לשכת-הרב לא לא.
התכתבתי עם מישהו באישי.
אמרתי לו תעביר את זה לקבוצה.
הוא העביר, זה נכנס לתוך השרשור!
א. זה אומר שקיבלתי את ההודעה שהועברה, גם אם הוא היה מעביר את זה לחבר הייתי רואה.
ב. זה אומר שגוגל "חכם" לשלב שרשורים אולי לפי כותרת? -
@לשכת-הרב לא לא.
התכתבתי עם מישהו באישי.
א. זה אומר שקיבלתי את ההודעה שהועברה, גם אם הוא היה מעביר את זה לחבר הייתי רואה.
ב. זה אומר שגוגל "חכם" לשלב שרשורים אולי לפי כותרת?וכמובן היה מקרה נוסף בו שרשור פרטי עם מישהו והוא העביר לחבר... וראיתי למי.
-
@לשכת-הרב לא לא.
התכתבתי עם מישהו באישי.
ב. זה אומר שגוגל "חכם" לשלב שרשורים אולי לפי כותרת?@לשכת-הרב לא לא.
התכתבתי עם מישהו באישי.
ב. זה אומר שגוגל "חכם" לשלב שרשורים אולי לפי כותרת?כל עוד לא עלה צילום מסך אי אפשר לראות את התמונה הברורה
בינתים ע"פ מה שזה נראה, הוא העביר זאת להודעת שרשור בגרופ ולכן זה הופיע לך למי העביר וכו. -
וכמובן היה מקרה נוסף בו שרשור פרטי עם מישהו והוא העביר לחבר... וראיתי למי.
-
@לשכת-הרב לא לא.
התכתבתי עם מישהו באישי.
ב. זה אומר שגוגל "חכם" לשלב שרשורים אולי לפי כותרת?כל עוד לא עלה צילום מסך אי אפשר לראות את התמונה הברורה
בינתים ע"פ מה שזה נראה, הוא העביר זאת להודעת שרשור בגרופ ולכן זה הופיע לך למי העביר וכו.@לשכת-הרב כי אם זה טעות של השולח אני לא יכול להראות מי זה, ומכל מילה שם אפשר לזהות.. (מסקרן...)
-
@לשכת-הרב כי אם זה טעות של השולח אני לא יכול להראות מי זה, ומכל מילה שם אפשר לזהות.. (מסקרן...)
@לשכת-הרב כי אם זה טעות של השולח אני לא יכול להראות מי זה, ומכל מילה שם אפשר לזהות.. (מסקרן...)
שוב, אם זה בוצע דרך קבוצת גרופ, (גם אם זה היה דרך המייל!) מצידך או מצידו, זה מסביר את זה
אם זה גרך גרופ אמור להופיע מזהה מיד על ההודעה במייל.
-
שוב, אם זה בוצע דרך קבוצת גרופ, (גם אם זה היה דרך המייל!) מצידך או מצידו, זה מסביר את זה
אם זה גרך גרופ אמור להופיע מזהה מיד על ההודעה במייל.
@לשכת-הרב אין שום קשר לגרופ.
-
@לשכת-הרב אין שום קשר לגרופ.
-
לשכת-הרב כתב:
(גם אם זה היה דרך המייל!)
בלי צילו"מ א"א לבחון מהיכן זה נשלח.
בכל אופן אתה יכול לשאול אותו אם הוא העביר למישהו במייל דרך גרופ (מקווה שהבנת מה הכוונה דרך המייל ולא הגרופ)@לשכת-הרב כן ברור, אני לא יכול להרחיב אבל הוא ממש לא העביר לגרופס
-
@לשכת-הרב כן ברור, אני לא יכול להרחיב אבל הוא ממש לא העביר לגרופס
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות