עזרה | עזרה בוואן דרייב
-
@בינארי-חכם איפה להדליק?
-
@התלמדות למה שלא תשאל ai?
@בנימין-מחשבים תודה על ההצעה, אני לא מבין ולא יודע כיצד להתעסק עם AI. בור ועם הארץ.
-
@בנימין-מחשבים תודה על ההצעה, אני לא מבין ולא יודע כיצד להתעסק עם AI. בור ועם הארץ.
-
@בינארי-חכם איפה להדליק?
@התלמדות
בהגדרות של וואן דרייב אין לי איך להסביר יותר
אם אתה רוצה אני יכול להתחבר מרחוק מחר בצהוריים -
@הנגבי קובץ שאתה לעבוד עליו במחשב השני, תעמוד עם העכבר על הקובץ, מקש ימיני ותבחר באפשרות וואן דרייב. [מנסיוני - עדיף לעשות 'העתק' ולהדביק באזור האישי של וואן דרייב.
בהצלחה! -
@הנגבי קובץ שאתה לעבוד עליו במחשב השני, תעמוד עם העכבר על הקובץ, מקש ימיני ותבחר באפשרות וואן דרייב. [מנסיוני - עדיף לעשות 'העתק' ולהדביק באזור האישי של וואן דרייב.
בהצלחה! -
אם אפשר בבקשה עזרה.
יש לי שני מחשבים, את שניהם חיברתי לאותו חשבון של וואן דרייב.
האם כעת אני יכול לגשת ממחשב אחד לחומר שנמצא במחשב אחר? וכיצד? תודה.@התלמדות קובץ שאתה רוצה לעבוד עליו במחשב השני, תעמוד עם העכבר על הקובץ, מקש ימיני ותבחר באפשרות וואן דרייב. [מנסיוני - עדיף לעשות 'העתק' ולהדביק באזור האישי של וואן דרייב. 23976cb1-f3f8-4f14-b2cf-2efced57847e-image.jpeg e4c117ee-b35a-4b5f-8d67-b7dca04aae8d-image.jpeg בהצלחה!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות