שאלה | איך עובד ההתראות חירום?
-
אשמח לדעת איך עובד ההתראות חירום בפלאפונים "כשרים"!?
"הם" פורצים כל פלאפון ופלאפון בנפרד?
או שזה פשוט מובנה בפלאפון?
ואם זה מובנה אז האם נוכל לערוך את זה וכך לשלוח הודעות? -
לדעתי תברר
בגימיני הוא יענה לך בברור -
בין כל ה40 הודעות שם תוכל למצוא תשובה לדעתי
https://f2.freeivr.co.il/topic/19164/הצגת-הודעה-על-המסך-תוך-אינטרקציה-עם-המאזין-דרך-לחיצה-בפלאפון-כשראולי שם לא כ"כ ברור, אבל בגדול זה אופציה ישנה מאוד שפשוט מקפיצה הודעה על המסך, היא לא שולחת SMS וא"א להגיע דרכה לאדם ספציפי כל מי שבאזור האנטנה המשדרת מקבל את זה (אני חושב בכשרים מדור 4 ומעלה) א"א לדעת מי קיבל אותה ומי לא, וכן א"א להחזיר לשם הודעה, זה לא פורץ שום דבר - כי זה לא חסום.
-
https://f2.freeivr.co.il/topic/19164/הצגת-הודעה-על-המסך-תוך-אינטרקציה-עם-המאזין-דרך-לחיצה-בפלאפון-כשראולי שם לא כ"כ ברור, אבל בגדול זה אופציה ישנה מאוד שפשוט מקפיצה הודעה על המסך, היא לא שולחת SMS וא"א להגיע דרכה לאדם ספציפי כל מי שבאזור האנטנה המשדרת מקבל את זה (אני חושב בכשרים מדור 4 ומעלה) א"א לדעת מי קיבל אותה ומי לא, וכן א"א להחזיר לשם הודעה, זה לא פורץ שום דבר - כי זה לא חסום.
-
@YAHBDK לכאורה לא
אם כן מה ימנע ממני לתקוף רחוב שלם עם הודעות שיכולות להיות נועדות להתחיל מהטרלה ועד דברים זדונים@לנציצ
ברעיון אתה צודק
אבל אחרי מחקר לא קטן
אני חושב שאני יודע איך עושים את זה
וזה ממש פשוט רק חבל שאין לי דרך לבדוק אם זה באמת עובד
אבל אם יום אחד תקבלו התראה מוזרה לפלאפון אז זה לא איראן
סתם צוחק אני לא הולך לנסות את זה "כרגע"
וכן מצאתי שבאיזה מחקר גם הצליחו לעשות את זה
משהוא יודע איפה כן אפשר לנסות את זה אני ישמח שיעדכן אותימישום מה וזה די מובן אין AI שמסכים לעזור בנידון אבל אחרי קצת דין ודברים הם מביאים את העיקר איך זה עובד ואפשר להמשיך אם מודל אופליין שאין לו חסימות
-
@לנציצ
ברעיון אתה צודק
אבל אחרי מחקר לא קטן
משהוא יודע איפה כן אפשר לנסות את זה אני ישמח שיעדכן אותימישום מה וזה די מובן אין AI שמסכים לעזור בנידון אבל אחרי קצת דין ודברים הם מביאים את העיקר איך זה עובד ואפשר להמשיך אם מודל אופליין שאין לו חסימות
-
@לנציצ
ברעיון אתה צודק
אבל אחרי מחקר לא קטן
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות