בירור | אימות גוגל
-
@שלוימי למה הם מבקשים לשלוח סיסמא בכל פעם שאתם רוצים להיכנס לחשבון?
@mk55587902 לא יודע
אבל כל פעם שאני רוצה לעשות פעלות בחשבון כגון אימות דו שלבי וכו' או אפ' להתחבר לאתר באמצעות גוגל הוא מבקש ממני קוד -
@mk55587902 לא יודע
אבל כל פעם שאני רוצה לעשות פעלות בחשבון כגון אימות דו שלבי וכו' או אפ' להתחבר לאתר באמצעות גוגל הוא מבקש ממני קוד@שלוימי אבל לא בכל פעם שאתם רוצים להיכנס לחשבון?
-
@שלוימי אבל לא בכל פעם שאתם רוצים להיכנס לחשבון?
@mk55587902 החשבון שלי פתוח על המחשב ואני נכנס בלי בעיה אבל אם אני רוצה להיכנס עכשיו ממחשב אחר אני לא יכול
-
@mk55587902 החשבון שלי פתוח על המחשב ואני נכנס בלי בעיה אבל אם אני רוצה להיכנס עכשיו ממחשב אחר אני לא יכול
@שלוימי אכן בעיה אם פתחו בהתחלה עם קבלת סיסמת SMS
-
@צול-גאה זה ממש לא עוזר לי כי שאני מנסה לעשות אימות דו שלבי הוא מבקש ממני לשלוח sms למספר כשר.....
-
פתחתי מייל דרך SMS וירטואלי דרך מדריך שהתפרסם לאחרונה,
אחרי שפתחתי אותו שמתי את הטלפון שלי וכתובת מייל לשחזור,
עכשיו הוא נחסם ולא מצליחה לפתוח אותו, הוא רושם שנעשו מידי הרבה נסיונות,
מה עושים??? מי יכול לעזור??? דחוף ממש@לא-יודעת צריכה עזרה עם קבלת SMS?
-
לא
הוא דורש לשלוח למספר הספציפי שלי, וגם אחרי שלוחצים על שליחה הוא רושם שנעשו נסיונות רבים מידי
מי יכול לעזור???@לא-יודעת לפעמים אפשר לצאת מהכלים...
-
פתחתי מייל דרך SMS וירטואלי דרך מדריך שהתפרסם לאחרונה,
אחרי שפתחתי אותו שמתי את הטלפון שלי וכתובת מייל לשחזור,
עכשיו הוא נחסם ולא מצליחה לפתוח אותו, הוא רושם שנעשו מידי הרבה נסיונות,
מה עושים??? מי יכול לעזור??? דחוף ממש -
לא
הוא דורש לשלוח למספר הספציפי שלי, וגם אחרי שלוחצים על שליחה הוא רושם שנעשו נסיונות רבים מידי
מי יכול לעזור???
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות