בירור | אימות גוגל
-
@צול-גאה בדיוק מה שבאתי לכתוב לך
לי יש חשבון גוגל עכשיו אני רוצה להתחבר נגיד לאתר דרך החשבון אני צריך אימות של sms וזה הבעיה שלי -
@שלוימי
יש את הפיתרון של אימות דו שלבי
לא זוכר בדיוק מה אמורים לעשות אבל יש בפורום מדריך על זה
ובכללי אתה יכול להוציא כמה קודי גיבוי ולשמור אותם במחשב שלך וכל פעם שתיכנס תשתמש באחד מהקודים (כל קוד זה לפעם אחת) -
-
@שלוימי אז תעשה את זה
אני מאמין שיעזור
https://mitmachim.top/topic/97488/המלצה-המלצה-אימות-דו-שלבי-בשיחת-טלפון-מגוגל-עובד/8שים לב שיש שם גם שיחת טלפון גם אפשרות למקומי בHTML
-
@צול-גאה זה ממש לא עוזר לי כי שאני מנסה לעשות אימות דו שלבי הוא מבקש ממני לשלוח sms למספר כשר.....
-
@צול-גאה זה ממש לא עוזר לי כי שאני מנסה לעשות אימות דו שלבי הוא מבקש ממני לשלוח sms למספר כשר.....
-
@שלוימי

כלומר כל גישה לאיזור מאובטח שדורשת סיסמה דורשת אימות לSMS?
יש אפשרות לקבל SMS למספר כשר בקליקול ובסימהדרין
לא בקיא בפרטים תפנה אליהם -
@צול-גאה בדיוק כל פעולה בחשבון צריך sms למופנה למספר כשר
גם סים מהדרין וכו' לא נראה לי יעזור כי יש להם מספרים מיוחדים שלהם ואני לא יכול להעביר את המספר שיש לי עכשיו אליהם.... -
@שלוימי אפשר לנייד
ולמניידים יש SMS שמגיע בשיחה@שלוימי כתב בבירור | אימות גוגל:
הוא כותב לי שהוא שולח קוד אבל אלי לא מגיע כלום
הוא שולח בSMS וזה לא יכול להגיע
-
@הנגבי פעם הוא היה מאפשר לי לכתוב את המייל לשחזור החשבון או לחלופין רק לכתוב את המספר של הפלאפון עכשיו הוא מבקש קוד
-
@הנגבי פעם הוא היה מאפשר לי לכתוב את המייל לשחזור החשבון או לחלופין רק לכתוב את המספר של הפלאפון עכשיו הוא מבקש קוד
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות