בעיה | הצילו !!!!!!!!! נשלחים מחשבוני מיילים שלא שלחתי מעולם !!!!
-
מי קבע שאכן נכנסו לחשבון שלו? אולי זה תגובות מזוייפות, כלומר תגובות לשאלות שלא נשאלו מעולם, כמו שמקובל מאוד בין המוני ההאקרים?
פשוט שלא להגיב אלא לסמן על "ספאם".@אברהם-גלסר אני מבקש מחילה מכבוד מעלתו על שאני חושדו בניסוח מלאכותית.
-
תכלס הפורום הזה חממה להאקרים כל אחד מוריד פה תוכנות וסומך על המשתמשים פה
יש פה אימון הדדי(וזה יפה מאוד) אבל חשוב תמיד לבדוק קבצים לפני שאתם מורידים אותם למחשב שלכם כמו שאמר פה לעיל מישהו וירוסים מופצים בצורה אמינה לחלוטין תכלס תוכלו להסתפק בדיפנדר הוא עושה עבודה די טובה -
מי קבע שאכן נכנסו לחשבון שלו? אולי זה תגובות מזוייפות, כלומר תגובות לשאלות שלא נשאלו מעולם, כמו שמקובל מאוד בין המוני ההאקרים?
פשוט שלא להגיב אלא לסמן על "ספאם".@אברהם-גלסר אני מבקש מחילה מכבוד מעלתו על שאני חושדו בניסוח מלאכותית.
@מד כי אני מכיר את המייל שנשלח אליהם ,וכן לא קיבלתי מייל סתמי אלא קיבלתי בתוך שרשור
-
@מד כי אני מכיר את המייל שנשלח אליהם ,וכן לא קיבלתי מייל סתמי אלא קיבלתי בתוך שרשור
-
השאלה הקשה מה זה באמת והאם יש ממה לחשוש
מה גם מעניין מה האינטרס של זה כי שני המיילים שנשלחו ,נשלחו סביב אותו עניין של קנית דירה -
השאלה הקשה מה זה באמת והאם יש ממה לחשוש
מה גם מעניין מה האינטרס של זה כי שני המיילים שנשלחו ,נשלחו סביב אותו עניין של קנית דירה@אום-אני-חומה הכי חשוב, יש לך אמצעי תשלום בחשבון?
chrome://settings/payments (רק מסונכרנים)
אם כן כדאי שתחליף אותם.
למרות שההוא נכנס בכלל מאאוטלוק. -
@אברהם-גלסר דורון פישלר טוען שהסיפור הזה לא קרה בכלל !!!!
דורון פישלר הוא הוכחה? הוא אומר על עוד דברים שהם לא היו ואני מעדיף שלא לפרט. וד"ל.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות