בעיה | הצילו !!!!!!!!! נשלחים מחשבוני מיילים שלא שלחתי מעולם !!!!
-
שמחנו לעזור
ובעיקר להלחיץ
מקווה שאכן לא היה פריצה
אבל ככה מסתבר
כי לא מצאנו אינטרס לאותו אחד שיפרוץ לך
ואם החלטת שסיימנו אז תסמן כנפתר -
אני קיבלתי אתמול מחבר את המייל הזה!!! יכול להיות שזה קשור.
-
למעישה לאחר בירור בנושא ,חבר סיפר לי שקיבל מייל מסבתא שלו, שהתמונות של הבת שלו מאוד יפות ,המהמה שהוא שלח לה את התמונות לפני שנה.........
לרגע הוא חשב שזהו זה הגיע וסבתא חלתה באלצהימר ל"ע
ולא רק הוא אלא כל הילדים והנכדים שלה קיבלו לפתע מייל עם תגובות לדברים שקרו לפני יובל....
ומה שהתברר שהיה לה במייל מלא טיוטות, והמייל שלה עבר איפוס או משהו כזה ,וזה פשוט שלח את כל הטיוטות וכדי ביזיון וקצף
עד כאן הסיפור עם הסוף המפתיע.....
אבל אצלי לא נראה לי שזה מה שקרה כי אני מקפיד לא לשמור שום טיוטה וגם יודע שלא היה לי שום טיוטות
אבל מה שכן לאור העצות הרבות שנכתבו כאן בדקתי את הפעילות וראיתי שאפלקציה של אואטלק קיבלה אישור ממש זמן מה לפני שהמייל נשלח ,אולי שם היה איזה טיוטה
בכל מקרה כרגע שולל מתקפת סייבר וכו'
תודה רבה לכל העוזרים -הבדחנים-המלחיצים
שכויח@אום-אני-חומה הייתי חושב שזה איזה אייג'נט שחיברת לחשבונך, צ'אט GPT או OpenClaw אבל לפי השרשור פה זה לא נראה
-
למעישה לאחר בירור בנושא ,חבר סיפר לי שקיבל מייל מסבתא שלו, שהתמונות של הבת שלו מאוד יפות ,המהמה שהוא שלח לה את התמונות לפני שנה.........
לרגע הוא חשב שזהו זה הגיע וסבתא חלתה באלצהימר ל"ע
ולא רק הוא אלא כל הילדים והנכדים שלה קיבלו לפתע מייל עם תגובות לדברים שקרו לפני יובל....
ומה שהתברר שהיה לה במייל מלא טיוטות, והמייל שלה עבר איפוס או משהו כזה ,וזה פשוט שלח את כל הטיוטות וכדי ביזיון וקצף
עד כאן הסיפור עם הסוף המפתיע.....
אבל אצלי לא נראה לי שזה מה שקרה כי אני מקפיד לא לשמור שום טיוטה וגם יודע שלא היה לי שום טיוטות
אבל מה שכן לאור העצות הרבות שנכתבו כאן בדקתי את הפעילות וראיתי שאפלקציה של אואטלק קיבלה אישור ממש זמן מה לפני שהמייל נשלח ,אולי שם היה איזה טיוטה
בכל מקרה כרגע שולל מתקפת סייבר וכו'
תודה רבה לכל העוזרים -הבדחנים-המלחיצים
שכויחוראיתי שאפלקציה של אואטלק קיבלה אישור ממש זמן מה לפני שהמייל נשלח ,אולי שם היה איזה טיוטה
אתה לא זוכר את הטיוטות?
אתה כתבת מייל שאתה מבטל את העסקה של רכישת הדירה? זה לא משהו שאתה אמור לשכוח...שים לב שיש לך סשנים פחות או יותר במקביל שאחד מהם בארצות הבית. ייתכן אמנם שאאוטלוק הוא מוגדר בארצות הברית, בכל אופן תנתק ותבטל את כל ההרשאות הקיימות.
-
וראיתי שאפלקציה של אואטלק קיבלה אישור ממש זמן מה לפני שהמייל נשלח ,אולי שם היה איזה טיוטה
אתה לא זוכר את הטיוטות?
אתה כתבת מייל שאתה מבטל את העסקה של רכישת הדירה? זה לא משהו שאתה אמור לשכוח...שים לב שיש לך סשנים פחות או יותר במקביל שאחד מהם בארצות הבית. ייתכן אמנם שאאוטלוק הוא מוגדר בארצות הברית, בכל אופן תנתק ותבטל את כל ההרשאות הקיימות.
-
@אום-אני-חומה אין שום קשר, פשוט הקישור מייל טו מוביל ברירת מחדל לאאוטלוק, וזה נראה שמישהו כן חיבר אותך לאאוטלוק שלו

-
בימים האחרונים שמעתי על עשרות (לא מגזים) של מקרים של אנשים שחדרו להם לחשבון הג'ימייל (לכאורה על ידי אישור של גישה ליישום מסוים למייל) ושלחו משם קישורי הזמנה זדוניים לכל אנשי הקשר שלהם, קישורים שהורידו תוכנות זדוניות למחשבים
אפילו אמא שלי קיבלה מייל כזה ואף לחצה על הקישור למזלנו היא בנטפרי והדומיין היה חסוםבכל מקרה במקרה של פותח השרשור זה לא נראה כאילו הוא מנסה להרוויח משהו מהמיילים שהוא שולח, הוא לא מבקש בשמך שיורידו/יכנסו לקישורי ייתנו פרטי אשראי וכו' ככה שזה סביר להניח איזה מטריל שמכיר אותך או סתם באג בטיוטות כמו שהזכירו או שנתת לסוכן AI גישה, אבל זה לא נראה זדוני
וזה המקום להזכיר לאנשים לא להשאיר מיילים פתוחים אף פעם אצל אנשים או חדרי מחשבים, להיכנס מידי פעם לחשבון גוגל ולוודא שכל הסשנים מוכרים. וכמובן להגדיר אימות דו שלבי!
-
@אום-אני-חומה אני לא חושב, האנשים פה בפרום לא יעסו כאלה דברים. וגם אם כן אז למה רק עכשוו? התקנת משהו חשוד לאחרונה?
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות